kodėl šie du bijūnai skirtingi,žinau,kad spalvos skirtingos,bet ir išvaizda visai kitokia,o gal tas vienas ne bijūnas
*
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 05, 09:13)
kodėl šie du bijūnai skirtingi,žinau,kad spalvos skirtingos,bet ir išvaizda visai kitokia,o gal tas vienas ne bijūnas
Pas mane panašus vaizdelis.
Kaip pas Jus pirmoje nuotraukoje, taip atrodo pernai pirktas (dar jaunas), ankstyvas ir su maža šaknele/gumbeliu. O seni, jau dideli kupstai ir velyvesni atrodo tai kaip antroje nuotraukoje.
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 05, 10:13)
*
*
Pirmas tik labai jaunas mazutis
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 05, 10:13)
*
*
Pirmasis yra ankstyvas paeonia oficinalis.
Antrasis - velyvesnis, ju jau daug rusiu
QUOTE(v.vileva @ 2015 05 05, 10:42)
Pas mane panašus vaizdelis.
Kaip pas Jus pirmoje nuotraukoje, taip atrodo pernai pirktas (dar jaunas), ankstyvas ir su maža šaknele/gumbeliu. O seni, jau dideli kupstai ir velyvesni atrodo tai kaip antroje nuotraukoje.
QUOTE(agnir @ 2015 05 05, 11:36)
Pirmas tik labai jaunas mazutis
QUOTE(Dvi @ 2015 05 05, 12:07)
Pirmasis yra ankstyvas paeonia oficinalis.
ačiū visoms
jediara, nuostabiai bijūnas atrodo
QUOTE(jediara @ 2015 05 12, 20:52)
Kaip aš tokio noriu? Augino sode mama, bet kai ji išėjo Anapilin išsinešė tas gėles, kurias labiausiai mylejo. Nes iš po tos žiemos daug gėlių jos išnyko.
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 16, 21:30)
Kaip aš tokio noriu? Augino sode mama, bet kai ji išėjo Anapilin išsinešė tas gėles, kurias labiausiai mylejo. Nes iš po tos žiemos daug gėlių jos išnyko.
Galeciau perlesti krapini bijuna (ne pilnaviduri) nes turin kelis
QUOTE(agnir @ 2015 05 17, 08:48)
Galeciau perlesti krapini bijuna (ne pilnaviduri) nes turin kelis
Bet ar dabar gerai sodinti? Kokiam mieste?
Gal kas zino, kodel krapinis bijunas nekrauna ziedu, tik lapai? Truksta kazko?