Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 06 06, 22:47)
Jediara,ar čia tikroji black beauty spalva? Kažkaip vyliausi, kad jis toks tamsiai yšninis labiau. Pai žiedo forma man labai patinka.

Ne , nelabai - ji daugiau "vyšninė". Tamsiausias iš mano auginamų, bet....tikėjausi tamsesnio ax.gif
Atsakyti
Nuostabūs bijūnai smile.gif
0329, gal pavadinimus 2 ir 4 žinote?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 06 08, 10:21)
Nuostabūs bijūnai  smile.gif
0329, gal pavadinimus 2 ir 4 žinote?

nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2014 06 08, 21:07)

O gal žinote paskutiniojo pavadinimą? Svajonių žiedas wub.gif
Atsakyti
burbulai jau ir pas mane pražydo
user posted image user posted image
Atsakyti
wub.gif kiek jų visokių yra wub.gif
pas mane šiemet tik du žydi,vienas užsispyrė - matyt vieta netinka,kiti du maži dar ax.gif
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
user posted image
Pavasarį pasodinau naujo bijūno šaknelę atkeliavusią iš Lenkijos. Ji išleido 2 šakeles, mažoji dar žalia, o didesnė juoduoja verysad.gif . Čia panašu į ligą? Padėtų purškimas kuom nors? Ar jau viskas jam? cry.gif

Kiti mano bijūnai auga atokiau, tokių bėdų su senaisiais neturėjau ir kol kas jie graziai atrodo, tfu tfu tfu, tik nežinau ką daryti su šitu, gal ką patartumėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2014 06 09, 23:42)

Vytulys - kuo skubiau purkšti fungicidais. Per sezoną naudoju 2-3 kartus profilaktiškai. O šį nupjauti ir sunaikinti.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 06 09, 21:59)
Vytulys - kuo skubiau purkšti fungicidais. Per sezoną naudoju 2-3 kartus profilaktiškai. O šį nupjauti ir sunaikinti.

Visą sunaikinti? Ir to mažiuko nebandyti gelbėti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2014 06 10, 00:56)
Visą sunaikinti? Ir to mažiuko nebandyti gelbėti? verysad.gif

Šį galite palikti, bet būtinai nupurškite.
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Bijūnams kokį fungicidą naudojate? Previkura turiu, tiktu ar koks labiau tinkamas yra?
Paskaitinėjau, kad rūgčiose dirvose dažnai pasitaiko vytulys, kaip dar iki šiol išvengviau šios bijūnų nelaimės, nes niekad jų nepurkšdavau, apeidavau juos kaip atsparius ligoms augalėlius.

2-3 purškimai, tai pirmas tikriausia pavasarį kai dar tik bordiniai ugliukai kyla? O kiti kada?
Turiu senų man labai gražių krūmų, ašarose paskęsiu, jei jiems tas pats atsitiks.

user posted image
Atsakyti