Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Laili @ 2013 07 02, 16:58)
Mano antakiai po korekcijos.
user posted image

Forma grazi. Jau sugijo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 liepos 2013 - 20:41
Laili, jums labai tinkanti forma. del spalvos: manau, kad pakankamai greitai ryzes ir eis i ruzavuma..
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 07 02, 21:40)
Forma grazi. Jau sugijo?

Ačiū. Po korekcijos dar nesugijo, vėliau įkelsiu jau sugijusius smile.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 07 02, 21:47)
Laili, jums labai tinkanti forma. del spalvos: manau, kad pakankamai greitai ryzes ir eis i ruzavuma..

Ačiū smile.gif tikėkimės neryžės, o jei ir ryžės, tai eisiu pasikoreguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 07 02, 23:49)
Ačiū. Po korekcijos dar nesugijo, vėliau įkelsiu jau sugijusius smile.gif
Ačiū smile.gif tikėkimės neryžės, o jei ir ryžės, tai eisiu pasikoreguoti smile.gif

Tai gal del to taip siltai ir atrodo, nes dar iki galo nesugijo. Turetu tada dar patamseti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 liepos 2013 - 22:15
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 07 02, 22:12)
Tai gal del to taip siltai ir atrodo, nes dar iki galo nesugijo.

o nėra taip, kad sugijus, kaip tik nukrenta šašas ir šviesesnė spalva?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elle_: 02 liepos 2013 - 22:35
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 03, 00:34)
o nėra taip, kad sugijus, kaip tik nukrenta šašas ir šviesesnė spalva?

Jeigu dabar foto su sasu tai taip, nukritus bus dar sviesiau. O jeigu nuotraukoje sasiukas tik nukrites, tai oda dar paraudusi nes iki galo nesugijo ir duoda ta siltuma. Tada siek tiek patamses, kai sugis iki galo.
Oda gija 21-28 dienas. Sasiukas nukrenta 5-7 diena po proceduros . Todel reikia palaukti iki pilno sugijimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 liepos 2013 - 22:49
vakar konsultavausi su viena meistre, tai sake, kad nemazai atiliekanciu permanenta, dabar laikosi tos nuomones, kad geriau isvis nenaudoti jokio tepaliuko, kad sasas ilgiau formuotusi ir gytu, nors kitos kaip tik arsiai tam priesinasi. hmmm, kur tiesa? as dariausi 2 kartus, abu kartus man sake geriau tepti, dabar bus 3 kartas, mastau g.gif
Atsakyti
Cia sasiukai dar nenukrite. Tai turetu pasvieseti.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 07 03, 00:50)
vakar konsultavausi su viena meistre, tai sake, kad nemazai atiliekanciu permanenta, dabar laikosi tos nuomones, kad geriau isvis nenaudoti jokio tepaliuko, kad sasas ilgiau formuotusi ir gytu, nors kitos kaip tik arsiai tam priesinasi. hmmm, kur tiesa? as dariausi 2 kartus, abu kartus man sake geriau tepti, dabar bus 3 kartas, mastau g.gif

Priklauso nuo odos. pvz, jeigu oda riebi, tai nereikia tepti jokio tepaliuko. Jeigu darytas tusavimas ir oda sausa, tai sasiukas gali buti labai sausas ir gali tiesiog iskylti ir atplysti (toje vietoje liks maziau dazo ir bus sviesiau). Geriau patepti, kad siek tiek suminkstinti. Jeigu daryta vien plaukeliais, tai sasiuko beveik nera -tada galima isviso netepti. Jeigu proceduros metu ir po jos skverbesi limfa, tai reiketu ja nuvalyti, kad nebutu storas sasiukas.
As visada patepu po proceduros ir rekomenduoju tepti pagal situacija individualiai, bet nedazniau nei kas antra diena.
Dar tepaliukas yra kaip apsauga tik ka po proceduros. Klientes skirtingos ir kartais viskas issamiai papasakoji, bet poto paaiskeja, kad ta pacia diena kase bulves sode, arba dare namie remonta ir slifavo sienas smile.gif . Apsauga, kad neinesti infekcija.
Tai panasiai nusibrozdinus kelia, ar tepti , ar nieko nedaryti ir taip ir taip sugis. rolleyes.gif
Tai tik mano nuomone. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 liepos 2013 - 23:00
QUOTE(Laili @ 2013 07 02, 15:58)
Mano antakiai po korekcijos.
user posted image

grazu 4u.gif o spalva pati pasirinkot?
Atsakyti
Mergytės, patarkit, kaip sumažinti tą šašiuką ant antakių po procedūros? Dariausi prieš du metus, dabar reiktų vėl užsirašyti. Bet kai prisimenu, kaip atrodžiau po to doh.gif Man gijo 3 savaites, šašas košmariško storio, o į darbą eit reikėjo unsure.gif Rezultatas tobulas man pačiai buvo, ir blunka labai tolygiai, ir spalva bei forma gera.Bet tas gijimo procesas mano atveju tai ne kažką..Tada prisimenu liepė neliest ir tept tepaliuku. Bet gal reikėjo sausint servetėle ar kaip.. 4u.gif
Dariausi Šiauliuose, Valandėlėj sau.
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2013 07 04, 11:04)
Mergytės, patarkit, kaip sumažinti tą šašiuką ant antakių po procedūros? Dariausi prieš du metus, dabar reiktų vėl užsirašyti. Bet kai prisimenu, kaip atrodžiau po to doh.gif  Man gijo 3 savaites, šašas košmariško storio, o į darbą eit reikėjo unsure.gif Rezultatas tobulas man pačiai buvo, ir blunka labai tolygiai, ir spalva bei forma gera.Bet tas gijimo procesas mano atveju tai ne kažką..Tada prisimenu liepė neliest ir tept tepaliuku. Bet gal reikėjo sausint servetėle ar kaip.. 4u.gif
Dariausi Šiauliuose, Valandėlėj sau.

Jeigu slapiavo, tai reikejo sausinti servetelia, bet ne trinti. Stori priduoda suketejusi limfa. Jeigu ji skverbesi, tai is sasas storesnis.
Palaukite dar gal but vesesniu oru, tiesoig per kasti Jusu atveju gal but sunkiau gys. 4u.gif
Atsakyti