labas rytas
Induke puikiai auga abu vaikai maziukas isvis jei dar be kosyciu tik su pienuku tai super bet ir valgo daznai nakti ,neleidzia mamytei pailseti
mums irgi dar nekleba dantukai nors draugu vaikai jau po 4 isaugine naujus
na ir vakar pasvere mus ,pamatavo Tai ugis 112 ,susitraukeme is 116
svoris 20,5
apatine eilute sunkiai mate kaip rode rutuliukus ,kaip parode tuos vaikiskus kur masinytes eglutes - mate viska gerai
tai eisime kita savaite po stomatologo skeipo 6 metu pasidaryti .Ir del pneumo liepe pagalvoti ,nes sake kaina 200 lt
QUOTE(Osera @ 2013 08 22, 09:27)
labas rytas
Induke puikiai auga abu vaikai maziukas isvis jei dar be kosyciu tik su pienuku tai super bet ir valgo daznai nakti ,neleidzia mamytei pailseti
svoris 20,5
apatine eilute sunkiai mate kaip rode rutuliukus ,kaip parode tuos vaikiskus kur masinytes eglutes - mate viska gerai
tai eisime kita savaite po stomatologo skeipo 6 metu pasidaryti .Ir del pneumo liepe pagalvoti ,nes sake kaina 200 lt
svoris 20,5
mums irgi dar reikia skipa pasiimt, bet kadangi db biški sirgo, tai palauksime
o kaip jūs čia taip sumažėjot
mano tų rutuliukų irgi nesuprato, tik paveiksliukus
rugilė vieną dantuką jau yra pametus
labas rytas
Induke, smagiai augat
Aš tai rūbus dar rikiuoju, šeimyna lauke,trobas apmėčiau, nes idealiai tvarkyt neapsimoka, tas pats kaip per pūgą sniegą valyt
QUOTE(Averita @ 2013 08 22, 11:41)
Aš tai rūbus dar rikiuoju, šeimyna lauke,trobas apmėčiau, nes idealiai tvarkyt neapsimoka, tas pats kaip per pūgą sniegą valyt
oi gerai cia tu pasakei pas mus su tvarka irgi tas pats ,cia susitvarkai ,cia vel gali eiti
averita kiek jus uz skiepa mokejote ?
QUOTE(Reginiukas @ 2013 08 21, 17:37)
žaidimai ir pica arba bulvytes, gėrimai, ir saldainių lėkštė. tėveliai gali sėdėt laive, ten galima kavytės užsisakyt, savo galima turėti tik tortą
ačiū už info normali kaina
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2013 08 21, 18:20)
zaidzia ,pica ,vanduo su citrina ir saldainiu saujele .
Mums vidutiniskai gaunasi apie 300-350 .Nes mamkos kavos ,teveliai alucio
pernai dar samdeme personaza ,tai gavosi dar daugiau
Suki galva del maziuko gimtadienio
Mums vidutiniskai gaunasi apie 300-350 .Nes mamkos kavos ,teveliai alucio
pernai dar samdeme personaza ,tai gavosi dar daugiau
Suki galva del maziuko gimtadienio
aha suku . Namie jiems nėra kas veikti. Bus tik kokie 4 vaikai gal Nuvažiuotume - vis pasidūktų. Tortą žadu pati kepti su ta cukraus užtempiama mase.
Papildyta:
QUOTE(Indukė @ 2013 08 21, 18:39)
labas visoms
reikalu kruvos, nera kada prisesti prie pc....tai kol mazius miega lauke, N pas drauge isejo i gretima nama, MB daro laiptus...
Vakar buvome pas gydytoja, N sveria 21 kg, ugis 124 cm, mazius - 9100 g ir 71 cm...
Krepsininkai mano vaikai, kaip ir as turejau buti Siaip maziu vesiu pas kardiologa, sake del visa ko, nu kazka lyg girdi N nemate paskutines eilutes, tai registruosiu pas Stazd...., siandien buvo pas dantiste, dar neiskrito nei vienas dantis jai, bet sake kruminius reikes silantuoti...
Dar zadu greitu laiku eiti jau i darba, bent pusei dienos, tik nezinau ka su (.) reikes daryti, nes mazius mano kosiu nelabai pripazysta, nei tyreliu, jam pienukas geriausia Nakti keliasi kas 3 val valgyti...
reikalu kruvos, nera kada prisesti prie pc....tai kol mazius miega lauke, N pas drauge isejo i gretima nama, MB daro laiptus...
Vakar buvome pas gydytoja, N sveria 21 kg, ugis 124 cm, mazius - 9100 g ir 71 cm...
