Indrusia, su įkurtuvėmis jus
Indrusia, smagūs rūpestėliai
labuka, mes pagaliau atrodo jau apsistosim namučiuose, nes dar praeitą savaitę pabuvom telšiuose kol sutvarkėm reikalus, tada kaimuke, o savaitgalį su mb lėkėm į žygeivių festivalį jurbarke, 40 km praėjom, per porą dienikių, tai db keletą pūslių turiu tai gydaus , bet šiaip lb smagiai pasibuvom .
šnd jau pradėjau tvarkymosi mėnesiuką, perrinkau jau žygučio biški žaislų, nes dar barškalų buvo užsilikę
labuka, mes pagaliau atrodo jau apsistosim namučiuose, nes dar praeitą savaitę pabuvom telšiuose kol sutvarkėm reikalus, tada kaimuke, o savaitgalį su mb lėkėm į žygeivių festivalį jurbarke, 40 km praėjom, per porą dienikių, tai db keletą pūslių turiu tai gydaus , bet šiaip lb smagiai pasibuvom .
šnd jau pradėjau tvarkymosi mėnesiuką, perrinkau jau žygučio biški žaislų, nes dar barškalų buvo užsilikę
Sveikutės,
Linkėjimai iš pajūrio.
Linkėjimai iš pajūrio.
na ir pražuvusios visos
QUOTE(Reginiukas @ 2013 08 05, 12:09)
Indrusia, smagūs rūpestėliai
oi jus keliauninkai ...as tai turbut savaite koju nebepavilkciau po tokio zygio
QUOTE(jurgitad @ 2013 08 06, 14:31)
gero poilsio
labas
mes gyvename gerai ....oras man per karstas tai sedziu namie
siandien isvaziuojame i vilniu ,nes ryt anksti man pas gyditoja .Vezames ir maziuka kartu ,tai jis kraunasi daiktu kaip savaitei isvyktume
ziurekite neperkaiskite ,nes zada ryt poryt dar didesnius karcius
Sveikutes
Nepykit, nieko neskaiciau, nes visai prie kompo neprisedu
Osera, griebk kad pasisektu pas gyd. ir isgirstum geras naujienas.
Sakau, gal FB kokia grupe sukurti, ten galetumem plepeti (nu aisku, cia as is savo varpines ziuriu )
Karsciai mane prazudys, per nestuma ir dar dabar jo nepakaliu
Atostogaujancioms- gero laiko
Nepykit, nieko neskaiciau, nes visai prie kompo neprisedu
Osera, griebk kad pasisektu pas gyd. ir isgirstum geras naujienas.
Sakau, gal FB kokia grupe sukurti, ten galetumem plepeti (nu aisku, cia as is savo varpines ziuriu )
Karsciai mane prazudys, per nestuma ir dar dabar jo nepakaliu
Atostogaujancioms- gero laiko
rudenine ,tarei zodi ....padariau
visos mars i FB
visos mars i FB
QUOTE(Osera @ 2013 08 06, 15:53)
oi jus keliauninkai ...as tai turbut savaite koju nebepavilkciau po tokio zygio
gero poilsio
labas
siandien isvaziuojame i vilniu ,nes ryt anksti man pas gyditoja .Vezames ir maziuka kartu ,tai jis kraunasi daiktu kaip savaitei isvyktume
gero poilsio
labas
sėkmės pas gydytoja
gal žinote kokia gerą mostelę ar tepalą, po nagu žiūriu pūslę sutrynė, ir neina nei pradurt nei ispaust, gal yra koks tepalas kuris trauktų viską iš ten
Sveikos
Grįžom daiktų persimest, nuvedėm panas pas gydytoją ir vėl iškeliavom
Tai Viltė sveria 30 kg, ugis 127 cm
QUOTE(Averita @ 2013 08 06, 19:27)
Sveikos
ogo pana, mūsų žilvinas panašiai 128 cm, 28 kg
Sveikos ,
reginiuk nu jus saunuoliai zygeiviai
jurgitad smagu jums , gero poilsio
osera , geru ziniu is gydytojos
Vilte didele mergaite
savaitgali buvom giminiu susitikime Kupiskyje, tai labai smagiai pasibuvom, idomu buvo susitikt gimines, kuriu simta metu nesu macius, prisisokom, prisidainavom , prisibendravom, vezius gaudem, maudemes, deginomes , vaiku net nematem, visi uzsieme buvo, pagal amziu pasiskirste turejo su kuo bendraut , be to pasizadejom savo tevams, kad ir mes jaunesnioji karta organizuosimes tokius susitikimus
o dabar vel dirbu , mazylis su seneliais prie ezeru iskeliavo, dickis po stovyklos namu issiilges , o as atostogu laukiu
reginiuk nu jus saunuoliai zygeiviai
jurgitad smagu jums , gero poilsio
osera , geru ziniu is gydytojos
Vilte didele mergaite
savaitgali buvom giminiu susitikime Kupiskyje, tai labai smagiai pasibuvom, idomu buvo susitikt gimines, kuriu simta metu nesu macius, prisisokom, prisidainavom , prisibendravom, vezius gaudem, maudemes, deginomes , vaiku net nematem, visi uzsieme buvo, pagal amziu pasiskirste turejo su kuo bendraut , be to pasizadejom savo tevams, kad ir mes jaunesnioji karta organizuosimes tokius susitikimus
o dabar vel dirbu , mazylis su seneliais prie ezeru iskeliavo, dickis po stovyklos namu issiilges , o as atostogu laukiu
labas visoms noreciau ir as kaa pabuti gimines susitikime, reiktu suorganizuoti kai mazius didesnis bus Vakar gruzome is kauno parsiveziau SB tai ir nuotaika iskart geresne siandien buvau darbe, vakarop vaziavome maudytis...mazius labai neramus, dantys dygsta, siaip miega labai mazai, nori ant ranku istisai, palyginus, mano N buvo auksas bet siaip kantrybes pas mane daugiau si karta, ar amzius, ar kad labai laukiamas buvo nu ka, karsciai nerealus atejo pas mus, neperkaiskite