tai kada tą krapinį dalinti? po žydėjimo? nes vėliau nunyksta.
wau koks grozis.kiek jam metu?
QUOTE(girene @ 2015 05 29, 17:57)
wau koks grozis.kiek jam metu?
Ačiū Jau tikriausiai daugiau nei 10 m.
jediara, tiesiog neįmanoma atsižiūrėti.
Ir pagaliau manasis krapukas teikėsi išsiskleisti
Ir pagaliau manasis krapukas teikėsi išsiskleisti
QUOTE(Daisoja @ 2015 04 12, 20:16)
Dabar turėtų būti jau tikrai pasirodęs, net vėlyvieji lenda. 'Prima Vera' nėra lepus, nebent pakliuvo su kokiu puviniu ar kas šaknis surijo, bet priešų jie kaip ir neturi.
supuvo saknys mano 'Prima Vera' ,,bandysiu pavasari vel ieskot kur nusipirkti
Vienas is daugelio krumu raudonuju ankstyvuju
Skleidziasi pirmieji ziedai mano geltonojo
Skleidziasi pirmieji ziedai mano geltonojo
Sveikos merginos:)
Turiu problemėlę. Prisiskynėm šiandien sode bijūnu, bet jie dar neišsiskleidę. Kaip juos laikyt ir ką daryt kad jie iki šeštadienio išsiskleistų bent truputy
Turiu problemėlę. Prisiskynėm šiandien sode bijūnu, bet jie dar neišsiskleidę. Kaip juos laikyt ir ką daryt kad jie iki šeštadienio išsiskleistų bent truputy
QUOTE(meshqte @ 2015 06 04, 23:16)
Sveikos merginos:)
Manau bandykit šilčiau laikyt, pamerkt i šiltesnį vandenį. Skaičiau, kad norint išsaugot neišsiskleidusius ilgiau reikia šaltai laikyt ir kuo šaltesniame vandenyje merkti. Tai gal čia atvirkščiai suveiktų.
QUOTE(*barbora* @ 2015 06 04, 22:22)
Manau bandykit šilčiau laikyt, pamerkt i šiltesnį vandenį. Skaičiau, kad norint išsaugot neišsiskleidusius ilgiau reikia šaltai laikyt ir kuo šaltesniame vandenyje merkti. Tai gal čia atvirkščiai suveiktų.
Ačiū, pabandysiu...