Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(linasiniX @ 2014 02 04, 21:42)
Sveikos,
prieš 4 dienas ir aš pasidariau akių vokų ilgalaikius pravedimus, po 1 paros patinimai praėjo, bet trečia dieną žiūriu, kad dešinė akis vėl patinino ir ją šiek tiek skauda. Ar taip gali būti, ar atsiras sepsis (pulinys)?

Nu aisku neturejo patinti vel, jeigu jau buvo praeje. Gal netycia uzkabinote, gal kokie nesvarumai pateko per zaizda? Ar matote koki paraudima ?
Papildyta:
QUOTE(Kaštanka @ 2014 02 04, 14:20)
o sakykit ar sasiukas labai matosi kai pasidarai antakius? ar nuo zmogaus priklauso?
katik darba gavau, kasdien ant zmoniu , su klijentais... nenoreciau atrodyt negerai, o jau zadu uzsakyt procedura. ir vel dvejoju doh.gif

ar matosi is arti?

Tik po proceduros antakiai yra ryskus , panasiai lyg butu Jums tik ka padaze cheminiu budu plauklius ir nenuvale rolleyes.gif . Taip bus apie savaite, kol nenusilups sasiukai. Del sasiuku matomumo priklauso nuo odos. Jeigu oda riebi, tai dazniau bega linfa del to sasiukas gali buti storesnis, neigu kai oda sausa.

Sakyciau ne taip baisu buti su sasiukai, kaip negraziai atrodo kai dalis nusilupo, o dalis dar laikosi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 02 04, 21:51)
Nu aisku neturejo patinti vel, jeigu jau buvo praeje. Gal netycia uzkabinote, gal kokie nesvarumai pateko per zaizda? Ar matote  koki paraudima ?
Papildyta:

Tik po proceduros  antakiai yra ryskus , panasiai lyg butu Jums tik ka padaze cheminiu budu plauklius  ir nenuvale rolleyes.gif . Taip bus apie savaite, kol nenusilups sasiukai. Del sasiuku matomumo priklauso nuo odos. Jeigu oda riebi, tai dazniau bega linfa del to sasiukas gali buti storesnis, neigu kai oda sausa.

Sakyciau ne taip baisu buti su sasiukai, kaip negraziai atrodo kai dalis nusilupo, o dalis dar laikosi.  rolleyes.gif

Mano oda riebi,bet niekas nebego,bet ir mazai liko spalvos doh.gif .
Atsakyti
Gal kuri galite rekomenduoti meistre Alytuje,kuri gerai atlieka ilgalaiki makiaza?Noreciau padailinti lupas.
Ar bent jau grozio salona , kur tokios proceduros atliekamos(Alytuje).
Negi del tokio dalyko reikes vaziuoti i Vilniu ar i Kauna?
Atsakyti
Pagaliau ir aš po lupų dalinio tušavimo ir korekcijos. Viskas pavyko thumbup.gif Mano problema - apatinės lūpos kontūras nelygus, toks kaip iškąstas vietomis doh.gif Labai bijojau, kad po permanentinio lūpos neatrodys natūraliai. Ypač pergyvenau, kad liks kontūrinė apvadinė linija lotuliukas.gif Dariausi pas šią meistrę http://www.permanent-vilnius.lt/ Meistrė pasitaikė labai thumbup.gif Iškart parinko tinkamą spalvą, greitai nubraižė kontūrą ir atliko procedūra labai profesionaliai. Po procedūros viską aiškiai išdėstė kaip prižiūrėti thumbup.gif Žodžiu, įsivaizdavau, kad viskas bus sudėtingiau nei buvo biggrin.gif Esu laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, pirmadieni bus savaitė kaip pasidariau antakius, tačiau man dar visiškai nėra jokių šašiuku, gal kas negerai? ar kitoms ilgiau jie nenusilupa? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dannija @ 2014 02 07, 12:48)
Sveiki, pirmadieni bus savaitė kaip pasidariau antakius, tačiau man dar visiškai nėra jokių šašiuku, gal kas negerai? ar kitoms ilgiau jie nenusilupa? blush2.gif  doh.gif

Sasiukai -tai pazeista oda. Buna je visai plonyciai, o buna storesni. Po 5-7 dienu , buna ir po 10 pradeda luptis, Tikrai matysite skirtuma, kur nusilupo. Tai gi siandien tik 5-a diena smile.gif Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
va va,man su pravedimais snd penkta diena, ir niekas dar nenusilupe... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kle0patra: 07 vasario 2014 - 21:30
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 02 04, 10:29)
Pirmiausia, kaip supratau nebuvote korekcijoje? Jau negerai. Nubalusios, tai del parinkto dazo, ar kalbata, kad po pusmecio pabluko tas kas buvo padaryta per pirma procedura?

