Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(jediara @ 2013 06 07, 09:51)
Net nežinau, kodėl pas kitus bijūnai tokie "įnoringi", kiek sodinau, po metų pradeda žydėti. Gal todėl, kad meilės jiems mažai skiriu, tik labai laukiu žiedų  blush2.gif  biggrin.gif

Gal sodinami bijūnai per giliai, todėl ir nežydi. g.gif
Tikrai įtartina, kaip pas jus viskas auga, be to ir žydi anksčiau lens.gif Jaučiausi gyvenanti šiauries ašigalyje lotuliukas.gif

Pas mane tai grybelis sugadino pumpurą. Paskaičiau, kad reikia ligotas šakeles nupjauti ir nupurkšti fungicidu, o po to profilaktiškai purkšti rudenį, kai nukris lapai, ir pavasarį 2-3 kartus kas 2 savaites, kai pumpuras jau matysis.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 06 07, 11:36)
Gal sodinami bijūnai per giliai, todėl ir nežydi.  g.gif
Tikrai įtartina, kaip pas jus viskas auga, be to ir žydi anksčiau  lens.gif Jaučiausi gyvenanti šiauries ašigalyje  lotuliukas.gif
Pas mane tai grybelis sugadino pumpurą. Paskaičiau, kad reikia ligotas šakeles nupjauti ir nupurkšti fungicidu, o po to profilaktiškai purkšti rudenį, kai nukris lapai, ir pavasarį 2-3 kartus kas 2 savaites, kai pumpuras jau matysis.

drinks_cheers.gif Mano bijūnai pasodinti labai negiliai. Beveik visi augalai auga pietinėje pusėje, gal todėl ir žydėjimas anksčiau prasideda ax.gif
Taip, reikia išpjauti - pelenai ir fungicidas. Rudenį aš nepurkšdavau, bet pavasarį(anksčiau sirgusius) tai taip, nes vytuliams jie labai jautrūs.
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 06 07, 08:29)
Ir dar noriu pasigirti,štai naujas pirkinys;
user posted image
user posted image
  jis man labai jau gražus,nors tas kur laukiu iš jederos,irgi nuostabus.

Turiu stai toki dideli dideli grazuoli apie 2 m. ir mano drauge laaabai nori kad pasidalinciau, bet net neisivaizduoju kaip ji padalinti, jis juk sumedejes ar jai jis prigis ir ar maniskis likes nenumirs ???? prasau atsakykite ? 4u.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 06 07, 12:41)
Turiu stai toki dideli dideli grazuoli apie 2 m.  ir mano drauge laaabai nori kad pasidalinciau, bet net neisivaizduoju kaip ji padalinti, jis juk sumedejes ar jai jis prigis ir ar maniskis likes nenumirs ???? prasau atsakykite ? 4u.gif  blush2.gif  4u.gif

Medėjančio aš nedalinčiau rolleyes.gif , turiu keletą daigelių, bet juos išauginau iš sėklų, kurių sėjau daug, o išdygo vos keletas doh.gif
Atsakyti
Na Dekui uz atsakyma, bet jau prizadejau ...eh, kaip atsisakyti db doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 06 07, 12:48)
Na Dekui uz atsakyma, bet jau prizadejau ...eh, kaip atsisakyti db  doh.gif

Nebent pas Jus labai didelis krūmas. Jei matėte mano auginamą ankstesnėje temoje, taip pat nemažas, bet "judinti" jo nenoriu rolleyes.gif , dauginu sėklomis ax.gif

Ką tik aš ir mano koja gipse doh.gif praėjome gėlynus, tai pastebėjau, kad mano Prima Vera augina labai gražų...... ružavą žiedelį doh.gif Tai va, ir pasitikėk prekybininkais verysad.gif

Atsilaikę po liūties

user posted image
Atsakyti
Na pas mane apie 2 metrai aukscio jam jau apie 20 meteliu jei ne daugiau, ir tikrai didelis, net karpydavom sona nes prie ivaziavimo auga ir issikerojo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 06, 09:29)
Čia dar keletas  ax.gif
  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 06 07, 17:56)
Na pas mane apie 2 metrai aukscio  jam jau apie 20 meteliu jei ne daugiau, ir tikrai didelis, net karpydavom sona nes prie ivaziavimo auga ir issikerojo.  4u.gif

Na jei toks didelis, gal ir galite bandyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledum @ 2013 06 07, 18:07)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano krūmai jau apsipylė rožiniais žiedais thumbup.gif . Laukiu balto -jį šiemet sodinau - galvojau nežydės, bet sukrovė pumpurus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 08 birželio 2013 - 10:32
o maniškis Prima Vera gerai pražydo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2013 06 08, 15:22)
o maniškis Prima Vera gerai pražydo  thumbup.gif

Tau pasisekė thumbup.gif
Atsakyti