Sveikos sakykit kas Kaune salina permanentini antakiu makiaza, idomu kiek kartu reiketu mano kaip markeriu buvo tusuoti
Rekomenduokite gerą meistrę Kaune galite ir į až
QUOTE(labamba @ 2014 02 17, 11:57)
Rekomenduokite gerą meistrę Kaune galite ir į až
Aš savąją laikau gera, bet pas ją viskas užmušta iki gegužės galo
Jeigu tinka laikas galiu pasidalint kontaktais
QUOTE(dad @ 2014 02 17, 12:39)
Sveikos sakykit kas Kaune salina permanentini antakiu makiaza, idomu kiek kartu reiketu mano kaip markeriu buvo tusuoti
Yra salinimas lazeriu ir Rejuvi priemne.
Ivedus i google rasite.
Kiek kartu reikes sunku pasakyti. Reiketu matyti foto ir aiskiau bus po 1 naikinimo. Gali but 3-6 kartai, o gali buti ir 2 kartai.
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 17, 21:42)
Ji visom tą patį sako. Mano sesė antakius darėsi, tai jau po kelių mėnesių rožinė spalva buvo, nubluko. Tai pareiškė, kad nepriima oda pigmento.
Akivaizdu, kad su žiniom, priemonėm ir atlikimo technika kažkas ne taip.
Akivaizdu, kad su žiniom, priemonėm ir atlikimo technika kažkas ne taip.
as dariausi pas Inga ir akis ir antakius daugiau jau gal nei pries metus. Ir laikosi graziai pigmentas ir forma graziai parinkta. Tikrai dziaugiuosi jos darbu. Ir manau daugelis dziaugiasi jos darbais. atleiskit bet as nesuprantu vieno, ko jus nesikreipet is kart jei pastebejot, kad blunkat greit, juk butume pasiryskine per papildoma korekcija.
QUOTE(spanguole111 @ 2014 01 14, 20:48)
Tai darmin ikelkit savo naturaliai atrodancius antakius idomu Ingos darba pamatyt.drauge pas ja eskiziukus pieses tai gerai.kad nepadare.vaizdelis ne koks..
tai tikriausiai todel ir nedare, kad nenorejo kokios baisios formos uzdet ant veido juk ne visos moterys pasizymi skonio turejimu ir stiliaus pajautimu . o Ingos darbu daug galima rast www.mikropigmentacija.lt tinklapyje ir ziurint i formas tikrai skoninga. Kas nori naturalumo, tai tikrai ji cia ras. Galbut teks atsinaujint spalva greiciau, bet cia reik rinktis ar nori ryskiai ir ilgaamziskai ar nori naturaliai bet trumpiau.
pabusiu visiska blonde, bet gal kas atsakys...
po kiek laiko po pirmos proceduros reikia pasidaryti lupu konturo korekcija?
Man labai aš sau taip norėčiau
Sakykite, o čia apatinių vokų irgi permanentas darytas?
Kiek skaičiau temoje, tai tokį šešelinį permanentą tektu jau po 6mėn "renovuoti" ?
Ir čia labai įdomiai vokai padaryti , bendrą vaizdą iš toliau norėčiau pamatyti
Sakykite, o čia apatinių vokų irgi permanentas darytas?
Kiek skaičiau temoje, tai tokį šešelinį permanentą tektu jau po 6mėn "renovuoti" ?
Ir čia labai įdomiai vokai padaryti , bendrą vaizdą iš toliau norėčiau pamatyti
QUOTE(Desert @ 2014 02 22, 04:45)
pabusiu visiska blonde, bet gal kas atsakys...
Korekcija po 3-4 sav. Nesvarbu ar akys, ar antakiai, ar lupos.
Gal galėtumėte patarti noriu pasidaryti Permanentini makiaža bet tik antakiams. Kokia kaina Vilniuje gal kas gera speceliste patarti galit. Ar reikia kada korekcija kokia daryti? po kiek laiko?
aciu
aciu
Mane domina eyelash enhancement - konturas palei blakstienu augimo linija,kuris vizualiai patankina blakstienas,isryskina akis. Kaip laikosi,po kiek laiko reikai daryti korekcija?
Ryskaus pravedimo nenoriu,nes mano akiu vokai uzkrite,bet va taip, kaip sioje nuotraukoje butu super Daryciausi tik virsuje. http://www.permatech...images/lash.jpg
Ryskaus pravedimo nenoriu,nes mano akiu vokai uzkrite,bet va taip, kaip sioje nuotraukoje butu super Daryciausi tik virsuje. http://www.permatech...images/lash.jpg
Šypsenėlė (:+2014 02 01, 10:26-->
As dariausi Dariausi, nes rekomendavo, o tada dar buvau neskaicius sio forumo.
Rezultatu esu patenkinta Man patinka ir forma ir spalva. Nedariau korekcijos, bet nematau, kad kazka reiktu koreguoti.
Zodziu, galiu rekomenduoti, tikrai nenusivyliau.
Nors paskaicius si foruma, galvoju, kad po metu ar pusantru, kai teks atnaujinti, eisiu pas Lisa. Nes labai daug geru atsiliepimu
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2014 02 01, 10:26)
Gal kas daresi antakius pas Birute Pajediene Vilniuj? Idomu butu atsiliepimai?
As dariausi Dariausi, nes rekomendavo, o tada dar buvau neskaicius sio forumo.
Rezultatu esu patenkinta Man patinka ir forma ir spalva. Nedariau korekcijos, bet nematau, kad kazka reiktu koreguoti.
Zodziu, galiu rekomenduoti, tikrai nenusivyliau.
Nors paskaicius si foruma, galvoju, kad po metu ar pusantru, kai teks atnaujinti, eisiu pas Lisa. Nes labai daug geru atsiliepimu