Dovanojame 6 balionius Ovidijui
Pagaliau atvėso nes tas karštis Laukiu kito savaitgalio, lėksim ir mes prie jūros. Pakvietė sesuo į sūnaus gimtadienį šeštadienį Utenoje, 10 metų bet nežinau, jeigu tėvai nevažiuos, tai tolima kelionė, švenčia kaime, nu kur niekas negyvena, bijau, kad suvargsiu viena su 2 vaikais Aišku N jau dičkė, bet mažius - lietų praneša, dar uodai užkapos, nežinau net Kažkaip nesiryžtu
beje, labai man rekomendavo pažystamos, tai nusipirkau ir aš, sakiau gardinsiu ir mažiuo košes http://beta.lt/siaul...rack_type=image, sake nerealus
Mes esam pakviesti į Klp atostogaut, nežinau kada čia traukt, ar prieš vestuves, ar po
Vakar liejau ašaras , tokia graži šventė Romeryje buvo, tokie visi gražūs, elegantiški, linksmi, tokie tokie Tokia ypatinga diena atrodo, nors brolis padavė jau šiandien į magistratūrą, tai žiūrėsim kaip čia seksis
o kvietkų kainos sostinėj
Vakar liejau ašaras , tokia graži šventė Romeryje buvo, tokie visi gražūs, elegantiški, linksmi, tokie tokie Tokia ypatinga diena atrodo, nors brolis padavė jau šiandien į magistratūrą, tai žiūrėsim kaip čia seksis
o kvietkų kainos sostinėj
labas
aciu visiems
mes po truputi ruosiames vakarui ,mazas dabar miega pietuku
vakar vakare kaip jis miegojo ,ispuoseme svetaine balionais ,girliandomis .Padejome viena dovana
tai ryte nusileido i apacia vienas ,as prausiuos ,o jis ateina is sako : ten kazkas yra sakau kas .....nu kazkas gimtadieni padare kazkieno
sakau nu tai eik ,gal tau ...sako neeee
tai paskui nuejo vienas...LAIMINGAS VISA BUVO
Per pietus parveze mb dar viena dovana - nupirko futbolo didelius vartus
zodziu emociju pilnas ,laimingas mano berniukas
o as su migrena tai vaikstau nelaiminga
ir dar galvoju ,kad kaip gimdziau buvo labai silta diena,o dar kiek metu svenciame tikra diena ,tiek oras saltokas
nors siaip man toks oras liuks ,bet sventimui lauke butu nekas
aciu visiems
mes po truputi ruosiames vakarui ,mazas dabar miega pietuku
vakar vakare kaip jis miegojo ,ispuoseme svetaine balionais ,girliandomis .Padejome viena dovana
tai ryte nusileido i apacia vienas ,as prausiuos ,o jis ateina is sako : ten kazkas yra sakau kas .....nu kazkas gimtadieni padare kazkieno
sakau nu tai eik ,gal tau ...sako neeee
tai paskui nuejo vienas...LAIMINGAS VISA BUVO
Per pietus parveze mb dar viena dovana - nupirko futbolo didelius vartus
zodziu emociju pilnas ,laimingas mano berniukas
o as su migrena tai vaikstau nelaiminga
ir dar galvoju ,kad kaip gimdziau buvo labai silta diena,o dar kiek metu svenciame tikra diena ,tiek oras saltokas
nors siaip man toks oras liuks ,bet sventimui lauke butu nekas
Osera. ogo kaip gražu , linkim ir snd gražios ovidukui šventės
Osera, kaip atšventėt gimtadienį, ką dovanų gavo ovidijus, prašom pasipasakot
labas rytas
aš ryte jau į sorpo nulėkiau nuvežiau tyrimukus, kol vaikai miegojo, db ruošiamės pas venckų, po piet pas akių lėksim, žo visa diena ant veiklos tokia, žo tik pradėk pažymas tvarkytis
labas rytas
aš ryte jau į sorpo nulėkiau nuvežiau tyrimukus, kol vaikai miegojo, db ruošiamės pas venckų, po piet pas akių lėksim, žo visa diena ant veiklos tokia, žo tik pradėk pažymas tvarkytis
tai ką veikiat visos apsiniaukusią dieną, negi deginatės, ar gaivinatės
