ar nieko tokio, jei pries vaziuojant i pravedimo procedura pries tai uzsuksiu blakstienas nusidazyt? vakar nesugalvojau o pirmadieni jau uzsirasius konturui... tai gal nieko jei pries pat nusidazyciau dar blakstienas?
QUOTE(*blablabla* @ 2014 02 01, 19:42)
Sveikos,gal kas zinote,ar per korekcija galima pakeisti antakius retusavimu,jei pirmos proceduros metu buvo daroma plaukeliais?
Taip, galima
Papildyta:
QUOTE(kle0patra @ 2014 02 02, 00:01)
ar nieko tokio, jei pries vaziuojant i pravedimo procedura pries tai uzsuksiu blakstienas nusidazyt? vakar nesugalvojau o pirmadieni jau uzsirasius konturui... tai gal nieko jei pries pat nusidazyciau dar blakstienas?
Nieko teokio jeigu kokybiskai padazys ir nepritrins akiu labai.
Lisa
sakykite, jei man lupų retušavimas nesigavo - lūpos dabar yra nubalusios tiesiogine to žodžio prasme, korekcijoje nebuvau, jau praėjo pusė metų. Klausimas, ar galiu pas spec. kreiptis procedurai? Ir kaip tai skaitytųsi kaip nauja ar kaip korekcija, ar kaip klaidos atitaisymas?
Aš suprantu, kad ji gali teikti, kad neėmė pigmento apts organizmas, bet ar dažnai taip būna Jūsų praktikoje?
sakykite, jei man lupų retušavimas nesigavo - lūpos dabar yra nubalusios tiesiogine to žodžio prasme, korekcijoje nebuvau, jau praėjo pusė metų. Klausimas, ar galiu pas spec. kreiptis procedurai? Ir kaip tai skaitytųsi kaip nauja ar kaip korekcija, ar kaip klaidos atitaisymas?
Aš suprantu, kad ji gali teikti, kad neėmė pigmento apts organizmas, bet ar dažnai taip būna Jūsų praktikoje?
Gal galite Klaipedoje rekomenduoti gera meistre?
nu as jau irgi su pravedimais nors labai bijojau, bet vos neuzmigau proceduros metu labai jautri oda, nepabaige iki galo, pabaigs korekcijos metu po menesio... nors ir patine, bet esu labai patenkinta...
QUOTE(*blablabla* @ 2014 02 03, 19:17)
Nelygiai padare ,toks vaizdas,lyg drebancia ranka butu darius.
gal delto kad nepabaige? sako nebegaliu test, nes labai jautri oda
QUOTE(kle0patra @ 2014 02 03, 19:19)
gal delto kad nepabaige? sako nebegaliu test, nes labai jautri oda
Nu gal ,keista kazkaip,bet jei tik paryskins,bet nepalygins,tai buciau labai nepatenkinta.
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 02 03, 14:53)
Lisa
Pirmiausia, kaip supratau nebuvote korekcijoje? Jau negerai. Nubalusios, tai del parinkto dazo, ar kalbata, kad po pusmecio pabluko tas kas buvo padaryta per pirma procedura?
Papildyta:
QUOTE(*blablabla* @ 2014 02 03, 21:17)
Nelygiai padare ,toks vaizdas,lyg drebancia ranka butu darius.
Negaima dabar nieko spresti, nes patinimas ir sasiukas. Jis gi turi savo stori, kur saugiau, kur maziau. Gal del to taip ir atrodo, kad drebancia ranka.
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 02 04, 09:29)
Negaima dabar nieko spresti, nes patinimas ir sasiukas. Jis gi turi savo stori, kur saugiau, kur maziau. Gal del to taip ir atrodo, kad drebancia ranka.
Kiek macius foto pravedimu tik po proceduros,nei vienos nemaciau,kad tokie butu nelygumai .
o sakykit ar sasiukas labai matosi kai pasidarai antakius? ar nuo zmogaus priklauso?
katik darba gavau, kasdien ant zmoniu , su klijentais... nenoreciau atrodyt negerai, o jau zadu uzsakyt procedura. ir vel dvejoju
ar matosi is arti?
katik darba gavau, kasdien ant zmoniu , su klijentais... nenoreciau atrodyt negerai, o jau zadu uzsakyt procedura. ir vel dvejoju
ar matosi is arti?
Sveikos,
prieš 4 dienas ir aš pasidariau akių vokų ilgalaikius pravedimus, po 1 paros patinimai praėjo, bet trečia dieną žiūriu, kad dešinė akis vėl patinino ir ją šiek tiek skauda. Ar taip gali būti, ar atsiras sepsis (pulinys)?
prieš 4 dienas ir aš pasidariau akių vokų ilgalaikius pravedimus, po 1 paros patinimai praėjo, bet trečia dieną žiūriu, kad dešinė akis vėl patinino ir ją šiek tiek skauda. Ar taip gali būti, ar atsiras sepsis (pulinys)?