Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

Po vakarykčio lietaus bijūnų krūmai guli ant žemės neišlaiko žiedų. Šitas pernai parsisiųstas iš lenkų.
user posted image
Atsakyti
Vakar ejau pasivaikščioti ir gerejausi pinavijomis wub.gif Kaip nuostabiai jos atrodo žaliose vejose,pavieniai, dideli krumai wub.gif Tu ružavų spalvų gaivumas.O ir kitos spalvos visos dera tarpusavyje,draugauja,nesikerta. Gražus gamtos kurinys.Reikes ir man sviesesnes pedos zemes paieskoti ružavam , blush2.gif Rodos,ne lietuve bučiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 06 11, 09:04)
Po vakarykčio lietaus bijūnų krūmai guli ant žemės neišlaiko žiedų. Šitas pernai parsisiųstas iš lenkų.

o kuo vardu?
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 06 11, 09:04)
user posted image

Labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 06 11, 08:04)

Vaje koks grozis bigsmile.gif wub.gif

Pas mane bijunai buvo su daug daug pumpuru, ale issiskleide tik vieno krumo 3 unsure.gif Kazi kas cia jiems nutiko? g.gif
Atsakyti
sveikutes,neiskenciau neprisijungus,kai tiek grozio.Astaites super grazuolis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 06 11, 10:55)
o kuo vardu?

Pavadinimo nežinau, išmečiau pakelį, kuriame uvo bijūnas.
Ir ačiū už pagyras mano bijūnui.
Atsakyti
user posted imagerodau savo paprasta vienišiu
Atsakyti
Po lietaus ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 16, 12:48)
Po lietaus  ax.gif

Oho koks grozis , jei krumeliai dideli gal psidalint galetum ?
Dar turiu klausimuka, pas mane bijunai jau baigia zydejima, ar reiktu dabar dar karteli tresti ? Jei taip kokias rekomenduotumet ?
Atsakyti
Laba 4u.gif

Turiu pirmi metai bijūną.Norėčiau persodinti į kitą vietą blush2.gif Sakykit,jei nužydėjus atsargiai iškasiu ir persodinsiu,nepakenksiu g.gif Ar rudens laukt?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Gal turėtumėt kuri parduoti keletą žiedelių (5-7 vnt) bijūnų ketvirtadienio rytą Kaune? ax.gif Būtų gerai ne švelniai rožiniai, o balti arba ypač ryškiai raudoni, pilnaviduriai ax.gif
Atsakyti