Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(*Mokka* @ 2013 06 16, 14:59)
Laba 4u.gif

Turiu pirmi metai bijūną.Norėčiau persodinti į kitą vietą blush2.gif Sakykit,jei nužydėjus atsargiai iškasiu ir persodinsiu,nepakenksiu g.gif Ar rudens laukt?

Sveiki, geriau persodinti nuo rugpjūčio 15d., bet jei labai mažiukas, gal atsargiai su didesniu šaknų gumulu galima mėginti.
jediara, deivukas, labai puošnūs bijūnai.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 17 birželio 2013 - 20:59
Šiandien:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 06 16, 15:05)
Oho koks grozis , jei krumeliai dideli gal psidalint galetum ?
Dar turiu klausimuka, pas mane bijunai jau baigia zydejima, ar reiktu dabar dar karteli tresti ? Jei taip kokias rekomenduotumet ?

Ačiū 4u.gif Gal rudenį ir bus mirksiukas.gif Daugiau bijūnų jau netręšiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2013 06 17, 22:57)

jediara, deivukas, labai puošnūs bijūnai.. wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
As siemet nuotrauku nededu. Tvarkom sklypa, aplinka visai nefotogeniska, o as su skaudama ranka irgi tik pasidziaugt is arti be fotoaparato galiu. Gal kitamet... Sara Bernhard pernai zydejo, o siemet nei vieno ziedo mastau.gif Teks kelti i kita vieta kur daugiau saules. Geltonasis nezydi. Sustojo vienoj vietoj, pradedu abejoti ar tures sveikatos siemet prazydet. Lauksiu...

Uztat nors jusu ziedais pasidziaugiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 17 birželio 2013 - 22:57
vajetau koks grozis thumbup.gif .Tureciau zemes ne arais,o hektarais visu noreciau smile.gif .Noram ribu nera
Atsakyti
Merginos ar buna zemaugiu bijunu?
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 06 17, 20:57)
Sveiki, geriau persodinti nuo rugpjūčio 15d., bet jei labai mažiukas, gal atsargiai su didesniu šaknų gumulu galima mėginti.

Dėkui 4u.gif persodinsiu rugpjūty mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 06 18, 14:06)
Merginos ar buna zemaugiu bijunu?

Žiūrint, kaip tie žemaūgiai turėtų atrodyt... kad būtų kokių miniatiūrinių, tai nesu mačius g.gif bet ankstyvi tamsiai vyšniniai kur patys pirmieji pas mane pražysta - tai nebūna labai dideli krūmai, tokie labiau pažeme - gal bus koks pusmetris nuo žemės, kai kiti visi virš metro
Atsakyti
mano gražiausias bijūnas šiemet wub.gif
user posted image
*
ir kito tik vienas žiedas wub.gif
user posted image

taip svajojau apie baltą ir bordo,bet visi bus ružavi doh.gif lotuliukas.gif
tik gaila dviems visi pumpurai nudžiuvo,matyt netinkama vieta verysad.gif nes prieš tai kitoje vietoje žydėjo g.gif
Atsakyti
Kaimynka augino vazoneli tai tas vargelis visas nuskures buvo nese ismesti tai ji priglaudziau , tai jis man jau uzauges kazkur 30 cm ir ziedus krauna tai mastau ar gali buti zemaugiu. Beja ziedu spalva irgi speju bus vysnine ar violetine. 4u.gif Gaila ,kad jie nezydi per visa vasara nuostabios gelytes visu mergyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 18, 15:51)
mano gražiausias bijūnas šiemet  wub.gif

*
ir kito tik vienas žiedas  wub.gif

taip svajojau apie baltą ir bordo,bet visi bus ružavi  doh.gif  lotuliukas.gif
tik gaila dviems visi pumpurai nudžiuvo,matyt netinkama vieta  verysad.gif nes prieš tai kitoje vietoje žydėjo  g.gif

O aš svajojau apie ružavą Sarah Bernardt, o jis pražydo kaip antroje fotografijoje baltai lotuliukas.gif Nors pumpuras tik vienas buvo, tai gal kitais metais pasitaisys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 18 birželio 2013 - 16:00
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 18, 17:00)
O aš svajojau apie ružavą Sarah Bernardt, o jis pražydo kaip antroje fotografijoje baltai lotuliukas.gif Nors pumpuras tik vienas buvo, tai gal kitais metais pasitaisys  unsure.gif

maniškio pavadinimas irgi toks pats,vakar goglinau,tai jų yra iš šviesesnių,sakau gal visgi toks ir bus,gal kitais metais spalvos pasitaisys g.gif

kažką rašėt kodėl sudžiūsta pumpurai,bet tingiu atgal skaityti blush2.gif
Atsakyti