QUOTE(CarpeDiem @ 2013 06 27, 01:11)
Sveikutes Noriu lupu permanentinio, kad ne tai kad paryskintu, bet ir kiek pastorintu virsutine lupa. Bet bijau puslelynes, kuria turiu gal kasmet, ar reikia vaistu gert pries permanentini, kad apsisaugoti ar pakanka iskart po permanentinio.
Siaip nepatinka vien lupu konturas, daryciau su daliniu tusavimu, juk galima konturo spalva daryti tokia pat kaip ir tusavimo??
Ir dar, kiek laiko reikia saugoti lupas po perman. nuo saules. Ir kaip? O gal vasara tiesiog netinkamas laikas tokiems dalykams??
Siaip nepatinka vien lupu konturas, daryciau su daliniu tusavimu, juk galima konturo spalva daryti tokia pat kaip ir tusavimo??
Ir dar, kiek laiko reikia saugoti lupas po perman. nuo saules. Ir kaip? O gal vasara tiesiog netinkamas laikas tokiems dalykams??
man dare su daliniu tonavimu- tonavimas tokios pat spalvos kaip konturas, todel to konturo net nesimato..o noretusi ryskesnio, aiskesnio. man iskilo gal 4 didziules pusles praejus 4 dienoms po proceduros toj vietoj dazai ne taip gerai isisavino
galvojau daryt korekcija, bet vaistineje nepardave geriamu vaistu nuo herpes, nes jie su antibijotikais, todel nedarysiu ir retusavimu, nes daugiau neistverciau tu pusliu
Papildyta:
as sestadieni vaziuoju grazint antakiu ir noriu ir bijau kartais apninka abejones, kad gal neverta, bet kai kas ryta turiu as juos ryskint, tada galvoju- butu permanentinis- nereiktu as bijau kad matysis kur yra mano antakis, o kur nupiestas