Sveikos, pas kuria labiau rekomenduotumete pasidaryt antakius Kaune pas Inga ar Rita?
QUOTE(Rianka @ 2014 03 02, 16:20)
Sveikos, pas kuria labiau rekomenduotumete pasidaryt antakius Kaune pas Inga ar Rita?
O kas yra Rita? Kur ji dirba?
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 02, 22:07)
O kas yra Rita? Kur ji dirba?
Inga is RJ grozio klinikos arba Rita is salono RP grozio kerai.
Padekit apsisprest, prasau
Labas vakaras. Jeigu esu baltaode tai kokia spalva parinktu (esu UK). ?as kartaios pagalvoju visai baisiai atrodyciau su permanentiniais antakiais. Nes ir dazau su visutone ruda ir laiko 10 min.
vis pagalvodavau apie permanentinius antakius, bet mano antakiu "dazytoja" mane nugesindavo: esu pati sviesiaplauke ir mano antakiu plaukeliai sviesus. ji sako, kad ir pasidarius permanentini antakiu makiaza, vis tiek reikes kas menesi man dazyti antakius, nes balti plaukeliai ne kaip atrodys.
ar is tikro?
QUOTE(Rianka @ 2014 03 02, 22:47)
Inga is RJ grozio klinikos arba Rita is salono RP grozio kerai.
Ritos nežinau, o Inga labai faina. Pas ją manau nenusivilsit
QUOTE(Kojotė @ 2014 03 03, 00:30)
vis pagalvodavau apie permanentinius antakius, bet mano antakiu "dazytoja" mane nugesindavo: esu pati sviesiaplauke ir mano antakiu plaukeliai sviesus. ji sako, kad ir pasidarius permanentini antakiu makiaza, vis tiek reikes kas menesi man dazyti antakius, nes balti plaukeliai ne kaip atrodys.
ar is tikro?
ar is tikro?
Aš esu tamsesnių antakių, tokių lietuviškų, pelenų spalvos, bet plaukelius irgi dažau. Man tiesiog gražiau taip. Pasidarius kontūrinį ar permanentinį, plaukelių dažymas tampa nesudėtingas. Nusipirkau dažus, peroksidą, šepetėlį, taurelę, kas porą savaičių namie pasiryškinu ir viskas. Užtrunku 5 min. Kontūras yra, nepasidarau nei nelygiai nei dar kaip nors. Tik paryškinu pačius plaukelius. Manau nebijokit ir drąsiai darykitės ilgalaikį makiažą. Aš neatsidžiaugiu rezultatais po šia diena.
aciu Soffyyy uz nuomone, bet gal dar galetu is savo patirties pasisakyti blondines su sviesiais antakiais
O gal kas galite ką rekomenduoti Utenoje antakiams darytis?
norėtųsi atsiliepimų. Nes darančių randu, tačiau vien tik vardas ir nemenka kaina dar nėra rodiklis puikios kokybės....
norėtųsi atsiliepimų. Nes darančių randu, tačiau vien tik vardas ir nemenka kaina dar nėra rodiklis puikios kokybės....
QUOTE(Kojotė @ 2014 03 03, 13:19)
aciu Soffyyy uz nuomone, bet gal dar galetu is savo patirties pasisakyti blondines su sviesiais antakiais
As blondine su sviesiais antakiais ,antakius paryskinu su seseliais,paspalvinu tik plaukelius,bet nepalyginsi vaizdo,kai pasidariau pernamentini,konturai lygus,antakiu forma labai grazi,nematau vargo kad ir kasdiena su sepeteliu paspalvinti .
QUOTE(*Kitty* @ 2014 02 27, 22:19)
Mane domina eyelash enhancement - konturas palei blakstienu augimo linija,kuris vizualiai patankina blakstienas,isryskina akis. Kaip laikosi,po kiek laiko reikai daryti korekcija?
Ryskaus pravedimo nenoriu,nes mano akiu vokai uzkrite,bet va taip, kaip sioje nuotraukoje butu super Daryciausi tik virsuje. http://www.permatech...images/lash.jpg
Ryskaus pravedimo nenoriu,nes mano akiu vokai uzkrite,bet va taip, kaip sioje nuotraukoje butu super Daryciausi tik virsuje. http://www.permatech...images/lash.jpg
Taip galima taip pagaryti be problemu. Atnaujinti reiketu gal po 1, 5 metu.
Papildyta:
QUOTE(vėjuna @ 2014 02 27, 23:00)
As dariausi Dariausi, nes rekomendavo, o tada dar buvau neskaicius sio forumo.
Rezultatu esu patenkinta Man patinka ir forma ir spalva. Nedariau korekcijos, bet nematau, kad kazka reiktu koreguoti.
Zodziu, galiu rekomenduoti, tikrai nenusivyliau.
Nors paskaicius si foruma, galvoju, kad po metu ar pusantru, kai teks atnaujinti, eisiu pas Lisa. Nes labai daug geru atsiliepimu
Rezultatu esu patenkinta Man patinka ir forma ir spalva. Nedariau korekcijos, bet nematau, kad kazka reiktu koreguoti.
Zodziu, galiu rekomenduoti, tikrai nenusivyliau.
Nors paskaicius si foruma, galvoju, kad po metu ar pusantru, kai teks atnaujinti, eisiu pas Lisa. Nes labai daug geru atsiliepimu
Jeigu patenkinta rezultatu, nemanau , kad ateiti reiketu eiti pas kita meistre
/ Lisa / , o jūs darote antakius ta plaukelių technika?
man taip gražu pvz čia (kai plaukeliai itin smulkūs), jau jaučiu, kad pribręsiu tuoj
man taip gražu pvz čia (kai plaukeliai itin smulkūs), jau jaučiu, kad pribręsiu tuoj
QUOTE(Tutia @ 2014 03 04, 20:57)
man taip gražu pvz čia
Taip gražu būna labai trumpą laiką, poto viskas susilieja ir tų plaukelių nebesimato... bent jau man praktiškai po šašo nukritimo jų nebesimatė.