Po vakarykčio lietaus bijūnų krūmai guli ant žemės neišlaiko žiedų. Šitas pernai parsisiųstas iš lenkų.
Vakar ejau pasivaikščioti ir gerejausi pinavijomis Kaip nuostabiai jos atrodo žaliose vejose,pavieniai, dideli krumai Tu ružavų spalvų gaivumas.O ir kitos spalvos visos dera tarpusavyje,draugauja,nesikerta. Gražus gamtos kurinys.Reikes ir man sviesesnes pedos zemes paieskoti ružavam , Rodos,ne lietuve bučiau
QUOTE(Astaite1 @ 2013 06 11, 09:04)
Po vakarykčio lietaus bijūnų krūmai guli ant žemės neišlaiko žiedų. Šitas pernai parsisiųstas iš lenkų.
o kuo vardu?
QUOTE(Astaite1 @ 2013 06 11, 08:04)
Vaje koks grozis
Pas mane bijunai buvo su daug daug pumpuru, ale issiskleide tik vieno krumo 3 Kazi kas cia jiems nutiko?
sveikutes,neiskenciau neprisijungus,kai tiek grozio.Astaites super grazuolis
QUOTE(nijole0619 @ 2013 06 11, 10:55)
o kuo vardu?
Pavadinimo nežinau, išmečiau pakelį, kuriame uvo bijūnas.
Ir ačiū už pagyras mano bijūnui.
QUOTE(jediara @ 2013 06 16, 12:48)
Po lietaus
Oho koks grozis , jei krumeliai dideli gal psidalint galetum ?
Dar turiu klausimuka, pas mane bijunai jau baigia zydejima, ar reiktu dabar dar karteli tresti ? Jei taip kokias rekomenduotumet ?
Laba
Turiu pirmi metai bijūną.Norėčiau persodinti į kitą vietą Sakykit,jei nužydėjus atsargiai iškasiu ir persodinsiu,nepakenksiu Ar rudens laukt?
Turiu pirmi metai bijūną.Norėčiau persodinti į kitą vietą Sakykit,jei nužydėjus atsargiai iškasiu ir persodinsiu,nepakenksiu Ar rudens laukt?
Laba diena Gal turėtumėt kuri parduoti keletą žiedelių (5-7 vnt) bijūnų ketvirtadienio rytą Kaune? Būtų gerai ne švelniai rožiniai, o balti arba ypač ryškiai raudoni, pilnaviduriai