Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Pagaliau ir aš radau savo meistrę thumbup.gif thumbup.gif Anksčiau 3 kartus dariausi pas Lisa, bet pigmentas neišsilaikydavo. Nžn. kodėl.(gal pigmentas netiko) g.gif Tiesa, meistre daro permanentą savo namuose, todėl ir kana mažesnė 250-300 lt (priklauso ar piešia plaukeliais ar rietušas) , o korekcija 100 lt. Po 1 karto rezultatais buvau patenkinta. Bet prieš vasarą norėjau daugiau ryškumo. Ir nors korekcijos atejau tik po 7 mėn blush2.gif , bet pinigus paemė ,kaip už korekciją smile.gif Labai faina moteris thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 07 balandžio 2014 - 21:14
QUOTE(oaze 2 @ 2014 04 07, 22:45)
Pagaliau ir aš radau savo meistrę thumbup.gif  thumbup.gif Anksčiau 3 kartus dariausi pas Lisa, bet pigmentas neišsilaikydavo. Nžn. kodėl.(gal pigmentas netiko)  g.gif Tiesa, meistre daro permanentą savo namuose, todėl ir kana mažesnė 250-300 lt (priklauso ar piešia plaukeliais  ar rietušas) , o korekcija 100 lt. Po 1 karto rezultatais buvau patenkinta. Bet prieš vasarą norėjau daugiau ryškumo. Ir nors korekcijos atejau tik po 7 mėn blush2.gif , bet pinigus paemė ,kaip už korekciją smile.gif Labai faina moteris thumbup.gif

Labai uz Jus dziaugiuosi 4u.gif Gal nuotrauka antakiu ikelsit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 04 07, 22:44)
Labai uz Jus dziaugiuosi  4u.gif  Gal nuotrauka antakiu ikelsit?  smile.gif

kai šašas nusilups butinai įkelsiu.ar su šašu norit? Nes tik šiandien padariau korekciją
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2014 04 07, 23:54)
kai šašas nusilups butinai įkelsiu.ar su šašu norit? Nes tik šiandien padariau korekciją

Geriau be sasiuko, po kokios savaites 4u.gif
Atsakyti
labas. ieskausi patikrintos meistres Vilniuje, gal kuri nors darėsi pas Vidą Politikienę? ji dirba lamour salone Jeruzalėje.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2014 04 07, 22:09)
nufotkint tai nufotkinau,bet nemoku įkelt tiesiai iš telefono.

Per part.lt bandyk 4u.gif

Pasirodau savo antakius, po korekcijos praėjo mėnuo.
user posted image
Atsakyti
Laili, pas ka daretes? Labai dailiai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif pas Ingą Kaune smile.gif
Atsakyti
Kaip apsaugoti antakius einant i soliariuma? Pasidariau permanenta, bet noreciau pries atostogas pora kartu i soliariuma nueiti. ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2014 04 13, 22:09)
Kaip apsaugoti antakius einant i soliariuma? Pasidariau permanenta, bet noreciau pries atostogas pora kartu i soliariuma nueiti.  ax.gif  Aciu  4u.gif

Jeigu dar su sasiukasi, tai negalima schmoll.gif . Reikia uzdengti veida .
Jeigu jau praejo 3 sav. tai galite degintis.

Siap aplamai, kad ilgiau isliktu geriau kas karta uztepti apsaugini krema tik antakiu srityje su UVF kuo didesne apsauga.

Atsakyti
Labas . atejau pas jus patarimo. Nebegaliu gyventi su savo antakiais. Man antakiai isvis neauga, galiu menesi nesipesiot tai tik pavieniai plaukeliai islenda. Nuo pat mazens jie yra tiesus , o su metais pastebiu dar ir krenta zemyn. Dar ir vienas auksciau uz kita. doh.gif labai intensyviai galvoju apie pemanentini. Noriu pasiklausti, jei juos pakelti, tai reikes dazus leisti ant plikos odos? (taprasme daryti kampuka) ir ka daryti su priekiu ? man tai jie nutole labai vienas nuo kito ar ten irgi juos dapies? Bijau kad labai nenaturaliai atrodys be plaukeliu. Koki buda pasiulytumet daryt plaukeliais ar tusuoti?
ikeliu savo antakiu nuotrauka
user posted image
o vat tokios formos noreciau ar imanoma is mano tokia isgauti? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obrikyte: 16 balandžio 2014 - 10:39
QUOTE(obrikyte @ 2014 04 16, 10:37)
Labas . atejau pas jus patarimo. Nebegaliu gyventi su savo antakiais. Man antakiai isvis neauga, galiu menesi nesipesiot tai tik  pavieniai plaukeliai islenda.  Nuo pat mazens jie yra tiesus ,  o su metais pastebiu  dar ir krenta zemyn.  Dar ir vienas auksciau uz kita. doh.gif  labai intensyviai galvoju  apie pemanentini. Noriu pasiklausti, jei juos pakelti, tai reikes dazus leisti ant plikos odos?  (taprasme daryti kampuka) ir ka daryti su priekiu ? man tai jie nutole labai vienas nuo kito ar ten irgi juos dapies? Bijau kad labai nenaturaliai atrodys be plaukeliu. Koki buda pasiulytumet daryt plaukeliais ar tusuoti?
ikeliu savo antakiu nuotrauka

Manau, kad viskas įmanoma, tik reikia pasirinkti profesionalų meistrą.
Aš eidama darytis antakių, juos visiškai atsiauginau, tada meistrė šiek tiek paklausinėjusi išpiešė formą, kuri idealiai tiko iš pat pirmo žvilgsnio.
Jūs galite ir norimų antakių foto nusinešti mirksiukas.gif
Dėl plaukelių - pas mane jų irgi nedaug, be to plonyčiai, bet antakiai atrodo labai natūraliai smile.gif

Parodau dar savo antakius, bet:
1. truputį kvailai atrodo viena akis biggrin.gif
2. Man metų jau gerokai daugiau nei jums blush2.gif
3. Ryškinimas numatytas kitą mėnesį biggrin.gif
4. Plaukelinis su šešėliavimu. Man asmeniškai natūraliausiai atrodantis būdas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 16 balandžio 2014 - 11:45