Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 01 birželio 2014 - 21:51
jediara, kaip iš paveikslų ax.gif O mūsų Šiaulių krašte dar tik pumpurai. Krapiniai tik praeitą sav. peržydėjo...
Atsakyti
O pas mane vienas bijūnas vėl neišskleidė pumpuro, taip ir liko mumija. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssmm202: 03 birželio 2014 - 09:57
QUOTE(ssmm202 @ 2014 06 03, 09:57)
O pas mane vienas bijūnas vėl neišskleidė pumpuro, taip ir liko mumija.  verysad.gif

ir pas mane.
užmegzti mažiukai pumpurai, bet taip ir liko mažais pumpurėliais:(
Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 06 03, 10:07)
ir pas mane.
užmegzti mažiukai pumpurai, bet taip ir liko mažais pumpurėliais:(
Kodėl?

Man atrodo grybelis. Bent jau pagal aprašymą panašu. Jei neklystu, reikia rudenį nupjovus lapus purkšti nuo grybelinių ligų, ir prieš pumpurų skleidimasi pakartoti purškimą. Aš praieitais metais nugnybiau pumpurą, ir daugiau nieko nedariau, bet dabar bijūnas persodintas į sausą vietą vėl tą patį išdarinėja, tai liga turbūt pačiame augale.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 05 13, 08:50)

kas čia per veislė? bigsmile.gif labai norėčiau tokių wub.gif kur įsigyti?
Atsakyti
Laukiau ir pagaliau sulaukiau... biggrin.gif
user posted image
user posted image
atrodo kaip rožė:
user posted image
user posted image

http://public.fotki.com/rugiaziede/
Atsakyti
QUOTE(kristina d @ 2014 06 05, 23:41)
Laukiau ir pagaliau sulaukiau... biggrin.gif

wub.gif
o aš dar vis einu apie savo ratais ir laukiu nu kada gi wub.gif
Atsakyti
„Black Beauty“ žiedai

user posted image

Ir gausiai žydintis baltas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kokios gražios foto, net širdis smarkiau plaka po tokių vaizdų, taip gera ,kad dalinatės savo grožiais, ačiū visoms 4u.gif

Aš gavau pernai dovanų baltą bijūną, bet ir šiemet nežydi, nors keli bumbuliukai lyg buvo sukrauti, gal ir serga? g.gif O taip laukiau ir tikėjau verysad.gif
Atsakyti
Juračiuks, nesijaudinkit, jie taip į persodinimą reaguoja, kai jau bus pakankamai stiprus, išmaitins žiedus ir išskleis. Nebent pati matot kokių ligų požymių, pvz., puvinio, ar kokių apnašų
Atsakyti
Jediara,ar čia tikroji black beauty spalva? Kažkaip vyliausi, kad jis toks tamsiai yšninis labiau. Pai žiedo forma man labai patinka.
Atsakyti