Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 24, 23:20)

Tikrai medėjantis. Gražuolis wub.gif
Atsakyti
yes!!!! ačiū biggrin.gif 4u.gif wub.gif wub.gif kažkaip niekad nebūčiau apie tokią spalvą pagalvojis, mama skambina, sako- pas mane tai tamsus, ryškus- visai pasimečiau, ir dar beveik pilnaviduris - tai lyginam abi saviškius- ir tik lapai vienodi, tik pas mane rausvesni, net kai kurie bordiniai patys lapai, o pas ją gražiai žali visad. Nu bet pradžiuginot wub.gif Vadinasi gražią dovaną kažkada su sese nupirkom mamos dienos proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 25, 11:49)
yes!!!! ačiū biggrin.gif 

thumbup.gif ypač gražu, kai pusiau pilnaviduris ir dar tokia spalva wub.gif Pasisekė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 20, 19:46)
kaip smagu laukti.
O mane dar viena bėda užpuolė: per sodus eina kažkoks bijūnų vytulys: lapai balsta (jau keletą metų stebiu pas kaimynus, pernai ir maniškiai senieji rausvi ėmė balti, kotai išvirsta). Šiemet jau kokius tris kotus išėmiau, apačia nupuvusi, ir purškiau fungicidais, ir laisčiau pernai, ir pelenais barsčiau šaknis. Reiks vėl kokiu Previkūru palaistyti. Rudeniop iškasiu pažiūrėti, kas ten darosi.

Kai pradeda krauti pumpurus nupurkšt priešgrybeliniais preparatais ir rudeniop. Jei jau matot,kad pas kaimynu sprasidėjo, nelaukit,kai pas jus pradės taip pat darytis, purkškit profilaktiškai.
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2015 05 18, 18:04)
Nebuvo didelis kelmas, nelabai yra ka dalinti  g.gif  g.gif neauga jis man nors tu ka

Pritariu Emvidai, o tręšiat? kaip pasodinot, kokia tolimesnė priežiūra? gal vieta užmirkstanti?
Kai skirstau senus kelmus, išplaunu seną kelmą, padalinu, kad būtų 5-6 akutės, patrumpinu šaknis ir sodinu į gerai įtręštą duobę, saulėtoje vietoje, pumpurus užgilinu 3-5cm. gausiai palieju. Jei laiku persodinti, žydi jau kitąmet. Turiu seną krūmelį- šalia tujelės, visiškas pavėsis, maisto medžiagas išsiurbia tuja- nei prieaugio, nei žiedų. Vis laukia kai persodinsiu.
Kadangi nieko neparašot, sunku rasti priežastį, kodėl nežydi.
http://nauka.relis.r...10/30910030.htm
http://flower-garden...oxo-cvetut.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 25 gegužės 2015 - 14:44
As irgi sulaikius kvepavima laukiu medehancio bijuno ziedu. Treti metai pas mane, pirma karta sukrauti 8 ziedai. Iki zydejimo dar toli, bet as kantri - ilgai jo laukiau, galiu ziedu palaukti ir dar
Atsakyti
Mano gražuoliukai. Vakar fotografuota:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
na vat, maniškio paskutinė graži diena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 26, 14:07)
na vat, maniškio paskutinė graži diena

gaila, kad tai trumpalaikis grožis ax.gif bet žiedas puikus, identiškas su Regilos
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 26, 14:28)
identiškas su Regilos

tikrai wub.gif na dar krapinio dabar belieka labai pasiieškot biggrin.gif ir ateityje- geltonas gal sudigs ( pasėjau dar naujokų sėklelių, tai nežinia kada ir kas teiksis digt)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 27, 14:39)
tikrai  wub.gif  na dar krapinio dabar belieka labai pasiieškot biggrin.gif ir ateityje- geltonas gal sudigs ( pasėjau dar naujokų sėklelių, tai nežinia kada ir kas teiksis digt)

krapiniu turim atliekamu ivairaus dydzio (Kaune)
Atsakyti
sakykit prasau,ar bijuna,prikrovusi pumpuru,galiu iskasti ir kitur isodinti?paprasta.ne medejanti.tik dabar susipratau,kad man jo nereik.ismest neketinu,isvesiu kitur.gal rudens geriau palaukt,jei jau praziopsojau?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 27, 16:40)
sakykit prasau,

rugpjūtį tas daroma, ne dabar. Dabar tegul gražiai skleidžiasi ir kvepia
Atsakyti