QUOTE(kaškoniukas @ 2014 06 06, 22:47)
Jediara,ar čia tikroji black beauty spalva? Kažkaip vyliausi, kad jis toks tamsiai yšninis labiau. Pai žiedo forma man labai patinka.
Ne , nelabai - ji daugiau "vyšninė". Tamsiausias iš mano auginamų, bet....tikėjausi tamsesnio
Nuostabūs bijūnai
0329, gal pavadinimus 2 ir 4 žinote?
0329, gal pavadinimus 2 ir 4 žinote?
QUOTE(Dalelė @ 2014 06 08, 10:21)
nežinau
QUOTE(329 @ 2014 06 08, 21:07)
nežinau
O gal žinote paskutiniojo pavadinimą? Svajonių žiedas
kiek jų visokių yra
pas mane šiemet tik du žydi,vienas užsispyrė - matyt vieta netinka,kiti du maži dar
*
pas mane šiemet tik du žydi,vienas užsispyrė - matyt vieta netinka,kiti du maži dar
*
Pavasarį pasodinau naujo bijūno šaknelę atkeliavusią iš Lenkijos. Ji išleido 2 šakeles, mažoji dar žalia, o didesnė juoduoja . Čia panašu į ligą? Padėtų purškimas kuom nors? Ar jau viskas jam?
Kiti mano bijūnai auga atokiau, tokių bėdų su senaisiais neturėjau ir kol kas jie graziai atrodo, tfu tfu tfu, tik nežinau ką daryti su šitu, gal ką patartumėte?
QUOTE(v.vileva @ 2014 06 09, 23:42)
Vytulys - kuo skubiau purkšti fungicidais. Per sezoną naudoju 2-3 kartus profilaktiškai. O šį nupjauti ir sunaikinti.
QUOTE(jediara @ 2014 06 09, 21:59)
Vytulys - kuo skubiau purkšti fungicidais. Per sezoną naudoju 2-3 kartus profilaktiškai. O šį nupjauti ir sunaikinti.
Visą sunaikinti? Ir to mažiuko nebandyti gelbėti?
QUOTE(v.vileva @ 2014 06 10, 00:56)
Visą sunaikinti? Ir to mažiuko nebandyti gelbėti?
Šį galite palikti, bet būtinai nupurškite.
Dėkui
Bijūnams kokį fungicidą naudojate? Previkura turiu, tiktu ar koks labiau tinkamas yra?
Paskaitinėjau, kad rūgčiose dirvose dažnai pasitaiko vytulys, kaip dar iki šiol išvengviau šios bijūnų nelaimės, nes niekad jų nepurkšdavau, apeidavau juos kaip atsparius ligoms augalėlius.
2-3 purškimai, tai pirmas tikriausia pavasarį kai dar tik bordiniai ugliukai kyla? O kiti kada?
Turiu senų man labai gražių krūmų, ašarose paskęsiu, jei jiems tas pats atsitiks.
Bijūnams kokį fungicidą naudojate? Previkura turiu, tiktu ar koks labiau tinkamas yra?
Paskaitinėjau, kad rūgčiose dirvose dažnai pasitaiko vytulys, kaip dar iki šiol išvengviau šios bijūnų nelaimės, nes niekad jų nepurkšdavau, apeidavau juos kaip atsparius ligoms augalėlius.
2-3 purškimai, tai pirmas tikriausia pavasarį kai dar tik bordiniai ugliukai kyla? O kiti kada?
Turiu senų man labai gražių krūmų, ašarose paskęsiu, jei jiems tas pats atsitiks.