Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(Tosk @ 2015 07 30, 12:09)
Aga Norvegijoj 4u.gif  Mamai nusiunciau nuoroda, kur pardavineja tuos bijunus ir pasakiau, lai issirenka koki tik nori - padovanosiu. O mamai, kompiuteris neatidaro nuotrauko tame puslapyje. Tai sedi daba ir nervinas, kada gi sese atvaziuos ir sutvarkys lotuliukas.gif
Va cia tuos bijunus pardavineja www.pionhagen.no . Tik kainos tikrai norvegiskos biggrin.gif

Kainos nerealios. O tu nenori geriau uz ta suma Lietuvoj nupirkti tris ar dar daugiau? biggrin.gif Arba viena, bet isskirtini?
CIA
Labai nenagrinejant:
* Barbara Norvegijoj 380 nok (42 eur), Lietuvoj 10.90 eur
* Jubilee Norvegijoj 310 nok (35 eur), Lietuvoj 14 eur

Netgi brangieji:
* Bartzella Norvegijoj 560 nok (62 eur), Lietuvoj 28 eur
* Yellow crown Norvegijoj 810 nok (90 eur), Lietuvoj 39 eur
ir t.t.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 30 liepos 2015 - 11:52
As praeita savaite gavau siuntinuka is Lietuvos: 2 vysnaites ir 2 slotelines hortenzijos biggrin.gif Jusu duotoje parduotuveje nelabai didelis pasirinkimas ax.gif Man patiko va sitas bijunas .

Man su norvegiska alga ne taip jau baisiai kanda kainos ax.gif Va jei Lietuvoje rasciau va sita grazuoli bijuna , tai mielai nusipirkciau. Grazus , bet tas jau nepigus velniukstis ... 1550nok.
Atsakyti
Viena karta brangus, o paskui dziaugiesi daug metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2015 07 30, 19:35)
Viena karta brangus, o paskui dziaugiesi daug metu biggrin.gif

As nesu auginusi bijuno ax.gif Nesinoretu numarinti augaliuko uz tokia kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2015 07 30, 22:17)
As nesu auginusi bijuno ax.gif Nesinoretu numarinti augaliuko uz tokia kaina ax.gif

Reikia pradėti nuo pigesnių tada mirksiukas.gif aš irgi noriu juos auginti. Iš medėjančių žavi baltas ir rožinis (erškėtrožės tipo žiedas). Na pas mama mano auga baltas, žydi, nei laistomas nei trešiamas, pasodintas smėlyje g.gif bet pas mane yra priemolis, tai vis mastau ar ryžtis sodinti medėjantį. O va paprasti bijūnai (tamsiai ružavi, balti) auga kuo puikiausiai.

Vat ir dilema - soditi ar nesodinti doh.gif

Jaučiu neatsilaikysiu ir pasodinsiu wub.gif
Atsakyti
Bet tai kokios grazios geles... wub.gif kaip tik siandien persodinau savo bijuna (tik nezinau nei pavadinimo nei koks uzaugs, lyg ir baltos spalvos (bent jau kolege kuri man ji dave taip sake smile.gif)
Mergytes, kur pirkti raudonos spalvos pilnaviduri bijuna? man jie taip patinka wub.gif
Atsakyti
Šiemet žoliniai bijūnai gražiausiai žaliuoja, nors rugpjūtis baigiasi. Kasti gaila, nusikels persodinimas.
Atsakyti
Is to didelio noro nusipirkau 4 medejancius bijunus. Bet jau kokius didelius atveze thumbup.gif bent jau kiek pazystami pirko tai visi leliukus pardavineja lyginant su mano. blush2.gif ax.gif

Va ir prisigyriau lotuliukas.gif

Sorry be lt, mobilus tingi lt rasyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 09 20, 22:31)
Is to didelio noro nusipirkau 4 medejancius bijunus. Bet jau kokius didelius atveze  thumbup.gif  bent jau kiek pazystami pirko tai visi leliukus pardavineja lyginant su mano.  blush2.gif  ax.gif 

Va ir prisigyriau  lotuliukas.gif

Sorry be lt, mobilus  tingi lt rasyti  doh.gif

Šiais laikais tik retų yra gražių bijūnų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2015 10 15, 21:57)
Šiais laikais tik retų yra gražių bijūnų  lotuliukas.gif

Na nea dar balti tamsiai ruzavi ir sviesia ruzavi i patvori sodinsis smile.gif tik tu jau mama daug turi , o kvepia kaip pasaka ...
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 08 01, 08:20)
pas mane yra priemolis, tai vis mastau ar ryžtis sodinti medėjantį. O va paprasti bijūnai (tamsiai ružavi, balti) auga kuo puikiausiai.

Vat ir dilema - soditi ar nesodinti  doh.gif 

pas mane sunkus priemolis, šaltžemis. Auga bijūnai, tikrai auga. Būna, kad kol grožį parodo- užtrunka, bet auga gražiai.
Atsakyti
http://swiatcebul.pl...wonie-1826.html

grožis bigsmile.gif gal kas organizuos siuntimą?

Atsakyti