Indrusia, žiauriai smagu tie susitikimai, norėčiau ir aš tokio, bet nieks neorganizuoja tokių
Induke, jo karštis jau veikia, vaikai irzia baisiausiai, nebežinau ir kur kišt juos , teks jaučiu į vonia
aš ir pati nieko nenoriu daryt, virtuvę truputį aptvarkiau nes ten vėsiausiai
QUOTE(Reginiukas @ 2013 08 06, 19:41)
ogo pana, mūsų žilvinas panašiai 128 cm, 28 kg
jo, iš liemes ir iš stuomens
panos baseine mirksta, važiuosim vakare pas giminių, ryt namo planuojam vakare, nes mb pas gydytojų bet kaime dar dar įmanoma gyvent
QUOTE(Averita @ 2013 08 06, 19:27)
oho kokia mergina
QUOTE(indrusia @ 2013 08 06, 21:13)
o dabar vel dirbu , mazylis su seneliais prie ezeru iskeliavo, dickis po stovyklos namu issiilges , o as atostogu laukiu
o turesi siais metais atostogas isivaizduoju kaip ju lauki
QUOTE(Indukė @ 2013 08 06, 23:13)
.mazius labai neramus, dantys dygsta, siaip miega labai mazai, nori ant ranku istisai, palyginus, mano N buvo auksas bet siaip kantrybes pas mane daugiau si karta, ar amzius, ar kad labai laukiamas buvo nu ka, karsciai nerealus atejo pas mus, neperkaiskite
tai visada antras vaikas buna kitoks nei pirmas o kantrybe manau su metais As ir pastebejau kad su antru esu kantresne
labas
kazkoks kosmaras ,o ne oras gerai kad jau zada atvesti ,o tai iskeptume kaip saslikai
Grįžom ir mes namo, tik neaišku ar ilgam
Jo, oras tai
Vakar pas giminių taip fainai pasibuvom Pajūryje, merginos davės iki vidurnakčio
Draugams gimė berniukas šiandien 5,9 kg, 59 cm laukiu nesulaukiu kada tokį burbuliuką galėsiu aplankyt
Jo, oras tai
Vakar pas giminių taip fainai pasibuvom Pajūryje, merginos davės iki vidurnakčio
Draugams gimė berniukas šiandien 5,9 kg, 59 cm laukiu nesulaukiu kada tokį burbuliuką galėsiu aplankyt
QUOTE(Averita @ 2013 08 08, 18:19)
Grįžom ir mes namo, tik neaišku ar ilgam
Jo, oras tai
Jo, oras tai
ohohohoooooo ,kitu menesio net toks nebuna o pati pagimde ?
QUOTE(Osera @ 2013 08 08, 18:24)
ohohohoooooo ,kitu menesio net toks nebuna o pati pagimde ?
ne, CP jaučias abu puikiai, tik pienuko dar mažai
QUOTE(Averita @ 2013 08 08, 18:27)
ne, CP jaučias abu puikiai, tik pienuko dar mažai
man atrodo po cp ir pienukas veliau atsiranda
Labas. Nu ir karštis . Pas mus virtuvėj termometras iki viršaus - virš 50 laipsnių jau rodo.
Man ši savaitė atostogos tai mažai prie kompo prisėdu. Buvo brolis grįžęs, paskui vežiau į Rygą, patys į pajūrį lėkėm porą kartų. Šiandiena nuo karščio net užmigau. Lietuvoj karštis varginantis labiau nei šiltuose kraštuose - čia kažkoks su drėgme. Laukiam tėčio ir lėksim pasimaudyti.
Osera kaip reikalai pas gydytoją?
Averita nu ir dydis vaiko Natūraliai čia gimdyti niekaip neišeitų.
Giminių susirinkimai smagu
Aš pasiilgstu kaimo gyvenimo - kai augus pas senelius ūkininkus tai kartais dūstu nuo namų ir neturėjimo prasmingos veiklos
Man ši savaitė atostogos tai mažai prie kompo prisėdu. Buvo brolis grįžęs, paskui vežiau į Rygą, patys į pajūrį lėkėm porą kartų. Šiandiena nuo karščio net užmigau. Lietuvoj karštis varginantis labiau nei šiltuose kraštuose - čia kažkoks su drėgme. Laukiam tėčio ir lėksim pasimaudyti.
Aš pasiilgstu kaimo gyvenimo - kai augus pas senelius ūkininkus tai kartais dūstu nuo namų ir neturėjimo prasmingos veiklos
QUOTE(Osera @ 2013 08 08, 18:31)
man atrodo po cp ir pienukas veliau atsiranda
aišku
jo, kur ten pagimdysi pati, kai ta mama smulkutė, o kūdikis tai į tėčio giminę
QUOTE(jovkaww @ 2013 08 08, 18:40)
ai ...nieko gero ...gavau gydima ,nurodymus siauliu gyditojai ...ir vel po 3 men vyksiu tyrimu kartoti nenoriu cia apie tai isiplesti
labas
na ir kaip jums naktele zaibai kokie baisumo ,senai tokius bemacius buvau
bet uztai siandien oras pasaka atgaiva
Sveikos,
ramu cia , visos i facebooka persikelet
bet ir oru kaita pas mus, cia virs 30 , cia vos 15
pas mus nieko naujo, susirgo mano mazasis, angina , tai kovojam dabar su liga, tikiuos iki savaitgalio pasveiksim, nes sestadieni iskeliaujam su MB i Juodkalnija , tai taip nesinoretu sergancio palikt
averita, na bet kudikio didumas
ramu cia , visos i facebooka persikelet
bet ir oru kaita pas mus, cia virs 30 , cia vos 15
pas mus nieko naujo, susirgo mano mazasis, angina , tai kovojam dabar su liga, tikiuos iki savaitgalio pasveiksim, nes sestadieni iskeliaujam su MB i Juodkalnija , tai taip nesinoretu sergancio palikt
averita, na bet kudikio didumas
Labas visoms
neprisėdu prie pc, MB namie, tai dauuuug reikalų....
kam reikia, sveikatos ir geros nuotaikos
neprisėdu prie pc, MB namie, tai dauuuug reikalų....
kam reikia, sveikatos ir geros nuotaikos