Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Laili @ 2014 03 04, 22:01)
Taip gražu būna labai trumpą laiką, poto viskas susilieja ir tų plaukelių nebesimato... bent jau man praktiškai po šašo nukritimo jų nebesimatė.

Čia rimtai? Apie tai net nepagalvojau ir nebuvau skaičius apie tokį efektą.. Tai ta prasme pigmentas po oda susilieja, ar kaip? Na nelabai suprantu.. Tai o kaip tattoo, jeigu yra iš smulkių ornamentų, tai niekas ten nesusilieja po kurio laiko..
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2014 03 05, 01:01)
Čia rimtai? Apie tai net nepagalvojau ir nebuvau skaičius apie tokį efektą.. Tai ta prasme pigmentas po oda susilieja, ar kaip? Na nelabai suprantu.. Tai o kaip tattoo, jeigu yra iš smulkių ornamentų, tai niekas ten nesusilieja po kurio laiko..

Manau ir cia foto bus tik ka po proceduros.Priartinau ir taip tikrai ir yra. Nukritus sasiukui jie bus plonesni ir dalis iskris, dalis liks. Kai kur gali buti punktiras. Zodziu plaukeliai labai, labai retai kam matosi graziai ir plonai.
Nebent storesni flomasterinio storio, bet tai tikrai negrazu. unsure.gif
Atsakyti
o gal kas turite pavyzdžių, kaip plaukelių technika atrodo po kurio laiko? Suprantu, kad kiekvienam individualiai, bet bent duagmaž, kad įspūdį susidaryt..

/ Lisa / , o jūs dirbat su plaukelių technika? Ar tik tušavimas?
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2014 03 05, 01:34)
o gal kas turite pavyzdžių, kaip plaukelių technika atrodo po kurio laiko? Suprantu, kad kiekvienam individualiai, bet bent duagmaž, kad įspūdį susidaryt..

/ Lisa / , o jūs dirbat su plaukelių technika? Ar tik tušavimas?

Stai atejo kliente. Daresi atrodo 3 kartus plaukeliu technika.

user posted image

As darau tik tusavimo technika. Net jeigu lengvai papiesiu plaukelius per korekcija, tai sugijus matosi vienas kitas, bet kadangi kartu su tusavimu, tai atrodo naturaliai.
Atsakyti
Lisa, po kiek laiko po gimdymo galeciau jau eiti korekcija antakiu darytis, nes per nestuma tiek israudonavo, matyt nuo hormonu, tai laukiu nesulaukiu, kada atsinaujinsiu, tik va idomu, ar iskarto po gimdymo irgi galima g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 03 05, 10:57)
Lisa, po kiek laiko po gimdymo galeciau jau eiti korekcija antakiu darytis, nes per nestuma tiek israudonavo, matyt nuo hormonu, tai laukiu nesulaukiu, kada atsinaujinsiu, tik va idomu, ar iskarto po gimdymo irgi galima g.gif  4u.gif

Geriausia butu palaukti kad pasibaigtu ir maitinimas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2014 02 22, 12:36)

tai taip ir nesupratau kieno cia darbas voku, dingo zinutes mano ar cia paslaptis g.gif
Lisa Jus taip nepadarytumet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 05 kovo 2014 - 17:17
QUOTE(lilget @ 2014 03 05, 19:17)
tai taip ir nesupratau kieno cia darbas voku, dingo zinutes mano ar cia paslaptis  g.gif
Lisa Jus taip nepadarytumet  g.gif

Работа моя. Это исправление работы другого мастера. Там были стрелки , одна выше другой. Что бы выравнить стрелочки сделали новые, а старые закамуфлировали тенями
user posted image

'Это фото до процедуры и после. Та Фото что показываете Вы, это заживший вариант после 1 процедуры
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2014 03 05, 19:40)

Dabar zinosiu bigsmile.gif Antakius pasidarius buvau pas Jus pries 4m. dabar koregavau pas kita meistre, bet va jei strelkes vistik sumastysiu pasidaryt tokias tai zinosiu kur eit wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal zinote gera meistre klaipedoje? Nes nezinau ar pavyktu man suvazineti i vilniu pas Lisa, gal meistres atitikmeni galeciau klaipedoje rasti? blush2.gif biggrin.gif
Ar pasidarius antakiu permanenta anksiauciai korekcijos reikia po menesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2014 03 06, 19:08)
Merginos gal zinote gera meistre klaipedoje? Nes nezinau ar pavyktu man suvazineti i vilniu pas Lisa, gal meistres atitikmeni galeciau klaipedoje rasti?  blush2.gif  biggrin.gif
Ar pasidarius antakiu permanenta anksiauciai korekcijos reikia po menesio? g.gif

Girdejau apie Tatjana, bet nemaciau darbus. Atrodo tik lupos kazkada buvo idetos merginos-grazios wub.gif . tel 867565624 Gal meistre nuoroda kokia duos savo darbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 03 06, 22:40)
Girdejau apie Tatjana, bet nemaciau darbus. Atrodo tik  lupos kazkada buvo idetos merginos-grazios  wub.gif .  tel 867565624 Gal meistre nuoroda kokia duos savo darbu  g.gif

O Utenoje nieko negaletumet rekomenduoti?
Atsakyti