Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

nugriūsiu kaip gražu wub.gif
o man klausimas kilo- mano medėjantis jau ate, nužydėjo, sėklų indukai apdžiūvo- ar man palikt viską kaip yra ir tegul sėklas barsto, ar skint ir kam nors dovanot?nes krūmas ir pats didėja gražiai g.gif
Atsakyti
Pernai mačiau peržydėjusį Kauno botanikos sode, tai nuostabiai atrodo nenuskintos sėkladėžės. Tik nežinau, kiek tai išsekina augalą. Bet ne kokia vienmetė, pakartotino žydėjimo nereikia. Pats prisisės ir galėsite daigelius dovanoti.
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2015 06 17, 09:51)
Labai graži spalva  wub.gif  . Ar šis grožis turi vardą tongue.gif ?

''Coral sunset''
Atsakyti
Maniškis 'Coral Sunset' tik po pietų šiandien išsiskleidė, ryte buvo pumpuras.
Hibridinis 'Fat Concubine', nors vadinamas baltu, bet šalia kitų baltų matosi skirtumas - jis labiau rausvas, toks tarpinis tarp kūdikio rausvumo ir šlapio nedegto porceliano:
https://picasaweb.go...385321597758722
Gal kas buvo kokiame botanikos sode? Turėtų būti gražu.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 05 14, 10:24)
Siumetis  4u.gif
user posted image

user posted image

Ar panasus? 4u.gif kosmaras biggrin.gif

user posted image

Senesni:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 17 birželio 2015 - 20:15
QUOTE(329 @ 2015 06 17, 17:25)
''Coral sunset''

smile.gif Laukiu ir ar aš savo darže šio bijūno prasiskleidžiant. Pirmą kartą žydės, atkeliavo iš Lenkijos prekybininkų, tai kol neišsiskleidė, neesu tikra, kad auginu tai, ką pirkau tongue.gif.
Man jis labai gražus, iš karto patraukia akį.
O pas Jus jis taip pat naujiena? Pirmas žiedukas?
Atsakyti
Vijoletos20 raudonas panašus, pavadinimą atitinka. O be paveikslėlio juk nebūtumėte pirkus.

Mano rausvasis su pavadinimu, nors atrodo kaip populiarusis visur augantis, bet kudlotas kaip liūtas. Šalia baltas paprastas žiedo dydžio palyginimui.
https://picasaweb.go...600584374664978
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisoja: 18 birželio 2015 - 08:46
QUOTE(Daisoja @ 2015 06 18, 09:45)
Vijoletos20 raudonas panašus, pavadinimą atitinka. O be paveikslėlio juk nebūtumėte pirkus.

Mano rausvasis su pavadinimu, nors atrodo kaip populiarusis visur augantis, bet kudlotas kaip liūtas. Šalia baltas paprastas žiedo dydžio palyginimui.
https://picasaweb.go...600584374664978

raudonas tai ne is to kur nojaus sodinau:) nojaus tas kur pirma foto 3 ziedai:0 eilini kart nojus pa..... marke biggrin.gif
Atsakyti
Supratau, kad tikėjotės tokio, kaip paveikslėlyje. Bet nėra bijūnų veislės 'Red', gerai, kad bent spalvą pataikė.
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2015 06 18, 09:41)
smile.gif Laukiu ir ar aš savo darže šio bijūno prasiskleidžiant. Pirmą kartą žydės, atkeliavo iš Lenkijos prekybininkų, tai kol neišsiskleidė, neesu tikra, kad auginu tai, ką pirkau tongue.gif.
Man jis labai gražus, iš karto patraukia akį.
O pas Jus jis taip pat naujiena? Pirmas žiedukas?

pas mane antrametis,bet pernai nežydėjo
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2015 06 18, 20:42)
pas mane antrametis,bet pernai nežydėjo

user posted image
Praeitais metais sodintas, apie žiedą nesvajojau nei pernai, nei šiemet, bet šiemet nustebino sukrovęs bumbulą thumbup.gif . Tiesa, praeitais metais vos nepraradau jo, ačiū šios temos bijūnų mylėtojoms, kad suskubo į pagalbą su patarimais 4u.gif

Dabar man labai praverstų patarimas dėl kito bijūno - mažylio medėjančio. Jam kažkas nepatinka, tik nesuprantu, ar tai liga, ar kažkokių medžiagų trūksta? verysad.gif Tupinėju aplinkui ir nežinau kaip jam padėti .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v.vileva: 18 birželio 2015 - 23:34
QUOTE(v.vileva @ 2015 06 18, 22:31)
Dabar man labai praverstų patarimas dėl kito bijūno - mažylio medėjančio. Jam kažkas nepatinka, tik nesuprantu, ar tai liga, ar kažkokių medžiagų trūksta? verysad.gif Tupinėju aplinkui ir nežinau kaip jam padėti .
user posted image

O purškėt šiemet nuo grybinių ligų?
Atsakyti