QUOTE(/ Lisa / @ 2013 11 22, 00:44)
Nelabai supratau, ar mazai matosi, ar perdaug.
Jeigu prasete naturaliau, tai nukritus sasui nebus taip risku. Kur nera daug Jusu plaukeliu, tai normalu, kad nupiesti matosi riskiau, nei kituose vietose.
Jeigu kur dabar mazai matosi su sasu, tai nukritus matysis dar maziau .
Bet kokiu atveju dabar reikia laukti ir nestresuoti, vistiek nieko nepades
. Per korekcija pataisys kaip Jus noresite.
/Lisa/, norejau pasakyti, kad man kai kuriose vietose, tiksliau vieno antakio siaurejancioje puseje uzbaigimas atrodo ne plaukeliais, o nueina i beveik vientisa linija. Ir ta linija mano akimi siek tiek galetu buti trumpesne net... O kitame antakyje tas nuejimas plaukeliais graziai matosi.
Aisku, per anksti spelioti, kai galutiniame rezultate atrodys. Bet jei tarkim tie plaukeliai is tikro perdaug susiliejo, ar meistre gales pataisyti? Juk kaip suprantu, spalvos visiskai panaikinti jau nebegalima
Kita vertus, ta puse kur antakis buvo grazesnis ir permanentinis atrodo geriau, ner ko stebetis
QUOTE(Laili @ 2013 11 22, 13:24)
Jautuke, taigi tik kelios dienos tepraėjo, todėl ir atrodo taip ryškiai, po kelių savaičių tikrai pabluks. Man darė plaukeliais, tai galiu pasakyti, kad dabar man tų nupieštų plaukelių iš vis nebesimato, liko tik spalva. Ir norėčiau jau paryškinti...
Na, taip, gal ir as paskui taip pat galvosiu kaip tu, Laili, kad noresis ryskiau
Bet dabar tik galvoju, kaip as atrodysiu pirmadienio ryta, kai reikes eiti i darba. Nes laaaabai nenoreciau smalsiu zvilgsniu ir klausimu, ka tu sau pasidarei, brangioji...
Todel sitas periodas ir baisiausias.