jediara, kaip iš paveikslų O mūsų Šiaulių krašte dar tik pumpurai. Krapiniai tik praeitą sav. peržydėjo...
QUOTE(ssmm202 @ 2014 06 03, 09:57)
O pas mane vienas bijūnas vėl neišskleidė pumpuro, taip ir liko mumija.
ir pas mane.
užmegzti mažiukai pumpurai, bet taip ir liko mažais pumpurėliais:(
Kodėl?
QUOTE(taburete @ 2014 06 03, 10:07)
ir pas mane.
Kodėl?
Kodėl?
Man atrodo grybelis. Bent jau pagal aprašymą panašu. Jei neklystu, reikia rudenį nupjovus lapus purkšti nuo grybelinių ligų, ir prieš pumpurų skleidimasi pakartoti purškimą. Aš praieitais metais nugnybiau pumpurą, ir daugiau nieko nedariau, bet dabar bijūnas persodintas į sausą vietą vėl tą patį išdarinėja, tai liga turbūt pačiame augale.
QUOTE(jediara @ 2014 05 13, 08:50)
kas čia per veislė? labai norėčiau tokių kur įsigyti?
QUOTE(kristina d @ 2014 06 05, 23:41)
Laukiau ir pagaliau sulaukiau...
o aš dar vis einu apie savo ratais ir laukiu nu kada gi
Kokios gražios foto, net širdis smarkiau plaka po tokių vaizdų, taip gera ,kad dalinatės savo grožiais, ačiū visoms
Aš gavau pernai dovanų baltą bijūną, bet ir šiemet nežydi, nors keli bumbuliukai lyg buvo sukrauti, gal ir serga? O taip laukiau ir tikėjau
Aš gavau pernai dovanų baltą bijūną, bet ir šiemet nežydi, nors keli bumbuliukai lyg buvo sukrauti, gal ir serga? O taip laukiau ir tikėjau
Juračiuks, nesijaudinkit, jie taip į persodinimą reaguoja, kai jau bus pakankamai stiprus, išmaitins žiedus ir išskleis. Nebent pati matot kokių ligų požymių, pvz., puvinio, ar kokių apnašų
Jediara,ar čia tikroji black beauty spalva? Kažkaip vyliausi, kad jis toks tamsiai yšninis labiau. Pai žiedo forma man labai patinka.