Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(jediara @ 2016 05 24, 22:33)
Krapiniai bijūnai jau baigia nužydėti

tačiau pradeda žydėti kiti (kurių spalvos "nedraugauja" su fotoaparatu) smile.gif

Gražūs tie krapiniai. Gaila, vietos neturiu kur sodinti.
Atsakyti
Tik sprindžio dydžio , o jau žydi

user posted image

o šis truputį didesnis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Esu vienoje vietoje pasodinus turguje pas bobutę pirktą balto bijūno šaknį. Kasmet išlenda tik du tris lapai ir viskas, nežydi. Lapai tokio aukščio kaip ką tik jediara parodė - sprindžio dydžio. Ir taip jau kokie tris metai. Nežinau ką ir daryti... Kodėl neužauga didesni? Kodėl nesiruošia žydėti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 05 24, 21:47)
Esu vienoje vietoje pasodinus turguje pas bobutę pirktą balto bijūno šaknį. Kasmet išlenda tik du tris lapai ir viskas, nežydi. Lapai tokio aukščio kaip ką tik jediara parodė - sprindžio dydžio. Ir taip jau kokie tris metai. Nežinau ką ir daryti... Kodėl neužauga didesni? Kodėl nesiruošia žydėti... unsure.gif

matyt bus nepatike i kokia zeme pasodinti ar dar kas nors, reiktu gal iskasti..
Papildyta:
pirkau kauno botaniko sode medejancio bujuno maza daigeli jis dabar kokiu 10 cm
ar greitai jie auga?
ar jau dabar augs keleta metu kol sulauksiu ziedu?
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 05 24, 21:47)

Turbūt giliai pasodintas.
Atsakyti
Šiemet iš lenku siunčiausi, tai paaugo nemažai na kokius 30 cm, jau net galvojau kad žydės, deja, deja bigsmile.gif

o čia senoviško kaimiški "pivonijos", beje gal žinot kaip jie dabar vadinami:)

user posted image
Atsakyti
medejantis paaugo 30 cm?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 05 25, 08:55)
medejantis paaugo 30 cm?

taip, bet ir šakniagumbis buvo gana nemažas ir aš jį tik gavus t.y. apie kovo vidurį į vazona įsodinau
Atsakyti
nu idomu smile.gif aciu uz komentara.
lauksiu savojo kaip augs. tik gaila be vardo buvo kai pirkau.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2016 05 25, 09:10)
nu idomu smile.gif aciu uz komentara.
lauksiu savojo kaip augs. tik gaila be vardo buvo kai pirkau.

tai čia vienintelis toks atvejis smile.gif , nes kiek pirkau iš vietiniu, turguose, šiaip kas duodavo, tai vasarą dar šiaip taip pratraukia o po žiemos ir nera, beje jau šitam ir kitą vieta parinkau, dar pasodinus po agro danga laikiau, kad,neapšaltų kartais, dabar dar vieną esu iš bobutės nusipirkus tai viršūnes apdegė, pumpurai nuvyto gal reikėjo juos aplamai nukirpt, nes jau su jais pirkau g.gif ir stovi toks nusiminęs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 05 24, 22:47)

aš ant savo klaidų įsitikinau, nežydi dėl to, kad per gyliai pasodintas
pas mane iš kaimo atvežti ir susodinti Vilniuje nežydėjo, kol neiškasiau.
ne tik kad nežydėjo, dar ir atrodė nususė tokie, nors parvežiau galingą krumą
Atsakyti
Kaip as uzsimaniau to krapinio bijuno wub.gif gal kas turit Kaune parduoti?

O baltas pas mane irgi yra toksai pat maziukas, keistas.
Atsakyti