Pagaliau ir aš radau savo meistrę Anksčiau 3 kartus dariausi pas Lisa, bet pigmentas neišsilaikydavo. Nžn. kodėl.(gal pigmentas netiko) Tiesa, meistre daro permanentą savo namuose, todėl ir kana mažesnė 250-300 lt (priklauso ar piešia plaukeliais ar rietušas) , o korekcija 100 lt. Po 1 karto rezultatais buvau patenkinta. Bet prieš vasarą norėjau daugiau ryškumo. Ir nors korekcijos atejau tik po 7 mėn , bet pinigus paemė ,kaip už korekciją Labai faina moteris
QUOTE(oaze 2 @ 2014 04 07, 22:45)
Pagaliau ir aš radau savo meistrę Anksčiau 3 kartus dariausi pas Lisa, bet pigmentas neišsilaikydavo. Nžn. kodėl.(gal pigmentas netiko) Tiesa, meistre daro permanentą savo namuose, todėl ir kana mažesnė 250-300 lt (priklauso ar piešia plaukeliais ar rietušas) , o korekcija 100 lt. Po 1 karto rezultatais buvau patenkinta. Bet prieš vasarą norėjau daugiau ryškumo. Ir nors korekcijos atejau tik po 7 mėn , bet pinigus paemė ,kaip už korekciją Labai faina moteris
Labai uz Jus dziaugiuosi Gal nuotrauka antakiu ikelsit?
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 04 07, 22:44)
Labai uz Jus dziaugiuosi Gal nuotrauka antakiu ikelsit?
kai šašas nusilups butinai įkelsiu.ar su šašu norit? Nes tik šiandien padariau korekciją
QUOTE(oaze 2 @ 2014 04 07, 23:54)
kai šašas nusilups butinai įkelsiu.ar su šašu norit? Nes tik šiandien padariau korekciją
Geriau be sasiuko, po kokios savaites
labas. ieskausi patikrintos meistres Vilniuje, gal kuri nors darėsi pas Vidą Politikienę? ji dirba lamour salone Jeruzalėje.
QUOTE(oaze 2 @ 2014 04 07, 22:09)
nufotkint tai nufotkinau,bet nemoku įkelt tiesiai iš telefono.
Per part.lt bandyk
Pasirodau savo antakius, po korekcijos praėjo mėnuo.
Laili, pas ka daretes? Labai dailiai
Ačiū pas Ingą Kaune
Kaip apsaugoti antakius einant i soliariuma? Pasidariau permanenta, bet noreciau pries atostogas pora kartu i soliariuma nueiti. Aciu
QUOTE(tigriuss @ 2014 04 13, 22:09)
Kaip apsaugoti antakius einant i soliariuma? Pasidariau permanenta, bet noreciau pries atostogas pora kartu i soliariuma nueiti. Aciu
Jeigu dar su sasiukasi, tai negalima . Reikia uzdengti veida .
Jeigu jau praejo 3 sav. tai galite degintis.
Siap aplamai, kad ilgiau isliktu geriau kas karta uztepti apsaugini krema tik antakiu srityje su UVF kuo didesne apsauga.
Labas . atejau pas jus patarimo. Nebegaliu gyventi su savo antakiais. Man antakiai isvis neauga, galiu menesi nesipesiot tai tik pavieniai plaukeliai islenda. Nuo pat mazens jie yra tiesus , o su metais pastebiu dar ir krenta zemyn. Dar ir vienas auksciau uz kita. labai intensyviai galvoju apie pemanentini. Noriu pasiklausti, jei juos pakelti, tai reikes dazus leisti ant plikos odos? (taprasme daryti kampuka) ir ka daryti su priekiu ? man tai jie nutole labai vienas nuo kito ar ten irgi juos dapies? Bijau kad labai nenaturaliai atrodys be plaukeliu. Koki buda pasiulytumet daryt plaukeliais ar tusuoti?
ikeliu savo antakiu nuotrauka
o vat tokios formos noreciau ar imanoma is mano tokia isgauti?
o vat tokios formos noreciau ar imanoma is mano tokia isgauti?
QUOTE(obrikyte @ 2014 04 16, 10:37)
Labas . atejau pas jus patarimo. Nebegaliu gyventi su savo antakiais. Man antakiai isvis neauga, galiu menesi nesipesiot tai tik pavieniai plaukeliai islenda. Nuo pat mazens jie yra tiesus , o su metais pastebiu dar ir krenta zemyn. Dar ir vienas auksciau uz kita. labai intensyviai galvoju apie pemanentini. Noriu pasiklausti, jei juos pakelti, tai reikes dazus leisti ant plikos odos? (taprasme daryti kampuka) ir ka daryti su priekiu ? man tai jie nutole labai vienas nuo kito ar ten irgi juos dapies? Bijau kad labai nenaturaliai atrodys be plaukeliu. Koki buda pasiulytumet daryt plaukeliais ar tusuoti?
Manau, kad viskas įmanoma, tik reikia pasirinkti profesionalų meistrą.
Aš eidama darytis antakių, juos visiškai atsiauginau, tada meistrė šiek tiek paklausinėjusi išpiešė formą, kuri idealiai tiko iš pat pirmo žvilgsnio.
Jūs galite ir norimų antakių foto nusinešti
Dėl plaukelių - pas mane jų irgi nedaug, be to plonyčiai, bet antakiai atrodo labai natūraliai
Parodau dar savo antakius, bet:
1. truputį kvailai atrodo viena akis
2. Man metų jau gerokai daugiau nei jums
3. Ryškinimas numatytas kitą mėnesį
4. Plaukelinis su šešėliavimu. Man asmeniškai natūraliausiai atrodantis būdas.