Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

Sveiki 4u.gif As taip pat esu didele siu augalu myletoja. Bijunai buvo net mano vestuvinej puokstej wub.gif Tik niekaip nepavyksta isigyti kitokiu nei roziniai. Kiek nusiperku is pokeliu - vis ruzavi doh.gif Nors turejo but ir baltas, ir burokeliu spalvos. Pastarojo labai geidziu. Siandien nusipirkau 'Karl Rosenfield", bet pagooglinus matau, kad velgi bus ne raudonas doh.gif schmoll.gif sakau mane gal kas uzkerejo su ta rozine spalva? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Karl Rosenfield gal ir nėra švariai raudonas, bet gana tamsus, kažkas tarp raudonos ir ciklameninės spalvos. O tokią spalvą fotoaparatas sunkiai pagauna, tai nuotraukos gana skirtingos.
https://picasaweb.go...888828400164658
Rausvi lengviausiai auga ir dauginasi, tai juos ir parduoda masiniam pirkėjui.
Atsakyti
Siūlau įsigyti mano auginamų bijūnų:
"Krapinis" 6 €.
user posted image
Ryškiai raudonas, l. ankstyvas, 5€. user posted image
burokėlio spalvos 8€. user posted image
Sara Bernard 7€ user posted image
Rožinis ,vid. ankstyvumo 8€ user posted image
Šviesiai raudonas 5€ user posted image
Paula Fey 10€ user posted image
Neon 10€ user posted image

Papildyta:
Soldier Chocolate, ypač gražus 20 user posted image
Baltas 10 user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2016 04 16, 09:01)
Karl Rosenfield gal ir nėra švariai raudonas, bet gana tamsus, kažkas tarp raudonos ir ciklameninės spalvos.

Tai gal visai grazus bigsmile.gif

Geriausia kad pirkau tikrai raudona bijuna, o isaugo rozinis, ne pilnaviduris ir dar specifinio kvapo. Net nekvepia doh.gif Turiu itarimu jog tai gali būti vaistinis bijunas. Ka manot?

[attachmentid=235501]
[attachmentid=235502]

O sitie manieji labai kvapnus wub.gif

[attachmentid=235503]

Bet dar labai noreciau ryskiai raudono kaip pas kristina d ir kazkokio balto, gal sampaninio atspalvio, kad turetu.

O kokia tu krapiniu vegetacija? Kaip jie kinta per sezona? kada sudygsta, zydi? kaip atrodo po viskam? ar labai jautrus vejo suorams, lietui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 balandžio 2016 - 19:44
Ieškau bijūnų už draugišką kainą Kaune
Atsakyti
mamukai, ieškau bijūnų, medėjančių, kad nereiktų iškast rudenį. Reikia nemažai krūmelių, tad ieškau už prieinamą kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2016 04 16, 20:43)
O kokia tu krapiniu vegetacija? Kaip jie kinta per sezona? kada sudygsta, zydi? kaip atrodo po viskam? ar labai jautrus vejo suorams, lietui?

dar tik pirmi metai po žiemos,bet jau matau,kad lenda iš karto su pumpurais wub.gif jau sprindiniai,o daugiau ir stovi tokie kaip krapai visą sezoną mirksiukas.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2016 04 22, 18:45)
mamukai, ieškau bijūnų, medėjančių, kad nereiktų iškast rudenį. Reikia nemažai krūmelių, tad ieškau už prieinamą kainą  4u.gif

nei vienų bijūnų žiemai nereikia iškasinėti schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Zinau Kedainiske kuri turi medejanciu baltu, ruzavu ir violetiniu. Ka domina asmeniskai numeriuka duoti galiu. Pernai pirkau 4 vnt, visi zydintys ir ziema isgyveno smile.gif pergyvenau kad isals, nes ne uzuvejoje pasodinti, bet isgyveno thumbup.gif laukiu ziedeliu smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau itoh Yellow crown bijuną. Atgailėjau €, bet įsigijau smile.gif. Suprantu, kad geriau buvo sodinti rudenį, bet yra kaip yra. Noriu Jūsų patarimo, dėl sėkmingesnio prigijimo. Pasodinau bijūną į pirktinį durpių substratą su galvijų mėšlu, įbėriau 2 geras saujas Condit. Dar galvoju palaistyti augimo aktyvatoriumi Black jak. Ar nebus visko per daug??? Ačiū iš anksto, kas atsakysit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 24 balandžio 2016 - 13:31
Mane šiemet pradžiūgino bijūnas. Pražydo. Pernai ir užpernai nebuvo nei vieno žiedo. Auginu ketvirtus metus. Pamenu pirmais metais du žiedai buvo, šiemet penki.
Gaila tik, kad tas grožis trumpai tęsiasi. Dabar lietutis pakrapnojo, tai visai be žiedų liko viena gėlytė. sad.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
O man jo niekaip nepavyksta įsiveisti, užtat seiles varvinu i kaimynu toki groži žiuredama smile.gif

jau nužydėjo krapiniai, kaip greit cool.gif , dabar žiedus krauna kiti
Atsakyti
Krapiniai bijūnai jau baigia nužydėti

user posted image
user posted image

tačiau pradeda žydėti kiti (kurių spalvos "nedraugauja" su fotoaparatu) smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 24 gegužės 2016 - 21:34