Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(jediara @ 2014 05 20, 10:53)
Tai  „Black Beauty“ - labai laukiu jo žiedų, ar tikrai bus tamsūs  g.gif

Aš irgi tokį nusipirkau šiemet, neseniai tik įkišau į žemę, nes buvo vazone, man irgi įdomu kaip pražys smile.gif šiemet tai nesitikiu, lauksim pas jus žiedų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaškoniukas @ 2014 05 21, 23:37)
Aš irgi tokį nusipirkau šiemet, neseniai tik įkišau į žemę, nes buvo vazone, man irgi įdomu kaip pražys smile.gif šiemet tai nesitikiu, lauksim pas jus žiedų smile.gif

Jei šiemet sodinote, tai tikrai dar gali nežydėti, bet kitais metais tikrai bus žiedų wink.gif

O čia medėjantis jau žydi ax.gif

user posted image
Atsakyti
bet tie medėjantys kokie faini. Anksčiau maniau, kad jie kažkokia egzotika, brangūs ir sunkiai auginami, bet žiūriu, kad daug kas turi. Tik man įdomu, kaip ilgai jie žydi? Kaip ir tradiciniai? ar būna žiedai visi kartu, ar paskui dar pavienių išlenda? Ir jediara, per kiek metų toks milžiniškas užauga?
Atsakyti
Amarile, jei įtiktų tamstai toks, siūlau
user posted image
kažkaip anksti pražydo šiemet.
o va mano medėjantis koks bordavas g.gif
kažin kokių žiedų galėčiau tikėtis?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2014 05 22, 00:12)
Ir jediara, per kiek metų toks milžiniškas užauga?

Jam gal jau 12-15 m. - tiksliai neprisimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 25, 17:03)
Amarile, jei įtiktų tamstai toks, siūlau

tiktų ax.gif
Sumedejes bijūnas tuos kelis žiedus numeta per tris dienas panašiai,po issiskleidimo. Tiek ten to grožio ir tepamatau. Matomai,reikia saulen juos traukti,laikiau pavesio augalais juos.bet pas jediara ant saulutes,ar ne? daugybe metų laukiau ir sulaukiau kito sumedejusio žiedų,pasiseke -ružavas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 05 25, 22:45)

Sumedejes bijūnas tuos kelis žiedus numeta per tris dienas panašiai,po issiskleidimo. Tiek ten to grožio ir tepamatau. Matomai,reikia saulen juos traukti,laikiau pavesio augalais juos.bet pas jediara ant saulutes,ar ne? daugybe metų laukiau ir sulaukiau kito sumedejusio žiedų,pasiseke -ružavas  wub.gif

Saulėje tik daugiau žiedų būna, bet žiedas tikrai žydi 3-4 d., tai trumpalaikis grožis, bet vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti
va į ką vis pavarvinu seilę pravažiuodama- auga gryn ant saulės, už jo, ties stulpo atrama,kairiau dar toks pat tik ružavas yr- nedatraukia mano fotikas jo nuo kelio
user posted image
user posted image

dydis jų- nu koki 2-3m, gal 4m skersmuo, motera su žolepjove telpa vaizde priešais ( teko prilaukt kol pasitraus, bet baisu kad į akį neduotų ko fotkinu doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 25 gegužės 2014 - 21:39
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 25, 22:38)
bet baisu kad į akį neduotų ko fotkinu doh.gif )

biggrin.gif visokių yra, o krūmai tikrai verti dėmesio

Labai gražūs tie sumedėję bijūnai wub.gif
Atsakyti
Jei dabar persodinčiau bijūnus, būtų labai blogai?
Atsakyti
Blogai. schmoll.gif Laukite rugpjūčio mėn., kitaip sugadinsite krūmą, gali neprigyti, o jau ar žydės kitais metais- didelis klausimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 06 01, 21:20)
Jei dabar persodinčiau bijūnus, būtų labai blogai?

Manau, jei su visu žemės gumulu perkelsite iš vienos vietos į kitą, tai tikrai nieko nenutiks. Tačiau, skirstyti krūmo, dabar persodinant, tikrai nevertėtų.
Maniškis, dar vienas krūminis bijūnas jau bebaigiantis žydėti.

user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]
Atsakyti