Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(jediara @ 2014 05 13, 07:50)

wub.gif wub.gif wub.gif
O žiedų kiek bigsmile.gif

Ką Jūs darote, kad Jums bijūnai išlaiko žiedus stati? Mesimato, kad būtų paramstyta ax.gif . Mano krapinis bijūnas tuščiaviduris ir dar tik su bumbuliukais, o jau guli verysad.gif . Paramsčiau aš stiebelius, kad visiškai su žemėm lietus nesuplaktų, bet gal yra koks receptas, kaip juos išlaikyti stačius, kaip tuos kotelius sustiprinti? tongue.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras aciuks.gif

Tuščiaviduriai jau baigia nužydėti, gal todėl, kad auga pietinėje pusėje. Šiemet rišti jų nereikėjo, gal gavo lietaus mažiau, nes kartais būdavo, kad "atsigula" žiedai ant žemės. Šalia auga viendienė ir Knirps rožė, gal dar kiek prilaiko rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 05 13, 07:50)

jau bijūnai žydi? blink.gif blink.gif Pas mus dar mažyyčiai pumpurėliai tik blink.gif

Be grožis koks wub.gif
Atsakyti
Pirmametis 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 13, 12:01)
jau bijūnai žydi?  blink.gif  blink.gif  Pas mus dar mažyyčiai pumpurėliai tik  blink.gif

Be grožis koks  wub.gif

Taip, krapiniai jau žydi biggrin.gif
Labai laukiu šio bijūno žiedų, nes pats augalas tamsus, įdomu, kokie bus žiedai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 05 13, 08:50)

wub.gif nuostabu, o sakykit krapiniu prieziura tokia pat kaip ir paprastu, t.y. dirvozemis, sviesa..?
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 05 13, 15:46)
wub.gif nuostabu, o sakykit krapiniu prieziura tokia pat kaip ir paprastu, t.y. dirvozemis, sviesa..?

Taip, jie pas mane labai gerai auga be jokių lepinimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 05 13, 15:00)
Taip, jie pas mane labai gerai auga be jokių lepinimų smile.gif

Na turiu ir aš šitą išsvajotąjį... krapinį... labai jau laukiu išsiskleižiant pirmųjų žiedelių... o jų bus 5 blush2.gif thumbup.gif Pasodinti pietinėje sklypo pusėje. Tik galvoju kad padariau klaidą sodindama- jie auga pievoje, o kai pasižiūriu į krūmelį, jis toks mažytis, kažkaip man susivaideno kad bijūnas tai bus vis tiek nemažas... vadinasi drąsiai galėjau ir prie gėlyno kažkur priglausti... Na bet tiek jau to. O gal jis pas mane toks mažas kad nepatinka jam kažkas??? Kol kas nematau nieko blogo, žalias, gražus, 5 žiedeliai- bumbulai jau stovi, tik kad ūgis po apie 30cm... Jei pavyks, vakare foto padarysiu...
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 05 13, 11:36)
Taip, krapiniai jau žydi  biggrin.gif
Labai laukiu šio bijūno žiedų, nes pats augalas tamsus, įdomu, kokie bus žiedai

user posted image

Jediara krapinis nerealus thumbup.gif

o kas čia per bijūnas tamsiais lapais? Iš kur pirkot? Nėra pavadinimo? Tikrai lauksim žiedų ir mes smile.gif
Atsakyti
Jediara krapinis bijūnas tikrai labai gražus smile.gif
Pas mane kol kas pirmas žydi kinietiškas 'Yin Hong Qiao Dui'

user posted image
Atsakyti
Siumetis 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti