Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

As pasidariau antakiuku ilgalaiki, OMG kaip as anksciau galejau be to gyventi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 03 12, 13:42)
As pasidariau antakiuku ilgalaiki, OMG kaip as anksciau galejau be to gyventi wub.gif

va va thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir sunkiai suprantu kaip be antakiu permanento anksciau apseidavau biggrin.gif karsta vasaros diena baisu budavo veida liesti,kad tik nupiesti antakiu galiukai nenusivalytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, kurios daretes antakius pas Inga Kaune, gal turit pvz kaip jie atrodo praejus kazkuriam laikui? 4u.gif
Prisiskaiciau atsiliepimu, kad blogai laikosi, tai dabar bijau, kad pinigai I bala nebutu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 01 16, 22:59)
blink.gif  doh.gif  eina sau..pasakykit kur daretes,kad kitos panos zinotu..

ER salone verysad.gif
Atsakyti
Merginos, ar čia tos išgirtos Ritos iš Kauno profilis FB:

https://www.facebook...595010283883829

kur būtų galima rasti kaininką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2014 03 12, 16:07)
Merginos, ar čia tos išgirtos Ritos iš Kauno profilis FB:

https://www.facebook...595010283883829

kur būtų galima rasti kaininką?  ax.gif

Taip, sitas, kainos klausiau per facebooka, tai sake 500- 600 Lt, priklausomai kokia technika bus daroma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2014 03 12, 15:29)
Merginos, kurios daretes antakius pas Inga Kaune, gal turit pvz kaip jie atrodo praejus kazkuriam laikui?  4u.gif
Prisiskaiciau atsiliepimu, kad blogai laikosi, tai dabar bijau, kad pinigai I bala nebutu.  doh.gif

Aš dariausi pas Ingą wub.gif
Esu patenkita visu 100 proc.
Dariausi sausio pabaigoje.
Jau po korekcijos esu.

P.S. nu bet neįsivaizdavau kad toks skausmelis yra lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 12 kovo 2014 - 23:18
QUOTE(maziulele @ 2014 03 12, 23:11)
P.S. nu bet neįsivaizdavau kad toks skausmelis yra  lotuliukas.gif

Gi tatiuruote ant veido,tiksliau dvi biggrin.gif as daug iskentus: ir breketus, ir rugstinius valymus, ir rukyt meciau po 10 metu su visokiom lomkem, bet guledama tik ir tegalvojau kaip sunku buti moterimi lotuliukas.gif ir kad dar teks kazkada iskest gimdyma doh.gif blink.gif
Papildyta:
As dariausi pas Martyna Zveryno Grozio studijoj. Daro ne permanenta o ta pazangesni long-term smile.gif Kaina 550 plaukeliais.
Taip atrodziau iskart po proceduros pritepus kremu:
user posted image
O cia po keliu dienu:
user posted image

Aisku po korekcijos bus geriausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 12 kovo 2014 - 23:46
Sveikos,

gal kas turi kokių atsiliepimų apie Iloną Matjošaitę? O gal foto jos darbų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 03 13, 11:26)
Sveikos,

gal kas turi kokių atsiliepimų apie Iloną Matjošaitę? O gal foto jos darbų. ax.gif

Temą paskaitykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidariau antakiu permanentini pries 6 dienas. Mano oda rieboka, tai meistre sake, kad sasiukas turetu nusilupti per mazdaug 3 ar 4 dienas. Vienas antakis visai net nepreadejo luptis, bet nieko tokio - palauksiu, o desiniojo pradzioje nukrito mazdaug puses cm sasas, o po juo nieko neliko, ciut ciut oda paraudus, bet jokios spalvos. Ar tai reiskia, kad oda visiskai nepasisavino pigmento? Kaip is tikruju turetu buti is kart po nusilupimo?
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2014 03 13, 15:41)
Pasidariau antakiu permanentini pries 6 dienas. Mano oda rieboka, tai meistre sake, kad sasiukas turetu nusilupti per mazdaug 3 ar 4 dienas. Vienas antakis visai net nepreadejo luptis, bet nieko tokio - palauksiu, o desiniojo pradzioje nukrito mazdaug puses cm sasas, o po juo nieko neliko, ciut ciut oda paraudus, bet jokios spalvos. Ar tai reiskia, kad oda visiskai nepasisavino pigmento? Kaip is tikruju turetu buti is kart po nusilupimo?

man irgi ilgokai buvo kol nukrito šašiukai, paskui dar nupleiskanoja oda. spalva tapo vos ne pilka, bet per korekciją viską ištaisė, ir dabar kai antrą kartą visi šašiukai nukrito, spalva liko labai graži wub.gif
Atsakyti