Krepsininkai mano vaikai, kaip ir as turejau buti Siaip maziu vesiu pas kardiologa, sake del visa ko, nu kazka lyg girdi N nemate paskutines eilutes, tai registruosiu pas Stazd...., siandien buvo pas dantiste, dar neiskrito nei vienas dantis jai, bet sake kruminius reikes silantuoti...
Dar zadu greitu laiku eiti jau i darba, bent pusei dienos, tik nezinau ka su (.) reikes daryti, nes mazius mano kosiu nelabai pripazysta, nei tyreliu, jam pienukas geriausia Nakti keliasi kas 3 val valgyti...
maniškis ir nemato paskutinės eilutės. Nematė prieš mėnesį net dviejų eilučių nuo apačios, bet lyg jau gerėja (tfu, tfu, tfu) kai pradėjom tą akį kur gerai mato dengti, nes tada ta tinginė akis pradėjo dirbti. Vakar kaip tik pas Ričk... buvom.
Dantys ir mums vietoj. Ten tuos du krūminukus kaiurus susitvarkėm jau. Šiaip silantais dengia jau naujai išaugusius dantis Gal kai jie iškrenta apie 12 metus tai ir silantuos.
Dar pasimėgauk namais - neskubėk į darbą.
QUOTE(jovkaww @ 2013 08 23, 14:22)
Dar pasimėgauk namais - neskubėk į darbą.
su malonumu pasimegauciau, bet nebelabai turiu iseiti, yra klientu, kurie praso, kad tik as vesciau ju apskaita....nesinori visko prarasti, vis tik patinka man darbas ir kad nepriklausoma esu
labas visoms
mes palangoje su vaikais, grysim sekmadieni ir pirmadieni N jau soliuos i darzeli
QUOTE(Indukė @ 2013 08 27, 11:45)
su malonumu pasimegauciau, bet nebelabai turiu iseiti, yra klientu, kurie praso, kad tik as vesciau ju apskaita....nesinori visko prarasti, vis tik patinka man darbas ir kad nepriklausoma esu
labas visoms
mes palangoje su vaikais, grysim sekmadieni ir pirmadieni N jau soliuos i darzeli
labas visoms
smagiai pasibūkit
Induke kai toks darbas tai aišku
O kai mano toks darbas, tai į mišką nepabėgs, ar šiandien ar ryt ar už mėnesio t patį rasiu
O kai mano toks darbas, tai į mišką nepabėgs, ar šiandien ar ryt ar už mėnesio t patį rasiu
labas
Averita, taip, tau tikrai nepabėgs O kai turi kažką savo, tai ramiai nepaatostogausi
Kur žadate leisti mažiukus, į kokius būrelius? Maniškė eisi ir toliau 3 metus į diemedėlio chorą, ir galvoju eiti į priėmimą 09.05 choreografijos studiją "aušrelė" na nori ji tų šokių, MB sakė neapsikrauk su vežiojimais, nes dar ir su mažiuku visur turėsiu važinėtis, nu bet.....ne amžinai gi
Averita, taip, tau tikrai nepabėgs O kai turi kažką savo, tai ramiai nepaatostogausi
Kur žadate leisti mažiukus, į kokius būrelius? Maniškė eisi ir toliau 3 metus į diemedėlio chorą, ir galvoju eiti į priėmimą 09.05 choreografijos studiją "aušrelė" na nori ji tų šokių, MB sakė neapsikrauk su vežiojimais, nes dar ir su mažiuku visur turėsiu važinėtis, nu bet.....ne amžinai gi
QUOTE(Indukė @ 2013 08 27, 17:39)
labas
sveikos,
Markas tes karate treniruotes ir dar gal ka darzeli uzsimanys Markas ir be vieno dantuko .. oi bus grupej bedanciuku
Induke, gero pasibuvimo paskutines vasaros dienos , ech ...
Viltė šokius lankys, nebent darželis dar kažką pasiūlys, bet ten tik šiaip sau tie būreliai...
o muzikos mokyklos lankyt nebenori, tai ir nereikia...
šiaip tai jaučiu jai tai tik į kokį žirgyną, aplamai kažką su gyvūnais,bet neprivažinėsi į kokius Kurtuvėnus tai tiek
o mažoji pažiūrėsim kam gabi
o muzikos mokyklos lankyt nebenori, tai ir nereikia...
šiaip tai jaučiu jai tai tik į kokį žirgyną, aplamai kažką su gyvūnais,bet neprivažinėsi į kokius Kurtuvėnus tai tiek
o mažoji pažiūrėsim kam gabi
Uogakr, aciu N maudosi kasdien juroje Bet siaip man labai liudna, kad vasara i pabaiga vel namie kiurksosim
Na N irgi lanko darzelyje sokius, bet neuztenka jai
Na N irgi lanko darzelyje sokius, bet neuztenka jai