Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(nijole0619 @ 2013 08 21, 17:28)
JEI NEŠOKIRUOS KAINA:

šššokiravo, tiesą pasakius blink.gif blink.gif blink.gif reikės bandyt sėklas tada siųstis, o jau kas užaus- tas bet piniginei neskaudės taip baisiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 09 03, 20:35)
šššokiravo, tiesą pasakius blink.gif  blink.gif  blink.gif  reikės bandyt sėklas tada siųstis, o jau kas užaus- tas bet piniginei neskaudės taip baisiai g.gif

Iš sėklų baisiai ilgai, gal kokioje parodoje pavyks gauti pigiau.
Atsakyti

būtent, dabar gi rudeninės visokios prasidės- paieškosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 09 03, 20:39)
būtent, dabar gi rudeninės visokios prasidės- paieškosiu  4u.gif

http://www.cnpeony.com/Peony6.htm labai gera kokybė ir bent jau garantija dėl veislės tik vat kainų nežinau plukdant iš Kinijos. Gal patiks ne tik geltoni, gal su kuo kooperuositės , žodžiu vis variantai..biggrin.gif SĖKMĖS!!!
p.s. FB yra grupė Planet Peony, manau ten dar rastumėte augintojų kurie siunčia į Lt.
Atsakyti
nu man su anglų biski neočen bendraut, ir dar čia tokia specifika- suprast kažkiek suprantu, bet ne viską tai tikrai blush2.gif
va ką radau, tik dar neradau ar siunčia, 10 eurų kaina, yra gražių labai, o tas geltona sžydi ir pavasarį ir rudenį- įdomus kokis :wub:http://www.paeoniarockii.com/W/HdContentDisp-5-173-2008926-873805.htm bet čia urmu, kaip suprantu, ieškosiu toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 03 rugsėjo 2013 - 20:26
QUOTE(nijole0619 @ 2013 09 03, 20:19)
JEI TIKĖTI SINOPTIKAIS, KAD VISAS RUGSĖJIS BUS BOBŲ VASARa, TAI DAR SPĖSIT, BET JEI UŽGILINOT, gal tiesiog atkaskit iki pumpuriukų atsargiai ir ant viršaus kokius 2cm žemių užžerkite. O anksti pavasarį gerai patręškite.Gal bus ir kitokių nuomonių..

aciu 4u.gif pabandysiu pakapstyt paziuret pirma kokiam jis ten gylyje pakavotas smile.gif
Atsakyti
Pasodinau savo išsvajotą krapinį bijūną. Atrodo negiliai, dabar iš karto galima mulčiuoti, ar dar kokią savaitėlę palaukti?
Ačiū Jediara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2013 09 30, 11:43)
Pasodinau savo išsvajotą krapinį bijūną. Atrodo negiliai, dabar iš karto galima mulčiuoti, ar dar kokią savaitėlę palaukti?
Ačiū Jediara 4u.gif

Dar palaukite, mulčiuokite, kai prasidės šaltis rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, keliu temutę... Mano naujasis gyventojas stebuklingai lenda iš žemės... Ačiū Jediarai. Bet kitas klausimas, ar jis dabar nenušals, ar paskui vėl išsprogs??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 02 18, 17:55)
Laba, keliu temutę... Mano naujasis gyventojas stebuklingai lenda iš žemės... Ačiū Jediarai. Bet kitas klausimas, ar jis dabar nenušals, ar paskui vėl išsprogs??? doh.gif

Nieko jiems nenutiks, pas mane taip pat jau dygsta rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, ne, mano dar nelenda schmoll.gif
Atsakyti
Reikia patarimo. Nusipirkau geltoną bijūną žaliojoj stotelėj ir jau su sprogtančiais pumpurėliais, pasodinau į vos drėgną substratą ir pastačiau vėsiausioj namų vietoj, bet jaučiu, kad tai nėra geriausia vieta laukt pasodinimo į nuolatinę vietą unsure.gif Kad pasodint į nuolatinę vietą ar reikia laukt kol praeis šalnų pavojus? ar galima kaip nors pridengtą vazonėlį laikyt atviram balkone? persodinėjau bijūnus tik dukart gyvenime ir tai jau šiltuoju metų laiku, tad db. esu kiek pasimetus unsure.gif
Atsakyti