Įkraunama...
Įkraunama...

Bijūnai III tema

QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 12, 17:49)
papasakokit kaip medėjantis bijūnas elgiasi- iš žemės atželia? pernai gavau trimetinuką, prigijo puikiai, bet dabar tik stagariukas kyšo...ankstesniais metais savininkas nedengdavo, kadangi išdygo pasislėpęs, pats, niekas jo nei sėjo nei sodino, gal koks kėkštas, tad net spalva jo dar nežinoma.

Sveiki, taigi jis ir yra sumedėjęs...tik nepjaukit to stagariuko- tai jo stiebas. KANTRYBĖS, ŠILUMOS IR VISKAS BUS ČIKI.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 03 13, 20:15)
IR VISKAS BUS ČIKI.. mirksiukas.gif

tai aš tai kantri, tik ar augalas kantrus...tikiuosi joks tvarkdarys neprasineš pro mano daržiuką, nes ten kažkoks dar prie žemės prigludęs papartukas auga, sakė netgi žydi ( neįsivaizduoju kas ten, bet visi augalai, gauti iš to žmogiuko- ypatungi, įdomūs, kaip ir jis pats)

ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 13 kovo 2014 - 22:36
praeitais metais pasisejau sumedejusi bijuna, siemet jau man knietejo paziuret ar givybe ten kazkokia yra, ir ka jus manot, seklytes visos jau isikabinusios i zeme, sakneles suleide thumbup.gif dabar jau reiks laukt virsutines dalies, tikiuos pasirodys anksciau nei po metu biggrin.gif
Atsakyti
ieskau siauralapio (krapinio) bijuno. Galiu keisti i paprastaji senovini bijuna ar kt augalus bei nupirkti. Tiktu ir medejantis.

Atsakyti
Sveiki,
bijūnų turiu keletą rūšių, jei patiks:
http://public.fotki....s-2014m/bijnai/
Atsakyti
O jei nedygsta dabar bijunas, tai jau jo ir nelaukti ar dar tureti kokiu vilciu? g.gif
Uz protinga kaina ieskau krapinio bijuno 4u.gif Sutinku, kad butu siunciamas 4u.gif
Atsakyti
user posted image medėjantis bijūnas dar tik skleidžiasi
Atsakyti
QUOTE(kristina d @ 2014 03 30, 19:10)
Sveiki,
bijūnų turiu keletą rūšių, jei patiks:
http://public.fotki....s-2014m/bijnai/

Pirkau pernai krapinį bijūną iš Kristinos-šiemet mačiau jau auga wub.gif Rekomenduoju smile.gif

Atsakyti
Krapiniai bijūnai vakar smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 03 31, 11:53)

koks groožis.. wub.gif wub.gif dar nežydi, o kokia spalvinė gama..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2014 03 31, 13:20)
koks groožis..  wub.gif  wub.gif dar nežydi, o kokia spalvinė gama..

Ačiū 4u.gif Iš tikrųjų, jie ir iki žydėjimo gražiai atrodo.
Atsakyti
[quote=jediara,2014 03 31, 10:53]

vaja,kokie dickiai,gal jie buvo pridengti,nes pas mane matosi,kad islinde ir tiek.ir tai buvau nusigandusi,kad niekas neislis g.gif
Atsakyti