Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

sode dar nelabai bunda, tik paprasti senoviniai mačiau lenda, o jaunesni, atšiauresnėj vietoj dar ne. Ne pakapsčiau su ranka. miega. Bunda aiškiai krapinis bijūnas smile.gif mano mylimukas
Atsakyti
Na taip, krapinis bijūnas išskirtinio grožio augalas ir gerą nuotaiką teikiantis.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 27, 22:29)
sode dar nelabai bunda, tik paprasti senoviniai mačiau lenda, o jaunesni, atšiauresnėj vietoj dar ne. Ne pakapsčiau su ranka. miega. Bunda aiškiai krapinis bijūnas smile.gif mano mylimukas

Pas mano mama Vilniuje jau isdygo virs 10 cm ugliai , o musu sodyboj , netoli Ukmerges, dar nekisa nosyciu.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 03 28, 06:47)
Na taip, krapinis bijūnas išskirtinio grožio augalas ir gerą nuotaiką teikiantis.

na bus matyt kiek jis čia man tos nuotaikos sukels biggrin.gif
pas mane nosiukai jau yra bijūnams (Šiaulių raj)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 28 kovo 2015 - 08:40
QUOTE(egleja @ 2015 03 27, 21:18)
sveikos, nu ka keliam tema i virsu,kaip bunda jusu bijunai,pernai koaperavausi su merginom is lenku bijunu siunciausi, geltona ir oranzini,abu sudygo,va siemet ko tai geltonas nebunda,kas dar geltonu turi?ar bunda pas jus geltoni?

O jūsų geltonas žolinis ar hibridinis? Iš žolinių atrodo tik 'Prima Vera' vadinamas geltonu, bet jis tik gelsvas, nėra ryškus. Iki jo dar šiemet nenuvažiavau, tai nežinau kaip bunda, bet nieko blogo neturėtų nutikti. O medėjančio hibridą aš nešioju su vazonu žiemai į patalpą, tai jau gražiai išsprogęs.
Atsakyti
Pas mane medėjantis jau gerokai ūgtelėjo, kažkaip labai anksti pradėjo lįsti,. Spalva nežinia kokia bus- laukiu nesulaukiu, bet šiemet jau ženkliai didesnis nei pernai bus- tikrai nemažas krūmas- gal jau išspaus kokią spalvą
Atsakyti
Kaip prazydinti bijuna ?

augo kaime , zydejo senovinis bordinis bijunas. mama atsiveze i vilnius - 5 metus pralaukem ir nebuvo ziedu . Dabar as juo issikasiau , pasisodinau pas save .

Pasodintas buvo visai negiliai, krumas normalaus didzio uzaugdavo .
Dabar iterpiau biski meslo ir pagerintos zemes . Gal jam kitaip susisvies ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 28, 13:11)
Kaip prazydinti bijuna ?

augo kaime , zydejo senovinis bordinis bijunas. mama atsiveze i vilnius - 5 metus pralaukem ir nebuvo ziedu . Dabar as juo issikasiau , pasisodinau pas save .

Pasodintas buvo visai negiliai, krumas normalaus didzio uzaugdavo . 
Dabar iterpiau biski meslo ir pagerintos zemes . Gal jam kitaip susisvies ?

aš tai sakau netinkama vieta ar žemė nepatinka,turiu ir aš tokį,du metai nežydi,o kiti kitose vietose žydi mirksiukas.gif
Atsakyti
svarbu ir gylis- neturi būti per gilu. kompostas, pelenai, mineral.trąšos į duobę. Mėšlas gali puvinius sukelti. Jam ne azoto reikia, o kitų trąšų.kad pumpurus formuotų.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 03 28, 12:05)
O jūsų geltonas žolinis ar hibridinis? Iš žolinių atrodo tik 'Prima Vera' vadinamas geltonu, bet jis tik gelsvas, nėra ryškus. Iki jo dar šiemet nenuvažiavau, tai nežinau kaip bunda, bet nieko blogo neturėtų nutikti. O medėjančio hibridą aš nešioju su vazonu žiemai į patalpą, tai jau gražiai išsprogęs.

man atrodo,kad pas mane "Prima Vera"
Atsakyti
Dabar turėtų būti jau tikrai pasirodęs, net vėlyvieji lenda. 'Prima Vera' nėra lepus, nebent pakliuvo su kokiu puviniu ar kas šaknis surijo, bet priešų jie kaip ir neturi.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 28, 17:48)
svarbu ir gylis- neturi būti per gilu. kompostas, pelenai, mineral.trąšos į duobę. Mėšlas gali puvinius sukelti. Jam ne azoto reikia, o kitų trąšų.kad pumpurus formuotų.

Kitu trasu ? Tai bandysiu kokiom universaliom, bet gal rudeni, nes dabar tik ka pasodintipries pora savaiciu.
Atsakyti