Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(orchideja@ @ 2016 07 10, 19:13)
labas mergaites.
net seile istyso beziurint i tuos bijunus nuorodoje biggrin.gif ateinu paklaust, gal kas siemet nebrangiai parduoda/atiduoda kokius bijunus, as turiu tik 2 :standartinius ankstyvus tamsius ir tuos sviesiai rozinius. jeigu ka tai rasykit i az 4u.gif busiu labai dekinga. as is kauno. P.S. noreciau dar ir kokiu jurginu jeigu kas turite ax.gif aciu

Jei tureciau tai nemokamai atiduočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 07 10, 10:56)
O jums nebūtu patogiau pasisodinti bijūna pas save darze? Juos lengva auginti labai daug prieziuros nereikalaujanti gele.  smile.gif

Bet jus ir idomi, tai norint pasisodinti gal reikia is kazkur tai gauti.
Atsakyti
Sveikos. Žinau, kad nužydėjusius žiedynkočius reikia nupjaut, o kaip su visa lapija daryt prieš žiemą, ar reikia nupjaut visus lapus(draugė sakė, jog jos močiutė visad nupjaudavo)? bijūnas jau daug metų toj vietoj auga, nejudinsiu. O gal paretinus jį gražiau išbujos?
Atsakyti
QUOTE(Monikutja1990 @ 2016 08 19, 06:59)
Sveikos. Žinau, kad nužydėjusius žiedynkočius reikia nupjaut, o kaip su visa lapija daryt prieš žiemą, ar reikia nupjaut visus lapus(draugė sakė, jog jos močiutė visad nupjaudavo)? bijūnas jau daug metų toj vietoj auga, nejudinsiu. O gal paretinus jį gražiau išbujos?

Aš nupjaunu kai pradeda ruduot, na kai kuriuos jau dabar nupjovus, o va ir mano močiute nupjaudavo ką tik nužydėjusius ant ju užpildavo žemiu ir sodindavo ten astras, tipo žydedavo puikiai ir tie ir tie , aišku savo laiku

Ar kuri parduotute tamsaus raudono (bordinio) bijūno? Vėlyvesnio, tinka ir pilnaviduriai ir tuščiaviduriai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 19, 08:25)
Aš nupjaunu kai pradeda ruduot, na kai kuriuos jau dabar nupjovus, o va ir mano močiute nupjaudavo ką tik nužydėjusius ant ju užpildavo žemiu ir sodindavo ten astras, tipo žydedavo puikiai ir tie ir tie , aišku savo laiku

Ačiū
Atsakyti
Neauginu neužmušamų senovinių ir negirdėjau, kad pjautų lapus vasaros pradžioje, bet jei taip sako...
Savo žolinių bijūnų lapus nukerpu rudenį ir nepalieku sode, kad išvengti ligų. Kai kurių lapai greičiau pradeda gelsti, tai kerpu vasaros gale, kai jau matosi, jog nenaudingi.
Hibridinius dar neseniai auginu, tai kerpu pagal išvaizdą.
Medėjantis pats lapus numeta.
Atsakyti
Atsitiktinai užmačiau, kad Senukuose (bent jau Kauno Megos) bijūnai (balti, rožiniai ir bordo) po 0,99cnt.
Aišku gali būti ir nežinukai, bet jei labai norisi bijūnų galima pabandyti wink.png
Atsakyti
Prieš mėnesį apsilankiau Vilniaus zalumoje. Ne bijūnų ieškojau, tačiau tai, ką pamačiau, mane nustebino - jie turėjo apie (iš akies) 15-20 bijūnų rūšių. Kainos buvo įvairios, nuo suprantamų (maximinių) iki tikrai aukštų, bet uztat veislių.... tiems, kurie ieško retumo ir mandrumo - manau būtų radę, ką galėtų įsigyt. Rašau todėl, kad tikrai zinau, yra ieškančių ko nors įdomesnio, neretai neradę čia, ieško kaip atsisiųst. Nezinau, galbūti įvertinus atsisiuntimo išlaidas, galutųsi tas pats, bet tiesiog patogiau įsigyti čia pat.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 08 20, 22:48)
Prieš mėnesį apsilankiau Vilniaus zalumoje. Ne bijūnų ieškojau, tačiau tai, ką pamačiau, mane nustebino - jie turėjo apie (iš akies) 15-20 bijūnų rūšių. Kainos  buvo įvairios, nuo suprantamų (maximinių) iki tikrai aukštų, bet uztat veislių.... tiems, kurie ieško retumo ir mandrumo - manau būtų radę, ką galėtų įsigyt.  Rašau todėl, kad tikrai zinau, yra ieškančių ko nors įdomesnio, neretai neradę čia, ieško kaip atsisiųst. Nezinau, galbūti įvertinus atsisiuntimo išlaidas, galutųsi tas pats, bet tiesiog patogiau įsigyti čia pat.

gaila, kad neprekiauja internete unsure30x30.png
Atsakyti
Ruosiuosi uzsipirkti bijunu 4u.gif
Gundausi:
Medejantys
"High Noon"
"Souvenir de max Cornu"
"Brocaded Gown"
"Lan Cui Lou"

Itoh tipo:
"Bartzella"
"Hillary"
"Canary Brilliant"
"Cora Louise"

Ir paprastas
"Laura Dessert"

Gal kas auginate ir galite pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 09 11, 13:46)
Ruosiuosi uzsipirkti bijunu 4u.gif
Gundausi:
Medejantys
"High Noon"
"Souvenir de max Cornu"
"Brocaded Gown"
"Lan Cui Lou"

Itoh tipo:
"Bartzella"
"Hillary"
"Canary Brilliant"
"Cora Louise"

Ir paprastas
"Laura Dessert"

Gal kas auginate ir galite pasidalinti patirtimi?

As turiu Souvenir de Maxime Cornu. Nerealus. Daugiau pridurti nera ka. Nuotraukos buvo 8psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 11 rugsėjo 2016 - 20:17
Sveikos merginos 4u.gif Turiu medėjantį bijūną.Kiek jį reikia genėti žiemai? Ar palikti sumedėjusią dalį , ar kirpti iki pat žemės. Pas mane jam antra žiema bus.
Atsakyti