Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

Vat ir mano bijunas toj pat vietoj auga apie 10 metu,aukstas,grazuolis,ziedais apsipyles budavo,o siemet jau maciau,kad skurdus bus,pumpuru nedaug uzaugino,praeitais metais kai ziedai nuvysdavo as nieko nelaukus juos nukarpydavau,kad maziau lapu pribarstytu tai dabar galvoju gal pakenkiau kaip nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuline @ 2016 06 30, 19:06)
Vat ir mano bijunas toj pat vietoj auga apie 10 metu,aukstas,grazuolis,ziedais apsipyles budavo,o siemet jau maciau,kad skurdus bus,pumpuru nedaug uzaugino,praeitais metais kai ziedai nuvysdavo as nieko nelaukus juos nukarpydavau,kad maziau lapu pribarstytu tai dabar galvoju gal pakenkiau kaip nors g.gif

Negalima lapu nukarpyt. Per lapus krumas kaupia jegas kitiems metams
Atsakyti
Sveikos,
turiu labai daug rūšių bijūnų: vieni jau seniai pas mane, kiti tik šiemet pirmi metai pražydo. Šiemet visų bijūnų žiedai šiek tiek kitokie. Jeigu nebūčiau mačiusi, kaip atrodė rožinis bijūnas pernai, tai būčiau sakiusi, kad mane apgavo pardavėjas. Ko gero tai dėl sausros ir karšto oro. Šiemet aš juos labai laisčiau, bet tokiems dideliems krūmams mano laistymas buvo tik lašas jūroj. Tad vieni, turėję būti pilnaviduriai, šiemet tušti gavosi.
Galiu pasidžiaugti savo geltonais bijūnais: jie buvo patys ankstyviausi, pirmą kartą pas mane žydėjo. Kitas geltonas(itoh) rūšies jau antri metai žydi. Turiu ir koralinį, net 2 rūšių.
Kai kurias rūšis parduodu, kitų dar neturiu pardavimui.
http://public.fotki....s-2014m/bijnai/
Atsakyti
QUOTE(kristina d @ 2016 07 01, 10:33)
Sveikos,
turiu labai daug rūšių bijūnų: vieni jau seniai pas mane, kiti tik šiemet pirmi metai pražydo. Šiemet visų bijūnų žiedai šiek tiek kitokie. Jeigu nebūčiau mačiusi, kaip atrodė rožinis bijūnas pernai, tai būčiau sakiusi, kad mane apgavo pardavėjas. Ko gero tai dėl sausros ir karšto oro. Šiemet aš juos labai laisčiau, bet tokiems dideliems krūmams mano laistymas buvo tik lašas jūroj. Tad vieni, turėję būti pilnaviduriai, šiemet tušti gavosi.
Galiu pasidžiaugti savo geltonais bijūnais: jie buvo patys ankstyviausi, pirmą kartą pas mane žydėjo. Kitas geltonas(itoh) rūšies jau antri metai žydi. Turiu ir koralinį, net 2  rūšių.

Ar tikrai pas jus 'Coral Sunset'? Nepanaši spalva ir forma.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2016 07 01, 08:20)
Negalima lapu nukarpyt. Per lapus krumas kaupia jegas kitiems metams

As ne lapus,ziedu galvas nuvytusias nukirpdavau,kad ziedlapiu maziau barstytu,bet dar mastau,kad trasom nepalepinau gal ir tai prisidejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 06 11, 23:19)
Po persodinimo, jei ne iš vazono, visada sunkiai žydi arba visai ne. Mano pernai persodinti Sorbet visai nušiurę, jokio dvispalviškumo ir karūnų, kiti visai nežydi.
Aš Sibire nebuvau, tik pasakojo. Mama sakė, kad ten rabarbarai gigantiški, žemuogių pievos neįbrendamos, tik dainuoti reikia renkant, kad ant meškos neužlipti. Nenualintoje žemėje viskas tarpsta, tik trumpai.

