Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

O jei rudai daryti antakiai su laiku išblunka ir įgauna rausvumą, tai galima tikėtis, kad nebedarant korekcijų ir neatnaujinant ilgalaikio makiažo tas rausvumas išnyks? g.gif Kiek metų, tai galėtų užtrukti?
O gal yra būdų kaip panaikinti tą rausvumą g.gif Ar tai per sudėtinga ir paprasčiau visąlaik atnaujinti?
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 12 29, 17:48)
va dar sita meistre man rekomendavo. drauges antakiai pas ja daryti man nepatinka. bet nepatinka forma. o forma ji pati rinkosi. apvalia tokia kaip puse bulkutes.

https://www.facebook...a/photos_albums

jei netingesit parasykite nuomone 4u.gif

Tulpelyte smile.gif gal ir atrasim cia kazka, bendrom jegom

Antakiai tai grynai visi kaip nupiesti schmoll.gif Na nezinau, man kolkas niekas neprilygsta Lisai blush2.gif
Butu labai neblogai rasti meistre gera Londone, bet kad kolkas nei viena neuzstrigo unsure.gif
Pas Laura man yra kelios nuotraukos su graziais antakiais smile.gif Bet is tiek daug tik kelis grazius darbus atradus, baisoka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 30 gruodžio 2013 - 15:36
Gal patartumet meistre Siauliuose?Nelabai randu atsiliepimu ...
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 12 28, 17:41)
visam londone ji viena is rimtesniu (lietuve). ja visi rekomenduoja. daugiau net nzn pas ka eiti reiketu. turbut liksiu be antakiu.

pas anglus isvis sunku susirast, nes neturiu pas ka atsiliepimu ieskot.

pasiziurekit pas sita mergaite https://www.facebook...is.agne?fref=ts pati pas ja dariausi,foto ka maciau lb patiko,bet pacios rezultatas nelabai patinka
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2013 12 30, 16:00)
pasiziurekit  pas sita mergaite https://www.facebook...is.agne?fref=ts pati pas ja dariausi,foto ka maciau lb patiko,bet pacios rezultatas nelabai patinka

man tai baisoki tokie antakiai g.gif gal kai matosi visas veidas situacija geresnė.
Buvau ir aš kažkada užsinorėjus, bet bendradarbės rezultatas atgrasė. Juodas (o gal tamsiai pilkas) pravedimas ėmė žaliuot po pusmečio g.gif Kita draugė darėsi pravedimą tai per kelias korekcijas niekaip neužsipildė keli taškai vaizdelis irgi nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 01 sausio 2014 - 14:00
QUOTE(pilkoji28 @ 2014 01 01, 12:54)
man tai baisoki tokie antakiai  g.gif gal kai matosi visas veidas situacija  geresnė.
Buvau ir aš kažkada užsinorėjus, bet bendradarbės rezultatas atgrasė. Juodas (o gal tamsiai pilkas) pravedimas ėmė žaliuot po pusmečio  g.gif Kita draugė darėsi pravedimą tai per kelias korekcijas niekaip neužsipildė keli taškai vaizdelis irgi nelabai.

na pas ja pirmos foto grazios tikrai buvo,bet kuo toliau tuo negrazesni jie man,nepatinka tas status bruksniavimas,net nebeplaukeliai,o begiai ten g.gif
mano tokie puse velnio,vienas ryskesnis biski,o nepatinka kad per arti vienas kito,po pora mm pradzios nebutu,butu liuks,tai db net nzn ka daryti,nedariau nei korekcijos,laukiu kol isbluks
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 12 30, 00:42)
O jei rudai daryti antakiai su laiku išblunka ir įgauna rausvumą, tai galima tikėtis, kad nebedarant korekcijų ir neatnaujinant ilgalaikio makiažo tas rausvumas išnyks? g.gif Kiek metų, tai galėtų užtrukti?
O gal yra būdų kaip panaikinti tą rausvumą  g.gif Ar tai per sudėtinga ir paprasčiau visąlaik atnaujinti?

Priklausomai kaip buvo daryta. Ruda spalva kaip jau rasiau turi sudeyije raudonos, todel ilgiau negu kitos spalvos neiseina is odos-ilgiau islieka negu kitos.
Jeigu daryta svelniai, seseliniu budu tai greiciau isbluks ir svelniau iesie is odos. Jeigu riskiau, tankiau tai gali laiytis rausvai blunkant i persikine net ir kelis metus. Reiketu matyti ka turite dabar ir gal butu galima lazerio pagalba pakoreguoti spava i pilka. 4u.gif Kitas budas tiesiog atnaujinti spalva i pilkuma.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(EdAn @ 2013 12 30, 18:00)
pasiziurekit  pas sita mergaite https://www.facebook...is.agne?fref=ts pati pas ja dariausi,foto ka maciau lb patiko,bet pacios rezultatas nelabai patinka

Man nerodo visu nuotrauku, tik viena metrascio. Atrodo tikrai graziau negu anu dveju meistriu, bet noretusi pamatyti ir kitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 01 sausio 2014 - 23:23
QUOTE(EdAn @ 2014 01 01, 18:32)
na pas ja pirmos foto grazios tikrai buvo,bet kuo toliau tuo negrazesni jie man,nepatinka tas status bruksniavimas,net nebeplaukeliai,o begiai ten g.gif
mano tokie puse velnio,vienas ryskesnis biski,o nepatinka kad per arti vienas kito,po pora mm pradzios nebutu,butu liuks,tai db net nzn ka daryti,nedariau nei korekcijos,laukiu kol isbluks

Kiap jau rasiau anksciau, kad jeigu plaukeliai matomi sugijus, tai jie riskus ir su didesniu tarpu vienas nuo kito. Teisiangai pasakete,panasu kaip begiais. rolleyes.gif
Jeigu arti vienas kito, tai suigjus susilieja, arba buna neriskus ir nevenodi, punktiriniai. Kaip jau rasiau dar nemaciau graziu sugijusu plaukeliu ir tokiu paciu graziu bent po 6 men.

Idedu viena nuotrauka kad mazdaug suprastumete apie ka kalbu. Klientei buvo daryta pagrindine procedura ir 1 korekcija. Sake, kad iskarto po proceduros atrode graziai ir kaip daugeliu nuotraukose grazus ryskus plaukeliai. Jokiais budais neatkalbineju nuo plaukeliu technikos, kalbu tik kad gana retai sugijus atrodo tikrai graziai wub.gif Arba turetu buti daugiau savu antakiu plaukeliu smile.gif

user posted image
Koregavome ir nusprendeme tusuoti. Nufotografuosiu, kai sugys. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 sausio 2014 - 00:26
Девочки, кто знает как на чистом литовском языке написать - межресничка ????
Atsakyti
Kodėl man antakiai išblunka po ~6mėn. Ar čia meistrė kalta? Ar pati kažką blogai darau?
Norint, kad gražiai atrodytų turiu atsinaujinti kas pusmeti.

Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2014 01 05, 15:59)
Kodėl man antakiai išblunka po ~6mėn. Ar čia meistrė kalta? Ar pati kažką blogai darau?
Norint, kad gražiai atrodytų turiu atsinaujinti kas pusmeti.

Sunku pasakyti. Gal yra foto?
Atsakyti
Ir man jau po pusės metų reikia korekcijos, o taip tikėjausi, kad ilgiau laikys unsure.gif kai geriau įsižiūri spalva vos ne oranžinė, paryškinu pilku pieštuku, tai dar puse velnio... Daryta plaukeliniu būdu, kaip matot "plaukelių" visai nebesimato.
user posted image
Atsakyti