Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(CarpeDiem @ 2013 06 27, 01:11)
Sveikutes 4u.gif Noriu lupu permanentinio, kad ne tai kad paryskintu, bet ir kiek pastorintu virsutine lupa. Bet bijau puslelynes, kuria turiu gal kasmet, ar reikia vaistu gert pries permanentini, kad apsisaugoti ar pakanka iskart po permanentinio.
Siaip nepatinka vien lupu konturas, daryciau su daliniu tusavimu, juk galima konturo spalva daryti tokia pat kaip ir tusavimo??
Ir dar, kiek laiko reikia saugoti lupas po perman. nuo saules. Ir kaip? O gal vasara tiesiog netinkamas laikas tokiems dalykams?? mastau.gif

man dare su daliniu tonavimu- tonavimas tokios pat spalvos kaip konturas, todel to konturo net nesimato..o noretusi ryskesnio, aiskesnio. man iskilo gal 4 didziules pusles praejus 4 dienoms po proceduros doh.gif toj vietoj dazai ne taip gerai isisavino unsure.gif
galvojau daryt korekcija, bet vaistineje nepardave geriamu vaistu nuo herpes, nes jie su antibijotikais, todel nedarysiu ir retusavimu, nes daugiau neistverciau tu pusliu doh.gif
Papildyta:
as sestadieni vaziuoju grazint antakiu ax.gif ir noriu ir bijau doh.gif kartais apninka abejones, kad gal neverta, bet kai kas ryta turiu as juos ryskint, tada galvoju- butu permanentinis- nereiktu rolleyes.gif as bijau kad matysis kur yra mano antakis, o kur nupiestas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 06 27, 13:36)
as sestadieni vaziuoju grazint antakiu  ax.gif  ir noriu ir bijau  doh.gif  kartais apninka abejones, kad gal neverta, bet kai kas ryta turiu as juos ryskint, tada galvoju- butu permanentinis- nereiktu  rolleyes.gif as bijau kad matysis kur yra mano antakis, o kur nupiestas  doh.gif

Nebijok ir drasiai važiuok, aš negaliu atsidžiaugti, kad nebereikia piešti antakių, kiek laiko ir nervų susitaupo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2013 06 27, 02:11)
Sveikutes 4u.gif Noriu lupu permanentinio, kad ne tai kad paryskintu, bet ir kiek pastorintu virsutine lupa. Bet bijau puslelynes, kuria turiu gal kasmet, ar reikia vaistu gert pries permanentini, kad apsisaugoti ar pakanka iskart po permanentinio.
Siaip nepatinka vien lupu konturas, daryciau su daliniu tusavimu, juk galima konturo spalva daryti tokia pat kaip ir tusavimo??
Ir dar, kiek laiko reikia saugoti lupas po perman. nuo saules. Ir kaip? O gal vasara tiesiog netinkamas laikas tokiems dalykams?? mastau.gif

Ne, nepakanka tik po permanentinio. Butina gerti kursa 7 dienas. Pradeti reikia 2-3 dienas pries procedura ir kitas penkias po pratesti. Tab. parduodamos tik su receptu, kuri turite gauti. Gal but pas savo seimos gydytoja, arba dantu gydytoja paprasyti israsyti recepta. Acic 400mg. 14tab., arba kokiu analogisku joms.

Po permanentinio grieztai reikia saugut nuo saules menesi laiko, ypac vasaros metu. Daznai tepti vazelinu su aprasuga nuo UV spinduliu . Tepti siek tiek placiau virs savu lupu konturo, kad neatsirastu nuo saules pigmentacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 27 birželio 2013 - 22:31
QUOTE(gintare0820 @ 2013 06 27, 13:36)
man dare su daliniu tonavimu- tonavimas tokios pat spalvos kaip konturas, todel to konturo net nesimato..o noretusi ryskesnio, aiskesnio. man iskilo gal 4 didziules pusles praejus 4 dienoms po proceduros  doh.gif  toj vietoj dazai ne taip gerai isisavino  unsure.gif
galvojau daryt korekcija, bet vaistineje nepardave geriamu vaistu nuo herpes, nes jie su antibijotikais, todel nedarysiu ir retusavimu, nes daugiau neistverciau tu pusliu  doh.gif

Viska supratau,merginos 4u.gif ir ta, kad palauksiu as geriau rudens/ziemos. Dar nusimato vestuvese dalyvauti, o jai issoks pusles-nesinores jau tada jokiu permanentu biggrin.gif Ir nuo saules gan sunku apsisaugoti vasara, dar savaite ar dvi.. o cia visa menesi.

