QUOTE(obrikyte @ 2014 04 16, 12:37)
Labas . atejau pas jus patarimo. Nebegaliu gyventi su savo antakiais. Man antakiai isvis neauga, galiu menesi nesipesiot tai tik pavieniai plaukeliai islenda. Nuo pat mazens jie yra tiesus , o su metais pastebiu dar ir krenta zemyn. Dar ir vienas auksciau uz kita. labai intensyviai galvoju apie pemanentini. Noriu pasiklausti, jei juos pakelti, tai reikes dazus leisti ant plikos odos? (taprasme daryti kampuka) ir ka daryti su priekiu ? man tai jie nutole labai vienas nuo kito ar ten irgi juos dapies? Bijau kad labai nenaturaliai atrodys be plaukeliu. Koki buda pasiulytumet daryt plaukeliais ar tusuoti?
ikeliu savo antakiu nuotrauka
o vat tokios formos noreciau ar imanoma is mano tokia isgauti?
ikeliu savo antakiu nuotrauka
o vat tokios formos noreciau ar imanoma is mano tokia isgauti?
Zinoma galima padaryti, gal neidealiai, bet.... Reiketu matyti gyvai kokios storio Jusu plaukeliai. Jeigu stori ir stangrus, tai skirtumas kur su plaukais ir be matysis daugiau. Dar reiketu atitaikyti spalva Jusu plaukeliu ir dazo.
Kampus galima pakelti panasiai kaip foto, bus gerai. Sunkiau su pradzia bus, jeigu stangrus ir labai juodi plaukeliai. Siulyciau daryti tusavima. Per korekcija papiesti plaukelius kur to reikes. Gal but tik prdzioje.
Papildyta:
Soffyyy, grazus antakiai
Papildyta:
QUOTE(Matolkina @ 2014 04 16, 22:37)
P.s gal galetumete ka nors rekomenduoti Kaune, kad isvis panaikintu pravedimus. Didelis aciu.
Bandykite pas Inga, gal apsiimtu
Rasete, kad jau isiminejo, kokiu budu?