Man odos ten ne rabarbarai, nes tie kotai saldus, ir vadinasi kitaip, bet nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(kristina d @ 2016 07 01, 11:33)

Nuotraukos jūsų grazios, tik kad parduodat be vardo ir brangiau nei uz vardines iš veislyno čia pat Lietuvoj, Panevėzy, ar kur ten, kurie prekiauja po visą pasaulį...
Dar panašu, kad Sarah Bernard ir keli "tiesiog roziniai" yra vienas ir tas pats. Beje Sarah Bernard kiekvienoj Rimi aikštelėj esančiam Olisevičiaus šiltnymyje yra po 3,9 eur, nekalbant, kad Maximos jų kartais uzveza, kur ir šiaip nebrangu, o dar ir akcijos. Ir uz šviesiai raudoną prašot 5 eur, kai tas pats Olisevičius Karl Roenfield uz tuos pačius 3,9 eur siūlo, o ir Maximose jų nuolat yra. Bet aišku, kiekvienam savas biznis biggrin.gif
Iš jūsų turimų gundyčiaus krapiniam, va, tik karčiai dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 01 liepos 2016 - 20:50
QUOTE(Emila @ 2016 07 01, 21:46)
Nuotraukos jūsų grazios, tik kad parduodat be vardo ir  brangiau nei uz vardines iš veislyno čia pat Lietuvoj, Panevėzy, ar kur ten, kurie prekiauja po visą pasaulį... 
Dar panašu, kad Sarah Bernard ir keli "tiesiog roziniai" yra vienas ir tas pats. Beje Sarah Bernard kiekvienoj Rimi aikštelėj esančiam Olisevičiaus šiltnymyje yra po 3,9 eur, nekalbant, kad Maximos jų kartais uzveza, kur ir šiaip nebrangu, o dar ir akcijos. Ir uz šviesiai raudoną prašot 5 eur, kai tas pats Olisevičius Karl Roenfield uz tuos pačius 3,9 eur siūlo, o ir Maximose jų nuolat yra. Bet aišku, kiekvienam savas biznis  biggrin.gif

Ačiū už komentarus. Tačiau ar esate bandę pirkti ką nors iš prekybos centro ypatingo ir pasidžiaugti, kad jus neapgavo? Aš tai ne verysad.gif Pirkau daugybę gėlių, kainos atrodė pigesnės, todėl ir susigundžiau, bet palaukiau 1metus, kartais teko net 3 metus laukti kol pražydo ir- NE TIE! Taip man buvo su bijūnais, viendienėmis, lelijomis. Aišku, jeigu jums yra nesvarbu kokia, bele tik gėlė, tada taip.
Rožinis bijūnas ir Sara Bernard labai skiriasi ir nuotraukoje tai aiškiai matyti pagal žiedlapių išsidėstymą.Kitas dalykas: pirkau ir aš iš Panevėžio. Tai turiu patirties kokį daigelį atsiunčia: jau 3 metai praėjo ir dar nežydėjo.
Aš perku iš užsienio, tai kainos yra didelės , o dar ir atsiuntimas labai brangus. Tad 1 šaknies atsisiųsdinti neapsimoka, nes ji gaunasi auksinė.
Pasižiūrėkite kainas pas Vyšniauskus,latvių augintojus ir pamatysite skirtumą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 07 01, 20:46)
Nuotraukos jūsų grazios, tik kad parduodat be vardo ir  brangiau nei uz vardines iš veislyno čia pat Lietuvoj, Panevėzy, ar kur ten, kurie prekiauja po visą pasaulį... 
Dar panašu, kad Sarah Bernard ir keli "tiesiog roziniai" yra vienas ir tas pats. Beje Sarah Bernard kiekvienoj Rimi aikštelėj esančiam Olisevičiaus šiltnymyje yra po 3,9 eur, nekalbant, kad Maximos jų kartais uzveza, kur ir šiaip nebrangu, o dar ir akcijos. Ir uz šviesiai raudoną prašot 5 eur, kai tas pats Olisevičius Karl Roenfield uz tuos pačius 3,9 eur siūlo, o ir Maximose jų nuolat yra. Bet aišku, kiekvienam savas biznis  biggrin.gif

Gal galite nuoroda ideti kur ten prekiauja bijunais is veislyno.
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2016 07 09, 07:43)
Gal galite nuoroda ideti kur ten prekiauja  bijunais is veislyno.

O jums nebūtu patogiau pasisodinti bijūna pas save darze? Juos lengva auginti labai daug prieziuros nereikalaujanti gele. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2016 07 09, 07:43)
Gal galite nuoroda ideti kur ten prekiauja  bijunais is veislyno.

Nuoroda
Atsakyti
labas mergaites.
net seile istyso beziurint i tuos bijunus nuorodoje biggrin.gif ateinu paklaust, gal kas siemet nebrangiai parduoda/atiduoda kokius bijunus, as turiu tik 2 :standartinius ankstyvus tamsius ir tuos sviesiai rozinius. jeigu ka tai rasykit i az 4u.gif busiu labai dekinga. as is kauno. P.S. noreciau dar ir kokiu jurginu jeigu kas turite ax.gif aciu
Atsakyti