Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(MUMMY112 @ 2013 07 04, 10:04)
Mergytės, patarkit, kaip sumažinti tą šašiuką ant antakių po procedūros? Dariausi prieš du metus, dabar reiktų vėl užsirašyti. Bet kai prisimenu, kaip atrodžiau po to doh.gif  Man gijo 3 savaites, šašas košmariško storio, o į darbą eit reikėjo unsure.gif Rezultatas tobulas man pačiai buvo, ir blunka labai tolygiai, ir spalva bei forma gera.Bet tas gijimo procesas mano atveju tai ne kažką..Tada prisimenu liepė neliest ir tept tepaliuku. Bet gal reikėjo sausint servetėle ar kaip.. 4u.gif
Dariausi Šiauliuose, Valandėlėj sau.

bet kaip idomiai, man padare pries 5 dienas, bet jokio sasiuko nesimato. bandziau pakrapstyt, bet tiesiog tamsus antakiai ir tiek. siandien ryte pamaciau maza atplaisele- tokia kaip plevele tik.
idomu nuo ko cia priklauso, gal pas jus labai giliai dazus leido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 07 04, 12:01)

idomu nuo ko cia priklauso,

nuo limfos issiskyrimo
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 07 04, 17:03)
nuo limfos issiskyrimo

cia jau visa chemija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 07 04, 14:01)
bet kaip idomiai, man padare pries 5 dienas, bet jokio sasiuko nesimato. bandziau pakrapstyt, bet tiesiog tamsus antakiai ir tiek. siandien ryte pamaciau maza atplaisele- tokia kaip plevele tik.
idomu nuo ko cia priklauso, gal pas jus labai giliai dazus leido?  g.gif

Manau kad per korekcija Jums tamsino tik plaukelius piesiant. Tokiu budu sasiuko beveik isviso nera. Pirma karta juk pas Jus buvo sasiukas? Gal ir nelabai storas, bet didesnis, nei po korekcjos. Tai normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 04 liepos 2013 - 23:23
QUOTE(gintare0820 @ 2013 07 04, 21:46)
cia jau visa chemija  biggrin.gif

anatomija, ne chemija mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, visoms:)
As vakar dariausi lupu kontura su tusavimu trupputi. sakes nu skaudejo man tikrai:) ne galiu dabar priprast jos dabar tokios ryskios, bet sake kad pasvieses kai sasiukai nueis... bijau kad herpesas nisimestu... o seip tai viskas grazu atrodo:))
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 07 04, 11:23)
Jeigu slapiavo, tai reikejo sausinti servetelia, bet ne trinti. Stori priduoda suketejusi limfa. Jeigu ji skverbesi, tai is sasas storesnis.
Palaukite dar gal but vesesniu oru, tiesoig per kasti Jusu atveju gal but sunkiau gys.  4u.gif

Aha, jaučiu reikėjo pasausint. O dėl orų, tai praeitą kartą karšta buvo, gal tai prisidėjo. Šį kartą tikrai palauksiu rudens, ir nuo saulės slėpt nereikės.
Dėkui visoms.
Papildyta:
QUOTE(gintare0820 @ 2013 07 04, 14:01)
idomu nuo ko cia priklauso, gal pas jus labai giliai dazus leido?  g.gif

Aš taip galvoju, kad giliai, nes korekcijai net nėjau, iš pirmo karto viskas gavosi .
Atsakyti
Sveikos

Noriu pasidaryti antakiu permanentini makiaza, tai dabar kyla kruva klausimu. Buvau konsultuotis pas kosmetologe, ji man primygtinai persa ruda antakiu spalva, nes mano plaukai yra sviesus. Na bet nenoriu buti ryzais antakiai, tuo labiau, akd blakstienas dazau juodai ir riebiai. Ka rekomenduotumete jus?

Po kiek laiko panasiai reikia eiti korekcijos? Ruosiuosi keliauti is Lietuvos, tai galvoju kaip su laiku susisukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 07 05, 00:18)
Manau kad per korekcija Jums tamsino tik plaukelius piesiant. Tokiu budu sasiuko beveik isviso nera. Pirma karta juk pas Jus buvo sasiukas? Gal ir nelabai storas, bet didesnis, nei po korekcjos. Tai normalu.

man korekcijos dar nedare. smile.gif ir ne plaukeliais piese. vakar galutinai nusilupo toliaplonyte plevele visai nepanasi i sasiuka rolleyes.gif korekcija darysiu kita savaitgali. dabar kai uzgijo man per sviesu, teks tamsint cool.gif
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2013 07 05, 10:02)
anatomija, ne chemija mirksiukas.gif

galima ir taip pavadint mirksiukas.gif as kazkaip pagalvojau is tos puses, kad kuno reakcija i kazkokia ivedama chemine medziaga biggrin.gif ai, koks skirtumas, svarbu kad grazios butume drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 07 08, 09:04)
man korekcijos dar nedare.  smile.gif  ir ne plaukeliais piese. vakar galutinai nusilupo toliaplonyte plevele visai nepanasi i sasiuka  rolleyes.gif  korekcija darysiu kita savaitgali. dabar kai uzgijo man per sviesu, teks tamsint  cool.gif

Manau Lisa sumaišė su mano antakiais smile.gif Man plaukeliais darė. Man irgi nebuvo šašo kokį įsivaizdavau, tik tokia kaip pleiskanų luobelė nusilupo.
Parodykit savo antakius po nusipulimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laili: 08 liepos 2013 - 13:18
O kaip antakių permamentą pasidarai plaukeliais, tai kaip juos prižiūrėti, pešioti kaip visada? 4u.gif
Atsakyti
Na taip pesioti reikia, plaukeliai juk auga smile.gif
Atsakyti