šiandien pasidariau viršutinio voko tą liniją, padarė tikrai gražiai, bet vat dabar ištinusios akys ir raudonos, sakė praeis po kelių dienų ištinimas, davė kremuko
Gal kas daretes lupu permanentini pas sia meistre?
http://www.permanent-vilnius.lt/
Buciau dekinga uz bet kokia nuomone
QUOTE(Nenuorama @ 2013 10 30, 17:56)
Gal kas daretes lupu permanentini pas sia meistre?
Darbai grazus. Is to ka matau, tai meistres is Paradizes darbai.
QUOTE(angelute @ 2013 11 07, 13:07)
As po akiu pravedimo korekcijos gryzus namo pastebejau,kad vienas galiukas ilgesnis kokiais 2mm uz kita, tai krenta i akis . Kazin ka daryti tokiu atveju?
Primiausia gali buti del patinimo. Gali buti skirtingai patine akys.
Jeigu ne, tai tiesiog nueisite kai sugis ir pataisysite.
Mergaitės,gal kuriai teko pas šią meistrę apsilankyti ? My Webpage
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 05, 15:47)
as cia su klausimu,kodel blunka greit permanentas?pries tris menesius padarytas,po menesio korekcija o po dvieju jau matosi sviesesni ruozeliai?ir tokie sviesesni apvalus maziukai taskiukai?
Pirma pigmento spalva susitovi tokia kokia bus per 3 menesius, antra saule labai blukina mikropigmentacijos darbus, todel tai gali tureti itakos greitesniam prablukimui, trečia plaukelinį metoda reiktų atsinaujinti kas metus, kitos ateina ir anksčiau, nes odos plote nėra ivedamas pigmentas dideliu kiekiu, tai ir suteikia natūralumo. Kartais moterys rinkdamos plaukelinį būdą neuspranta, kad sugijęs darbas ir bus su tuščiais odos tarpais, nes oda eskizo vietoje yra tik brūkšniuojama, o ne spalvinamas visas plotas. Ketvirta, jeigu jums įveda pigmentą, kuriame yra mažai konservantų, tai yra saugūs odai pigmentai, tai jie kai kada taip gerai nesilaiko ir greičiau blunka, tai priklauso nuo odos tipo. Eikite atnaujinimui, ir pasakykite meistrui apie tai. Ilgai dirbantys meistrai dirba net su kelių kompanijų pigmentais iš kart, tai parinks jums pigmentą pagal jūsų situaciją. Tai kas tinka vienai klientei, netiks kitai. O dėl ryškumo tada siūlyčiau rinktis ne plaukelinį metodą , o retušavimo, bei intensyvesnę spalvą. Juk kuo daugiau įvedama pigmento i odą, tuo ryškiau ir ilgiau išlieka splava.
aciu uz atsakyma:) pas mane pilnas tusavimas,ruda spalvyte labai patenkinta forma esu,tik dar reiketu korekcijos
Sveikos, paskaitinejau tema, nes vis pagalvoju apie permanentini. Tad noriu patarimo: noreciau pakoreguoti lupas, mat turiu siokia tokia asimetrija( nuotraukose vis pasimato, kad nera simetrijos tarp vieno lupu krasto ir kito o dazytis jas ir taip pastoviai koreguoti, nenoriu).
Klausimas - kokia man reiketu daryti korekcija? Mikropigmentacija su tusavimu ar su daliniu tusavimu? Visai neturiu supratimo. Noreciau tiesiog naturaliai rausvu simetrisku lupu. Ar padarius reikalinga dar korekcija po kiek laiko, ar tik jau po metu? Kaip paskui buna su tokiais lupu permanentiniais? Ar blunkant nesidaro patamsejimai ar dar kas nors? Ar naturaliai isblunka be baisesnio vaizdo?
Gal kuri rekomenduotumete vieta, kur tai butu galima kokybiskai padaryti Klaipedoje?
Klausimas - kokia man reiketu daryti korekcija? Mikropigmentacija su tusavimu ar su daliniu tusavimu? Visai neturiu supratimo. Noreciau tiesiog naturaliai rausvu simetrisku lupu. Ar padarius reikalinga dar korekcija po kiek laiko, ar tik jau po metu? Kaip paskui buna su tokiais lupu permanentiniais? Ar blunkant nesidaro patamsejimai ar dar kas nors? Ar naturaliai isblunka be baisesnio vaizdo?
Gal kuri rekomenduotumete vieta, kur tai butu galima kokybiskai padaryti Klaipedoje?
Sveikos,
Kiek prisiskaičiau , labai gera tema, daug atsakymų radau
pasidariau mikropigmentacija antakiams prieš 4 dienas , laukiu kol šašiukai ims kristi
Man davė meistrė kremuka kuriuo tepti antakiukus . Pirmas 2 dienas tepti 2 kartu , o paskui po 3 kartus dienoje . Tik galvoju dabar , tepti tol kol bus šašiukai ? kol visai nukris jie ?
Kiek prisiskaičiau , labai gera tema, daug atsakymų radau
pasidariau mikropigmentacija antakiams prieš 4 dienas , laukiu kol šašiukai ims kristi
Man davė meistrė kremuka kuriuo tepti antakiukus . Pirmas 2 dienas tepti 2 kartu , o paskui po 3 kartus dienoje . Tik galvoju dabar , tepti tol kol bus šašiukai ? kol visai nukris jie ?
QUOTE(silke:) @ 2013 11 12, 00:05)
Sveikos, paskaitinejau tema, nes vis pagalvoju apie permanentini. Tad noriu patarimo: noreciau pakoreguoti lupas, mat turiu siokia tokia asimetrija( nuotraukose vis pasimato, kad nera simetrijos tarp vieno lupu krasto ir kito o dazytis jas ir taip pastoviai koreguoti, nenoriu).
Siūlyčiau Klaipėdoje salona KOFI super meistrė Daiva Gylė . Labai tiksliai ir gerai išaiškina viska , kas ir kaip .
Sveikos visos pradau labai padekite nes turiu apsispresti per pora dienu! Kokie atsiliepimai apie Birute Pajediene? ar gerai padarytu, noriu pasidaryti konturini antakiu (kuris iki 1 berods laiko), aciu is anksto visoms padejusioms!