Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Jau lupinėjasi šašiukai 4u.gif tik rezultatas nedžiugina, žinoma reiks korekcijos. Daug kam buvo pilkšvi antakiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dannija @ 2014 02 12, 11:06)
Jau lupinėjasi šašiukai  4u.gif  tik rezultatas nedžiugina, žinoma reiks korekcijos. Daug kam buvo pilkšvi antakiai? g.gif

O kokie turetu buti? rolleyes.gif
Atsakyti
Klausyk, o tos kurios jau seniai darosi permanentinį, kiek jums įprastai laikosi viršutinio voko bei antakių permanentas, iki kol jau norisi eit pasiryškitnti?

Ta prasme, per kiek laiko išblunka
Atsakyti
na man jau 10 menesiu antakiu permanentui,dariau tamsiai ruda,dabar ta ruda siek tiek pasviesejo,bet naturaliau atrodo mirksiukas.gif siaip manau nuo odos tipo priklauso,jai riebi oda tai laiko trumpiau.bet manau,kad kas metus pusantru ar dvejus plius minus reikia korekcijos mirksiukas.gif girdejau,kad sako jog korekcijos reikia tada,kad jau kyla noras kartais paryskinti piestuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 02 12, 12:47)
Klausyk, o tos kurios jau seniai darosi permanentinį, kiek jums įprastai laikosi viršutinio voko bei antakių permanentas, iki kol jau norisi eit pasiryškitnti?

Antakius aš ryškinu maždaug kas 1-1,5 metų. Tada vaizdas yra estetiškas. Pirmą kartą 2 metus atvaikščiojau, bet ryškinimo jau verkiant reikėjo. Daugiau taip nedarau.
Akys pas mane padarytos kokie 9 mėn. Tai kai sueis metai eisiu ryškinti tikrai.
Sutinku, kad laikas korekcijai priklauso ir nuo odos tipo, tačiau dažniausiai iš taupumo moterys stengiasi ištempti kiek galima ilgiau. Deja - estetiško vaizdo sąskaita. Permanentas - gražu, tinkamai padarytas permanentas - labai gražu, bet atleiskit, išblukęs permanentas, tai jau nieko nėra baisiau. Pati savo kailiu išbandžiau biggrin.gif
Atsakyti
neperlenkit lazdos doh.gif
As pasakysiu kad man Antakiu permanentas puikiai atlaike 2,5-3 metus, po 3 metu pradejau paryskint seseliais, bet antakiai vistiek buvo, ne taip kaip naturaliu nuo puses nebudavo isvis . Neradau laiko puse metu ir va neseniai pasidariau korekcija, t.y. po 3,5 metu. Beja oda is ties yra is sausuju tai gal del to man taip gerai atlaike ir spalva nekito, zodziu patenkinta ir tada ir dabar po korekcijos wub.gif
Atsakyti
Buvo jau rašyta, kad tai labai individualu, priklauso nuo odos tipo ir kaip buvo padarytas permanentas, jei antakiai buvo užpiešti lyg su markeriu, tai faktas, kad laikys ir 3 ir 4 metus biggrin.gif pas mane labai ryškiai nebuvo, tai dabar man 8 mėn po antakių permanento, o gražiu rezultatu džiaugiausi max 6mėn, ėmiau ryškinti tamsesniu pieštuku, nes spalva išbluko ir tapo vos ne oranžinė doh.gif dabar jau užsiregistravau korekcijai, laukiu nesulaukiu. Mano oda į riebumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laili: 12 vasario 2014 - 18:22
QUOTE(Laili @ 2014 02 12, 19:19)
Buvo jau rašyta, kad tai labai individualu, priklauso nuo odos tipo ir kaip buvo padarytas permanentas, jei antakiai buvo užpiešti lyg su markeriu, tai faktas, kad laikys ir 3 ir 4 metus biggrin.gif pas mane labai ryškiai nebuvo, tai dabar man 8 mėn po antakių permanento, o gražiu rezultatu džiaugiausi max 6mėn, ėmiau ryškinti tamsesniu pieštuku, nes spalva išbluko ir tapo vos ne oranžinė doh.gif dabar jau užsiregistravau korekcijai, laukiu nesulaukiu. Mano oda į riebumą.

o dievuzeliau doh.gif ieskau foto kad ideciau tuos savo markerinius , o tada jau galesit sprest ir komentuot neburiant is tirsciu lotuliukas.gif Neidesiu foto, nes kad vaizdas matytusi tiri but visas veidas, o jei tik antakiai tai lieka nieks nebeasku ir aplamai ko man cia kazka kazkam irodynet, gal as kaip tik esu is tu kurios nemegsta markeriniu ir uztai man tiek ilgai viskas buvo gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 12 vasario 2014 - 18:44
QUOTE(lilget @ 2014 02 12, 18:33)
o dievuzeliau  doh.gif  ieskau foto kad ideciau tuos savo markerinius , o tada jau galesit sprest ir komentuot neburiant is tirsciu  lotuliukas.gif Neidesiu foto, nes kad vaizdas matytusi tiri but visas veidas, o jei tik antakiai tai lieka nieks nebeasku ir aplamai ko man cia kazka kazkam irodynet, gal as kaip tik esu is tu kurios nemegsta markeriniu ir uztai man tiek ilgai viskas buvo gerai  biggrin.gif

