Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Siota @ 2014 03 13, 14:41)
Pasidariau antakiu permanentini pries 6 dienas. Mano oda rieboka, tai meistre sake, kad sasiukas turetu nusilupti per mazdaug 3 ar 4 dienas. Vienas antakis visai net nepreadejo luptis, bet nieko tokio - palauksiu, o desiniojo pradzioje nukrito mazdaug puses cm sasas, o po juo nieko neliko, ciut ciut oda paraudus, bet jokios spalvos. Ar tai reiskia, kad oda visiskai nepasisavino pigmento? Kaip is tikruju turetu buti is kart po nusilupimo?

as irgi smile.gif gausiai tepu bepantenu nes kaip tik sergu tai dzin biggrin.gif antakiukai mano labai gyja, sasiukai kritineje, raudonumo nelike ne zymes, spalva aisku ne tokia intensyvi bet plaukeliai pasilieka g.gif tik sakau, as dariausi ne permanenta.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 03 12, 23:11)
Aš dariausi pas Ingą  wub.gif
user posted image

Čia pilną tušavimą darėte? Laukiu nesulaukiu korekcijos, nes jau nebegaliu žiūrėti į savo antakius doh.gif

Dar klausimas, kokie antakių priekiai gražiau, užapvalinti ar nukirsti? Pas mane dabar užapvalinti, bet žiūriu dabar į foto, tai nukirsti kažkaip gražiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laili: 13 kovo 2014 - 15:25
QUOTE(Laili @ 2014 03 13, 16:20)
Čia pilną tušavimą darėte? Laukiu nesulaukiu korekcijos, nes jau nebegaliu žiūrėti į savo antakius doh.gif

Dar klausimas, kokie antakių priekiai gražiau, užapvalinti ar nukirsti? Pas mane dabar užapvalinti, bet žiūriu dabar į foto, tai nukirsti kažkaip gražiau g.gif

žinok net nebežinau kokį čia bedarė man blush2.gif
pirmą kartą lygtais plaukeliniu buvo, paskui jau nežinau biggrin.gif

aš kai pripratus buvau prie savo kelių plaukelių antakių, kurie buvo tokie kirsti, tai net ir neprašiau kad apvalintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2014 03 13, 15:20)

pagal veido forma gal reikia ziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2014 03 13, 16:41)
Pasidariau antakiu permanentini pries 6 dienas. Mano oda rieboka, tai meistre sake, kad sasiukas turetu nusilupti per mazdaug 3 ar 4 dienas. Vienas antakis visai net nepreadejo luptis, bet nieko tokio - palauksiu, o desiniojo pradzioje nukrito mazdaug puses cm sasas, o po juo nieko neliko, ciut ciut oda paraudus, bet jokios spalvos. Ar tai reiskia, kad oda visiskai nepasisavino pigmento? Kaip is tikruju turetu buti is kart po nusilupimo?

Jeigu oda riebi, tai paraudimas yrac matomas. Priklauso kaip Jums dare. Jeigu naturalesnis-seselinis tusavimas+ riebi oda, tai visai galii buti, kad matote paraudima, o gal buten ta pradzia ir neisisavino (su pradzia daznaiu taip buna, ten storesne oda ) Per korekcija pataisys. Jeigu seselinis tusavimas tankesnis, panasiai kaip foto, kur idejo dabar mazulele, tai gali pro toki tanki paraudimas ir nesimatyti, nebent oda riebi. Bet kokiu atveju reikia vertinti praejus dar 1, 5 sav. po sasu nukritimo.
Atsakyti
O ar galima ta nusilupusio antakio pradzia lengvai padazyti su seseliu? Labai keistai atrodau su vienu pilnu ir kitu trumpu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2014 03 14, 00:41)
O ar galima ta nusilupusio antakio pradzia lengvai padazyti su seseliu? Labai keistai atrodau su vienu pilnu ir kitu trumpu smile.gif

Taip, tikrai galite. Ir toliau kur nusilups vietomis tas vietas galite padazyti.
Atsakyti
Merginos, kokios korekciju kainos po metu, po dvieju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2014 03 15, 14:06)
Merginos, kokios korekciju kainos po metu, po dvieju?  g.gif

30-60% pigiau nuo pirmos proceduros kainos. Kaip pas kokia meistre. 4u.gif ir priklauso po 1-2 met.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 15 kovo 2014 - 21:26
QUOTE(Rianka @ 2014 03 15, 12:06)
Merginos, kokios korekciju kainos po metu, po dvieju?  g.gif

As po metu berods 200 lt moku g.gif nebepamenu tiksliai. Uztempus pirma karta ilgiau mokejau lygtais 250 lt. Tai gautusi mazdaug 30%. Bet zinau kas ir brangiau ir pigiau ima. Beje, cia kaina jeigu daraisi pas ta pati meistra. Nezinau kiek butu jei ateitum tik korekcijai su kitos meistres darbu.
Atsakyti
O man aiškino, jei pas tą pačią meistę eisi, tai pigiau bųs, jei eisi pas kitą meistę, tai mokėsi pilną kainą...
Bet, gal čia ir nuo meistrės priklauso.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2014 03 16, 16:05)
O man aiškino, jei pas tą pačią meistę eisi, tai pigiau bųs, jei eisi pas kitą meistę, tai mokėsi pilną kainą...
Bet, gal čia ir nuo meistrės priklauso.... g.gif

Taip tikrai nuo meistres priklauso. Yra tikra ima pilna kaina per spalvos atnaujinimo procedura, jeigu daresi ne pas ja. 4u.gif
Atsakyti