Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

o iš šitų:
1.http://www.ilgalaikismakiazas.lt/
2. https://www.facebook...4440768?fref=ts
3. https://www.facebook...cija.lt?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2014 01 13, 18:36)

N3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2014 01 13, 16:36)

As pas Inga dariausi mazdaug pries metus, esu labai patenkinta darbu. Norejau naturalaus vaizdo, labai graziai padare. Labai maloni ir kruopsti meistre.
Atsakyti
O as dariausi pas Ingą akis, tai man per kelis mėnesius numelynavo, o po 4 mėnesių beveik nesimatė, nors ir korekcija buvo daryta, meistrė sakė, kad sunkiai mano akytes priima pigmenta. Drauge darėsi taip pat pas šią meistre, jai irgi labai greitai nubluko. Bet išgirdusi daug gerų atsiliepimų sugalvojau nueiti pas Rita taip pat iš Kauno, padarė nuostabiai, nereikėjo jokių korekciju. Rekomenduoju visoms kaunietėms smile.gif
Atsakyti
Tai darmin ikelkit savo naturaliai atrodancius antakius idomu Ingos darba pamatyt.drauge pas ja eskiziukus pieses tai gerai.kad nepadare.vaizdelis ne koks..
Atsakyti
Taigi, atėjo laikas, kai buvau sau pasižadėjusi ilgalaikį akių vokų makiažą. Pasiskaičiau forumą ir nusprendžiau, jog darysiuos Kofi salone Klaipėdoje. Ar yra kokių atsiliepimų, kadangi keleto savaičių laikotarpyje planuoju nueiti pasikonsultuoti. Norėtus iš anksto išgirsti apie rezultatus smile.gif
Atsakyti
Pries pora metu dariausi antakius pas sarune,dabar noreciau juos pakoreguoti,gal butu imanoma siek tiek pakeisti ir forma,tik si karta noreciau darytis pas Lisa. Spalvyte siek tiek pasviesejo,buvo daroma plaukeliu metodu,pradzioje lyg ir patiko,bet dabar isryskejo tie bruksneliai,man taip nepatinka,o ir pacios plaukuciu antakiu vietoj nedaug,is arti issiziurejus vaizdas manes netenkina. blush2.gif
Vis dazniau galvoju apie plonyti akiu pravedima. Dazausi kasdien tik su tusu,nes akys labai jautrios.
Tik pati sau galiu nusipiesti pravedimus,o akiu lasu net ir pati nesugebu susilasinti,jau nekalbant apie kitu pagalba,akys tiesios labai jautrios. Kaip manote ar imanoma man butu darytisvirsutini akiu pravedima,noreciau plono,naturalesnio pravedimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole111 @ 2014 01 14, 20:48)
Tai darmin ikelkit savo naturaliai atrodancius antakius idomu Ingos darba pamatyt.drauge pas ja eskiziukus pieses tai gerai.kad nepadare.vaizdelis ne koks..

visagaliam feisbuke pilna Ingos darytu darbu foto. smile.gif
Del formos, tai niekas juk neliepia darytis tau nepatinkancios/netinkancios. Forma koregavom kartu su meistre. Spalva pasirinkau ruda/rusva. Drauge daresi siek tiek veliau irgi pas Inga, tai pabluko nemazai,bet jinai soliariuma megsta, veido valymus daznai daro, oda riebi, gal tas itakoja, nezinau.
Atsakyti
Sveikos, pasipasakosiu savo patyrimus. Mano lupos siauros, kaip sakau virsutines lupos "nera" nesimato, tad visad svajojau kad ji atsirastu. Pamacius pas drauge graziai atlikta mikropigmentacija nutariau pasidaryt sau dovana, dar ir mano kirpeja patikino jog ta meistre naudoja gerus dazus, del to proceduros kaina nemaza. Uzsirasiau pilnam tusavimui, susimokejau 800lt. (buvo 1200) norejau naturalios spalvos, pasirinkom grazia sviesesne spalvyte.Labai graziai nupiese konturus,paputlino lupas kaip kad as ir norejau. Per 1 proc. ipatyngo skausmo nejutau, sakiau visai nebaisu . Po poros val. prasidejo pats smagumas, pradejo tvinkset lupos, sausejo , skaudejo... bepantena tepiau kas valanda sad.gif visi dazai "nulipo"kaip kose nuo lupu sad.gif kankinausi ~10dienu. Po men. nueinu pakartotinai,meistre toki vaizda mato pirma kart (kaip pati sake), mano jog mano organizmas nepriima dazu, dabar jau vos iskenciu antra proc. sukandus dantis, gyjimas toks pat, lipa kose lauk... Ateinu treciam kartui ,( po 2 men. nes maniau neistversiu skausmo) pasiulo ryskesnius dazus kad bent kiek liktu spalva (is pokalbio nugirstu kad dar 2 klientem ta pati situacija sad.gif ) blogi dazai sad.gif . Gijimas geras,visa ryski spalva lieka... , 3-5 dienos ir viskas graziai sugija ir susitvarko. Na ka gi, ketvirtas kartas , manau jog pataisys kontura , "pereis" dar kart per lupas ir, kad ir ryski spalva, bet busiu su graziom lupom, kaip kad ir piese pirma syki. Po vel greito sugijimo matau jog lupu konturas ne toks kaip "piese" sad.gif nuvaziuoju pasirodyt, isgirstu tik zodi TOBULA unsure.gif , paklausiu kodel virsutines lupos konturas graziai "neateina"prie apatinio, atsakymas : tai jau kita procedura atliekama ant odos... tai kam tada piest tuos konturus kaip atrodys po pagrazinimo ?... jauciuosi apgauta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2014 01 16, 19:13)

blink.gif doh.gif eina sau..pasakykit kur daretes,kad kitos panos zinotu..

gal kuri galetu pasakyti tos isgirtosios Lisos is Vilniaus tel. nr ? ir salona kur ji dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabigabija @ 2014 01 14, 18:52)
O as dariausi pas Ingą akis, tai man per kelis mėnesius numelynavo, o po 4 mėnesių beveik nesimatė, nors ir korekcija buvo daryta, meistrė sakė, kad sunkiai mano akytes priima pigmenta. Drauge darėsi taip pat pas šią meistre, jai irgi labai greitai nubluko. Bet išgirdusi daug gerų atsiliepimų sugalvojau nueiti pas Rita taip pat iš Kauno, padarė nuostabiai, nereikėjo jokių korekciju. Rekomenduoju visoms kaunietėms  smile.gif

Gal galima Ritos kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(gabigabija @ 2014 01 14, 17:52)
O as dariausi pas Ingą akis, tai man per kelis mėnesius numelynavo, o po 4 mėnesių beveik nesimatė, nors ir korekcija buvo daryta, meistrė sakė, kad sunkiai mano akytes priima pigmenta. Drauge darėsi taip pat pas šią meistre, jai irgi labai greitai nubluko. Bet išgirdusi daug gerų atsiliepimų sugalvojau nueiti pas Rita taip pat iš Kauno, padarė nuostabiai, nereikėjo jokių korekciju. Rekomenduoju visoms kaunietėms  smile.gif

Ji visom tą patį sako. Mano sesė antakius darėsi, tai jau po kelių mėnesių rožinė spalva buvo, nubluko. Tai pareiškė, kad nepriima oda pigmento.
Akivaizdu, kad su žiniom, priemonėm ir atlikimo technika kažkas ne taip.
Atsakyti