mes jau buvome pas v e n c k ų, superinis gydytojas, sakė neieškot bėdų, na ir kas kad plokščiapadis, nieko čia baisau, ir avalynės nereikia jokio brangios, ten su užkulnius, su išlinkimais ir t.t., išsiaiškinom kad vaikam galima dėt bele kokią avalynę, nes batas taiosi prie kojos, o ne atvirkščiai . žo grįžau visa patenkinta
biški pasidarbaliojau gimtadieniui tokių plakačiukų, db beliko keletą prizų nupirkt, ir bus vsio
mes jau buvome pas v e n c k ų, superinis gydytojas, sakė neieškot bėdų, na ir kas kad plokščiapadis, nieko čia baisau, ir avalynės nereikia jokio brangios, ten su užkulnius, su išlinkimais ir t.t., išsiaiškinom kad vaikam galima dėt bele kokią avalynę, nes batas taiosi prie kojos, o ne atvirkščiai . žo grįžau visa patenkinta
biški pasidarbaliojau gimtadieniui tokių plakačiukų, db beliko keletą prizų nupirkt, ir bus vsio
QUOTE(Reginiukas @ 2013 06 28, 10:24)
atsvente maziukas puikiai ,labai smagiai pasiduko vaikai o grizes dar iki isnaktu zaide su dovanomis
dovanu gavo didele trasa ,ferari valdoma su distanciniu,vezliuka ninze dideli skleidziantis garsus ,stalo zaidima - kurio dar neperkandome kaip zaisti kamuoli futbolo ,pinigeliu ir didziulius balionus
labai patiko tartas ,ir grazus ir skanus buvo
reginiuk ,mano dyckis yra pokciapedis ,tai labai batus ismina i vidu ,kol galejome prikome ortopedinius ,o dabra ecco labai brangus ,o koja auganti ,tai perkame jau paprastus.O siaip aisku nieko cia blogo ,tik eisena nebus grazi
Masaziukus pedoms darydavome ,ant sluotos kojo lipdavome per pedutes viduri ,ir linguodavome .Nezinau ar supratai ka parasiau
labas
nu oras tai ,brrr....Mazas nori eiti i kiema isbandyti futbolo vartus ,bet neleidziu .Man salta atrodo labai
Sveikos jo, vėsoka lauke....
Jau jubiliatas koks laimingas
Visa diena kažkokia šuniui ant uodegos, ryte pas gydytoją, nes galvojom jau susitvarkyt pažymas dėl darželio, bet sakė tik rugpjūtį pradėti, dar paskiepijo, dar vakar Viltei erkę įkando tai nk nesusitvarkėm
paskui vestuvėm visko ieškojom, man tik batelių ir pėdkelnių bereikia, šakotį užsakiau, dar dovanų kitam jubiliatui ieškojau
geriu kavą ir ilsiuos
Jau jubiliatas koks laimingas
Visa diena kažkokia šuniui ant uodegos, ryte pas gydytoją, nes galvojom jau susitvarkyt pažymas dėl darželio, bet sakė tik rugpjūtį pradėti, dar paskiepijo, dar vakar Viltei erkę įkando tai nk nesusitvarkėm
paskui vestuvėm visko ieškojom, man tik batelių ir pėdkelnių bereikia, šakotį užsakiau, dar dovanų kitam jubiliatui ieškojau
geriu kavą ir ilsiuos
averita ,bet paskiepita vilte nuo erkiu buvo ? mieste ilindo ?
as irgi siandien nieko gero neveikiu ...bimbineju apsitvarkius
reikia eiti darbuotis ,bet tyngiu
as irgi siandien nieko gero neveikiu ...bimbineju apsitvarkius
reikia eiti darbuotis ,bet tyngiu
QUOTE(Osera @ 2013 06 28, 16:23)
averita ,bet paskiepita vilte nuo erkiu buvo ? mieste ilindo ?
neskiepyta, mieste, nes ryte plaukus šukavau nk nemačiau, o vakare ir pamačiau
reikia ir man eit siuvinėt
QUOTE(Averita @ 2013 06 28, 16:27)
neskiepyta, mieste, nes ryte plaukus šukavau nk nemačiau, o vakare ir pamačiau
siaubas dabar turbut stebeti liepe gyditoja ?
ka grazaus siuvinesi ?
pas mane visi uzsakymai su vestuvemis susije vasara vestuviu metas
QUOTE(Osera @ 2013 06 28, 17:16)
siaubas dabar turbut stebeti liepe gyditoja ?
ka grazaus siuvinesi ?
ka grazaus siuvinesi ?
-pažiūrėjo, bet kažkaip nesureikšmino, o visai skiepytis šeimai kažkaip nepigu buvo, nes ir šiaip šie metai nelengvi viskas bus gerai
--vestuvinį metriką, nors orchidėjos dar nebaigtos laukia