Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(kaškoniukas @ 2014 05 13, 23:37)

o kas čia per bijūnas tamsiais lapais? Iš kur pirkot? Nėra pavadinimo? Tikrai lauksim žiedų ir mes smile.gif

Tai „Black Beauty“ - labai laukiu jo žiedų, ar tikrai bus tamsūs g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 14, 00:43)

Pas mane kol kas pirmas žydi kinietiškas 'Yin Hong Qiao Dui'

Gražuolis wub.gif
Papildyta:
Pradėjo žydėti ankstyvieji bijūnai -spalvos jų skiriasi, tik fotoaparatas "nenori" išskirti smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ką tik grįžau į Čekijos, Austrijos ir Vengrijos, tai Čekijoje žydėjo sumedėję pilnaviduriai bijūnai, grožis neišpasakytas. Žiedai dideli, apvalūs, net nulinkę nuo svorio, o Austrijoje jau bijūnai peržydėję.
Atsakyti
mano siumetiniai, o vienas dar neislindes..

user posted image
Atsakyti
Mano žiedeliai ax.gif user posted image
user posted image
Kariauja su kriauše už vietą po saule,tai ūgiu daugiau,nei žiedais pasigirto gali..Noriu švelnios ružavos spalvos senovinio bijūno.Kvepiančio . Nors gyvenimo sąlygos būtų irgi su išbandymais. toje vietoje ankstyvasis raudonas ,pernai pasodintas,šiemet neišlindo.Šalia šiltnamio,gal vandens per daug gavo .bet noriu eile augalų šalia stiklo susodinti,nes kitur visai saules nera. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 20 gegužės 2014 - 20:04
[quote=amarrile,2014 05 20, 21:02]
Mano žiedeliai ax.gif
user posted image
Labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 05 20, 20:02)
Mano žiedeliai  ax.gif
Noriu švelnios ružavos spalvos senovinio bijūno.Kvepiančio .

nuo-sta-bus wub.gif wub.gif wub.gif seilė net nutįso iki kulnų blush2.gif

mirksiukas.gif riužavą galėčiau paretint, pas mane toks riūžavas antikvaras galingai išsiplėtęs po langu, pumpurų pilnas pilnas, kvepia kaip tikras bijūnas.galiu bet kada paknaisiot -ar kai nužydės, ar dabar- negaila man jo, bo šaknų ten karutis pilnas pasodintas, o dar išsiplėtė per kelis metus doh.gif

aš tai dar apie krapinį pasvaigstu kartais, ir geltonas vilioja labai biggrin.gif
Atsakyti
Bandysiu pas kaimynus pasidairyti,noriu stambaus kero,kad galediau džiaugtis ryškiu akcentu žydejimo metu. O del krapinio irgi reiks derinti reikalus su turinčiomis. ax.gif Jiems.matomai,reikia pilnai sauletos vietos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 05 21, 12:07)
noriu stambaus kero,kad galediau džiaugtis ryškiu akcentu žydejimo metu.

na kokią didesnę batų dėžę šaknų galėčiau pridėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasideda bijūnų žydėjimas, Vilnius:
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 21, 19:06)
na kokią  didesnę batų dėžę šaknų galėčiau pridėti  mirksiukas.gif

Sveiki, gal truputeli saknu galedciau is jusu nupirkti? blush2.gif Dar labai ieskau kas gali pasiulyti sumedejusi bijuna, gyvenu Vilniuje bet galeciau siustis.
Atsakyti
QUOTE(Milita♥ @ 2014 05 21, 20:40)

netgi pirkti nereiktų 4u.gif į až duomenis surašykit 4u.gif

medėjantį turiu vieną- pernai įsitaisiau, bet dar mažiukas, tad dalint nelabai yra ką. Labai laukiu žiedų, nes lapai tai labai įdomūs, kelių spalvų- iš apačiosž šviesiai žalsvi, kraštai ir viršutiniai- jau bordo spalva ryškėja. Įdomu koki bus žiedai ( pravažiuojant vienur matau du nerealius krūmus medėjančio- baltą- su tamsiu viduriuku ir riužavą tuščiavidurius, kiek įspanginu, nu bet grožis- neišpasakytas- kad nors kažkas panašaus pas mane būtų ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 21 gegužės 2014 - 20:55
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 21, 21:52)
netgi pirkti nereiktų  4u.gif į až duomenis surašykit  4u.gif

medėjantį turiu vieną- pernai įsitaisiau, bet dar mažiukas, tad dalint nelabai yra ką. Labai laukiu žiedų, nes lapai tai labai įdomūs, kelių spalvų- iš apačiosž šviesiai žalsvi, kraštai ir viršutiniai- jau bordo spalva ryškėja. Įdomu koki bus žiedai ( pravažiuojant vienur matau du nerealius krūmus medėjančio- baltą- su tamsiu viduriuku ir riužavą tuščiavidurius, kiek įspanginu, nu bet grožis- neišpasakytas- kad nors kažkas panašaus pas mane būtų  ax.gif )

Jau parasiau i AZ, gal kas galetu pasiulyti sumedejusi bijuna smile.gif , laukiu pasiulymu i AZ.
Atsakyti