Sveikos,prasau patarimo
Viena moteriske jau nupjove visus bijunu krumus,sako taip reikia...ar is tikro?
Pas mane jie nezydejo,pumpurai buvo,bet sudziuvo ir nukrito,kitus pati nuskabiau,gauti is jos,krumeliai iki kelenu tik,tai man juos pjauti salin???
Baisiai gaila,ranka nekyla,tai vis ignoruodavau ta jos patarima,mintyse iskoneveikdavau,kad tokias skerdynes man vis siulo...
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 07 04, 08:19)
Sveikos,prasau patarimo
Pas mane jie nezydejo,pumpurai buvo,bet sudziuvo ir nukrito,kitus pati nuskabiau,gauti is jos,krumeliai iki kelenu tik,tai man juos pjauti salin???
Baisiai gaila,ranka nekyla,tai vis ignoruodavau ta jos patarima,mintyse iskoneveikdavau,kad tokias skerdynes man vis siulo...
Mano kaimynė visada nupjauna, sako man negražu tie lapai, o aš tai niekada nepjoviau, bet va ir pernai, ir šiemet kažko juoduoti lapai pradėjo ir keli žiedeliai jau nebeišsiskleidė -parudavo ir sudžiūvo , gal tikrai reikia kirpti, kad pailsėtų ir gaal prikaupia šaknys jėgų daugiau kitiems metams .
Gal atsakys mergaitės, kurios seniau augina ir patirties daugiau turi
Šiuo metu pjauti tikrai nereikia, nes bijūnų krūmai dekoratyvūs visą sezoną. Reikia tik pašalinti negražius, nužydėjusius žiedus. O per lapus jie kaupia jėgas, kitų metų žydėjimui. Kaip tik yra patariame per daug neišskabyti lapų.
O Juračiuikui būtina nupurkšti fungicidais nuo grybo, nes galite visai netekti bijūnų. Nupurškite, kad ir Previcuru, jo pirkti visur yra.
O Juračiuikui būtina nupurkšti fungicidais nuo grybo, nes galite visai netekti bijūnų. Nupurškite, kad ir Previcuru, jo pirkti visur yra.
Aciu labai,tikrai graziai man jie atrodo reiks ir man purkst,nes irgi pumpurai nurudavo ir nukrito,ta kuri atidave sake,kad jie jau senoki,kelis metus lyg jau augo pas ja uz namo,as galvojau,kad jauni jie ir tik delto nesuzydejo..serga
QUOTE(Astaite1 @ 2014 07 04, 08:25)
Šiuo metu pjauti tikrai nereikia, nes bijūnų krūmai dekoratyvūs visą sezoną. Reikia tik pašalinti negražius, nužydėjusius žiedus. O per lapus jie kaupia jėgas, kitų metų žydėjimui. Kaip tik yra patariame per daug neišskabyti lapų.
Ačiū labai už patarimą, būtinai gelbėsiu
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 07 04, 08:49)
Aciu labai,tikrai graziai man jie atrodo reiks ir man purkst,nes irgi pumpurai nurudavo ir nukrito,ta kuri atidave sake,kad jie jau senoki,kelis metus lyg jau augo pas ja uz namo,as galvojau,kad jauni jie ir tik delto nesuzydejo..serga
Bijūnai ilgaamžiai, jie vienoje vietoje gali augti iki 20 metų. O pas ja ir nežydi, kad ji per anksti nupjauna. O pas jus augs krūmas ir kasmet žiedų bus vis daugiau ir daugiau. Rudenį (spalio mėn.) nupjovus ūglius pabarstykite medžių pelenais, tai ir trąša ir apsaugo nuo grybinių ligų.
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 07 04, 08:49)
kaip ir sakė, nekirpkit, žiedų nebuvo dėl persodinimo, dar ir kitais metais gali stresuoti, o purkšti reikia nuo ligų, jei matot, kad dabar lapai dėmėti, ruoduoja, vysta.
Merginos, patarkit - noriu nusipirkti švelniai rožinį bijūną. Gal patartumėt kur ieškoti?
QUOTE(Spurga577 @ 2014 07 09, 16:53)
Merginos, patarkit - noriu nusipirkti švelniai rožinį bijūną. Gal patartumėt kur ieškoti?
Sveiki,
siųlyčiau pasižiūrėti mano:
http://public.fotki....s-2014m/bijnai/
laba
gal kaune kas parduotu didesnius kelis krumus bijunu?
gal kaune kas parduotu didesnius kelis krumus bijunu?
Kas užsisakinėjo bijūnus iš daugiametes.lt, turbūt irgi jau gavo.
Neauginantiems tarpsekcijinių hibridų gal įdomu, kaip atrodo jų šaknys. Visai kitokios, nei daugiausiai auginamų puikiųjų:
https://plus.google....925487643554471
Neauginantiems tarpsekcijinių hibridų gal įdomu, kaip atrodo jų šaknys. Visai kitokios, nei daugiausiai auginamų puikiųjų:
https://plus.google....925487643554471
sveikos, nu ka keliam tema i virsu,kaip bunda jusu bijunai,pernai koaperavausi su merginom is lenku bijunu siunciausi, geltona ir oranzini,abu sudygo,va siemet ko tai geltonas nebunda,kas dar geltonu turi?ar bunda pas jus geltoni?