Aciu jums, merginos 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 06 27, 23:29)
Ne,  nepakanka tik po permanentinio. Butina gerti kursa 7 dienas. Pradeti reikia 2-3 dienas pries procedura ir kitas penkias po pratesti. Tab. parduodamos tik su receptu, kuri turite gauti. Gal but pas savo seimos gydytoja, arba dantu gydytoja paprasyti israsyti recepta. Acic 400mg. 14tab., arba kokiu analogisku joms.

Po permanentinio grieztai reikia saugut nuo saules menesi laiko, ypac vasaros metu. Daznai tepti vazelinu su aprasuga nuo UV spinduliu . Tepti siek tiek placiau virs savu lupu konturo, kad neatsirastu nuo saules pigmentacija.

o as jau po 4 ar 5 dienu deginausi! doh.gif norejau ,,isdziovint,, iskilusias pusles lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazus sukelti antakiu darbai My Webpage smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AšaraLietuje: 30 birželio 2013 - 08:31
QUOTE(AšaraLietuje @ 2013 06 30, 10:31)
Labai grazus sukelti antakiu darbai  My Webpage smile.gif

wub.gif Ir man grazu. Tik gaila, kad nera sugijusiu. Plaukeliu beveik nesimatys, kaip tai matote dabar, bus lyg bendras tusavimas, bet vistiek bus grazu, nes grziai padaryta. 4u.gif
Atsakyti
foto nekokybiska, bet kazkas matosi biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(AšaraLietuje @ 2013 06 30, 09:31)

o man su tais nupiestais plaukeliais nepatinka schmoll.gif ir siaip man visi tie antakiai per platus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AšaraLietuje @ 2013 06 30, 09:31)

Jo, sios meistres darbus jau senokai maciau. Labai patiko. Dar norejau klaust, kokie atsiliepimai:D bet kad irgi is kito miesto. As jau pas Lili tuomet vaziuociau, rezultatas irgi nuostabus ir kaina priimtinesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 06 30, 15:03)
wub.gif  Ir man grazu. Tik gaila, kad nera sugijusiu. Plaukeliu beveik nesimatys, kaip tai matote dabar, bus lyg bendras tusavimas, bet vistiek bus grazu, nes grziai padaryta.  4u.gif

Teko daug matyti neskoningai atliktu permanentinio darbeliu ,todel paciai praeina noras juos pasigrazinti.Labai bijau nenaturalumo. O sioje nuorodoje jie tiesiog thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2013 06 30, 14:27)
Aha tikrai superiniai, aš tokių ir noriu bigsmile.gif

Ir as noriu,gundausi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 06 30, 15:38)
Jo, sios meistres darbus jau senokai maciau. Labai patiko. Dar norejau klaust, kokie atsiliepimai:D bet kad irgi is kito miesto. As jau pas Lili tuomet vaziuociau, rezultatas irgi nuostabus ir kaina priimtinesne smile.gif

Gal duosit nuoroda Lili darbu ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AšaraLietuje: 30 birželio 2013 - 21:41
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 01, 19:01)
gintare0820, o man kazkaip jusu antakiai atrodo per aukstai g.gif  nors pati forma grazi 4u.gif

Lisa jau atsake 4u.gif padarysiu kita foto is priekio smile.gif

jau ketvirta diena, bet sasiukai dar neskuba krist smile.gif bet as visai pripratau ir prie to ryskumo biggrin.gif
Atsakyti
Mano antakiai po korekcijos.
user posted image
Atsakyti