Korekcijoje nebuvau. O pabalimas buvo iskart po lupu uzgyjimo, ne po pusmecio. Korekcijai nejau del keliu dalyku:
1. pastojau
2. Ji pati sake, kad nereikes, tipo labia daug ivede pigmento, pasistenge
3. Labai skausmingas gyjimas buvo, tad nebesiryzau dar vienam kartui + puslelinei.
4. Supratau, kad man nebe korekcijos reikia, o visko visko is naujo, tai tam iskart nesiryzau, nes ir gyjimui reikia dar vienu atostogu cool.gif

Bet dabar mastau, kad kazka reikia daryti, nes arteja vasara - juk laisvalaikiu nesitepsiu nuolat lupdaziu, nes vien vazelino jau nepakanka.

Ka patartumete man daryti? Ar esate mate tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 02 07, 23:53)
Korekcijoje nebuvau. O pabalimas buvo iskart po lupu uzgyjimo, ne po pusmecio. Korekcijai nejau del keliu dalyku:
1. pastojau
2. Ji pati sake, kad nereikes, tipo labia daug ivede pigmento, pasistenge
3. Labai skausmingas gyjimas buvo, tad nebesiryzau dar vienam kartui + puslelinei.
4. Supratau, kad man nebe korekcijos reikia, o visko visko is naujo, tai tam iskart nesiryzau, nes ir gyjimui reikia dar vienu atostogu  cool.gif

Bet dabar mastau, kad kazka reikia daryti, nes arteja vasara - juk laisvalaikiu nesitepsiu nuolat lupdaziu, nes vien vazelino jau nepakanka.

Ka patartumete man daryti? Ar esate mate tokiu atveju?

Bandau suprasti. Po pirmos proceduros labai mazai liko dazo, taip? Ar spalva lupu po uzpildymo pasidare balta, biezine? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 07 vasario 2014 - 22:11
Ar kuri esate dariusios pas Natalija Kaune? Ji dirba Kauno klinikose.
Atsakyti
Noriu pasiteirauti del akiu voku linijos tarp blakstienu kokios yra tikimybes ifekcijoms(ar jos daznai pasitaiko) Ant lupu herpesas pasitaiko kelis kartus i metus, o cia beskaitydama kazkaip supratau kad ir i akis gali persimesti g.gif
Nuo ko priklauso akiu patinimas? Po antakiu prmanento ne kiek patine buna, bet paraude ta diena , gyja gana greitai tai ar galima spet kad ir prie akiu sugytu taip pat sekmingai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 10, 18:03)
Noriu pasiteirauti del akiu voku linijos tarp blakstienu kokios yra tikimybes ifekcijoms(ar jos daznai pasitaiko) Ant lupu herpesas pasitaiko kelis kartus i metus, o cia beskaitydama kazkaip supratau kad ir i akis gali persimesti  g.gif
Nuo ko priklauso akiu patinimas? Po antakiu prmanento ne kiek patine buna, bet paraude ta diena , gyja gana greitai tai ar galima spet kad ir prie akiu sugytu taip pat sekmingai  g.gif  4u.gif

Priezastis gali buti skirtingos.
Priklauso ne tik nuo meistres darbo, bet ir nuo prieziuros. Dar gali buti organizmo ipatumai, gal buti persalimas , ar kokios kitos priezastis ,kurios nemaotomos plika akim, o po proceduros suastrejo. Pvz. gal but miezis, bet dar neisdyges. Gal pvz. pasikase nesvariomis rankomis. Gal kokia blakstiena neteisingai isdigo ir procedura paastrino situacija, o gal ir koks nematomas spugiukas.

Tikrai tai labai retas atvejis ir sakyciau pirmas man asmeniskai girdetas. 4u.gif

Del patinimo labai individualu. Buna visiskai nepatinsta, o buna patinimas nemazas unsure.gif . Reikia palaikyti salti. Jiegu kliente pati zino, kad linkusi patinti, tai tikrai patins. smile.gif Geriau tada procedura daryti ne is pacio ryto ir pasistengti maziau gerti skysciu ir is vakaro ir proceduros diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 10 vasario 2014 - 22:46