Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Darmin @ 2014 01 16, 20:28)
visagaliam feisbuke pilna Ingos darytu darbu foto. smile.gif
Del formos, tai niekas juk neliepia darytis tau nepatinkancios/netinkancios. Forma koregavom kartu su meistre. Spalva pasirinkau ruda/rusva. Drauge daresi siek tiek veliau irgi pas Inga, tai pabluko nemazai,bet jinai soliariuma megsta, veido valymus daznai daro, oda riebi, gal tas itakoja, nezinau.

O as ir gyvenime nesidarysiu.Jau ne vienai panelei nubluko tai ziurek,kad rozine ar ryza nebutum. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2014 01 17, 23:42)
Ji visom tą patį sako. Mano sesė antakius darėsi, tai jau po kelių mėnesių rožinė spalva buvo, nubluko. Tai pareiškė, kad nepriima oda pigmento.
Akivaizdu, kad su žiniom, priemonėm ir atlikimo technika kažkas ne taip.

Merginos, istikruju yra odu kur sunkiau piima daza . Juk mes zmones ir tai normalu, kad kiekviena turi savo odos savybiu.. Buna klientei rekomenduoji eiti pas dermatologe, nes kosmetologe jau nepades. Reikia ispradziu berimus sutvarkyti antakiu siryje. Ir tikrai nemazai tokiu pasitaiko. Kaip jau anksciau rasiau riebi, poreta oda, arba labai jautri. Yra visokiu niuansu.
Klienciu daug ir manau mestre tikrai zinotu, jeigu su dazais butu kazkas negerai, tai rezultatai tokie visoms is eiles butu. Jeigu is 10 klienciu 2-3 sunkai savinasi dazas tai manau normalu.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 01 18, 10:50)
Merginos, istikruju yra odu kur sunkiau piima daza .  Juk mes zmones ir tai normalu, kad kiekviena turi savo odos savybiu.. Buna klientei rekomenduoji eiti pas dermatologe, nes  kosmetologe jau nepades. Reikia ispradziu berimus sutvarkyti antakiu siryje. Ir tikrai nemazai  tokiu pasitaiko. Kaip jau anksciau rasiau riebi,  poreta oda, arba labai jautri. Yra visokiu niuansu.
Klienciu daug ir manau mestre tikrai zinotu, jeigu su dazais butu kazkas negerai, tai rezultatai tokie visoms is eiles butu. Jeigu is 10 klienciu 2-3 sunkai savinasi dazas tai manau normalu.

Mano mamai alergija nuo akiu pavedimu, ar permamentinis butu iseitis?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 01 17, 17:43)
Gal galima Ritos kontaktus?

869876040 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2014 01 18, 10:50)
Merginos, istikruju yra odu kur sunkiau piima daza .  Juk mes zmones ir tai normalu, kad kiekviena turi savo odos savybiu.. Buna klientei rekomenduoji eiti pas dermatologe, nes  kosmetologe jau nepades. Reikia ispradziu berimus sutvarkyti antakiu siryje. Ir tikrai nemazai  tokiu pasitaiko. Kaip jau anksciau rasiau riebi,  poreta oda, arba labai jautri. Yra visokiu niuansu.

Matot, tik pas Ingą man labai sunkiai priėmė dažus, bet pasidarius pas kitą meistrę (Ritą), vaizdas buvo visai kitoks, net gijo kitaip, pati mano meistrė sakė, kad ji man labai paviršiuje padarė, todėl ir nesilaikė smile.gif todėl manau, kad čia jau kalta ne mano oda...
Atsakyti
QUOTE(gabigabija @ 2014 01 18, 19:05)
869876040  4u.gif
Papildyta:

Matot, tik pas Ingą man labai sunkiai priėmė dažus, bet pasidarius pas kitą meistrę (Ritą), vaizdas buvo visai kitoks, net gijo kitaip, pati mano meistrė sakė, kad ji man labai paviršiuje padarė, todėl ir nesilaikė  smile.gif todėl manau, kad čia jau kalta ne mano oda...

Rasau tik aplamai, kad taip buna. 4u.gif

Rita gerai pazistu dabar ji dirba Druskininku g. 4u.gif

https://www.facebook...595010283883829
Atsakyti
Gal kas zino, ar galima darytis permanentini makiaza zindant kudiki?
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2014 01 21, 17:29)

Aš dariausi antakius, nieko nenutiko. Sėkmingai žindžiau toliau.
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie Monika is Zveryno grozio studijos? 4u.gif
Atsakyti
giminaite baige kursus su bioevolution. ar gera firma? kuo skiriasi nuo log time linerio? pas ja nevaziuociau darytis, naujoke dar. bet pasidomet neprosal butu kas ir kaip. ji sake kad atseit su bioevolution rudais pigmentais neruzaveja paskui antakiai. cia rimtai?
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2014 01 21, 18:29)

laktacijos metu daryti nepatartina 4u.gif
Atsakyti
Gal kas daresi antakius pas Birute Pajediene Vilniuj? Idomu butu atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinote,ar per korekcija galima pakeisti antakius retusavimu,jei pirmos proceduros metu buvo daroma plaukeliais?
Atsakyti