Jūsų niekas ir neprašo įrodynėti biggrin.gif kiekviena pasakojam savo istoriją.
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2014 02 12, 17:43)
na man jau 10 menesiu antakiu permanentui,dariau tamsiai ruda,dabar ta ruda siek tiek pasviesejo,bet naturaliau atrodo mirksiukas.gif siaip manau nuo odos tipo priklauso,jai riebi oda tai laiko trumpiau.bet manau,kad kas metus pusantru ar dvejus plius minus reikia korekcijos mirksiukas.gif  girdejau,kad sako jog korekcijos reikia tada,kad jau kyla noras kartais paryskinti piestuku mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 12, 17:56)
Antakius aš ryškinu maždaug kas 1-1,5 metų. Tada vaizdas yra estetiškas. Pirmą kartą 2 metus atvaikščiojau, bet ryškinimo jau verkiant reikėjo. Daugiau taip nedarau.
Akys pas mane padarytos kokie 9 mėn. Tai kai sueis metai eisiu ryškinti tikrai.
Sutinku, kad laikas korekcijai priklauso ir nuo odos tipo, tačiau dažniausiai iš taupumo moterys stengiasi ištempti kiek galima ilgiau. Deja - estetiško vaizdo sąskaita. Permanentas - gražu, tinkamai padarytas permanentas - labai gražu, bet atleiskit, išblukęs permanentas, tai jau nieko nėra baisiau. Pati savo kailiu išbandžiau  biggrin.gif

As darau lygiaitaip pat. drinks_cheers.gif Einu atsinaujins viska kas metus. Nu gal voku linijas kas 1, 5 metu.

Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2014 02 12, 20:33)
o dievuzeliau  doh.gif  ieskau foto kad ideciau tuos savo markerinius , o tada jau galesit sprest ir komentuot neburiant is tirsciu  lotuliukas.gif Neidesiu foto, nes kad vaizdas matytusi tiri but visas veidas, o jei tik antakiai tai lieka nieks nebeasku ir aplamai ko man cia kazka kazkam irodynet, gal as kaip tik esu is tu kurios nemegsta markeriniu ir uztai man tiek ilgai viskas buvo gerai  biggrin.gif

Na istikruju sausau oda laiko daza ir graziau ir ilgiau. Sakyciau klientes ateina po kokiu 1,8-2 metu.
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2014 02 12, 14:47)

Kas liecia vokus. Jeigu oda graziai prieme daza, vel gi sausesne oda ir gavosi labai graziai ir ryskiai, tai atnaujinti klientes ateina po 2-3 metu.

Jeigu oda riebi-taip buna ir vokams, linija storesne, arba iskarto dazas sunkai savinasi ir gaunasi ne taip ryskiai, kaip noretusi, tai ir atnaujinti ateina po 1-1,5, nes spalva pradeda melsveti, o tokioje odoje norisi tureti bent sviesiai juoda, juodai -pilka.
Atsakyti
man reikia patarimo - esu tamsiaplaukė, antakių plaukų yra nemažai. viskas kaip ir būtų ok, užtektų savų, bet man negraži pati antakių forma, o iš tų plaukelių, kuriuos turiu, kitokios neišlaužia kosmetikės tiesiog. beto pati antakių pradžia problematiška - ten ne taip tanku, dėl to tenka dažnai dažyt. tai klausimas - ar turint daug savų antakių gautųsi daug natūralesnis vaizdas permanentinių antakių, ar realiai savo plaukų tankumas neturi natūraliam vaizdui įtakos?
Papildyta:
ir dar pasakykit, kaip vyksta pati procedūra - ar yra nupiešiami keli antakių pavyzd-iai ar kaip? nes gi gali būti, kad man bus negražu tokia forma, kokią padarys meistrė. kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2014 02 15, 22:56)
man reikia patarimo - esu tamsiaplaukė, antakių plaukų yra nemažai. viskas kaip ir būtų ok, užtektų savų, bet man negraži pati antakių forma, o iš tų plaukelių, kuriuos turiu, kitokios neišlaužia kosmetikės tiesiog. beto pati antakių pradžia problematiška - ten ne taip tanku, dėl to tenka dažnai dažyt. tai klausimas - ar turint daug savų antakių gautųsi daug natūralesnis vaizdas permanentinių antakių, ar realiai savo plaukų tankumas neturi natūraliam vaizdui įtakos?
Papildyta:
ir dar pasakykit, kaip vyksta pati procedūra - ar yra nupiešiami keli antakių pavyzd-iai ar kaip? nes gi gali būti, kad man bus negražu tokia forma, kokią padarys meistrė. kaip tada?

Zinoma kuo daugiau savu plaukeliu, tuo vaizdas bus naturalesnis. Aisku prilauso koka bus nauja forma, ar ji atitiks Jusu augancius plaukelius, ar gal noresite pvz kampus pakelti ir tokiu atveju, jeigu yra labai tankus plaukai, o pakelimo vietoje ju nebus-bus negrazu. Reiketu viska ziureti individualiai. 4u.gif

Forma piesiama pries darant ir pirmiausia atsizvelgema pagal galimybes daryti Jusu auganciu plaukeliu zonoje, isgauti simetrija. Nebent pati norite kokios ekstravagantiskos formos. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 15 vasario 2014 - 23:16