QUOTE(dad @ 2013 10 22, 13:47)
Sveikos
buvau antakiu korekcijos www.ilgalaikismakiazas.lt, kadangi laiko labai minimaliai turejau ir norejau greiciau, o cia greitai uzrase mane tai va:prasiau tamsiai rudos, ji man su ja ryskino mano lb sviesiai pilka(pries tai buvau pas kita meistre), rezultatas tamsiai pilka, tarpais matyt po sasiuko nukritimo ta sviesiai pilka islindo
as jau nebezinau ar gali man kasnors padaryti nors kazkiek i ruduma, kita ejima planuoju gal pas Ruta is Grozio galerijos, gal sumokejus daugiau gausiu ir rezultata geresni, velnias zino
o si mergina ilgalaikismakiazas.lt man siulo deti kazkoki korektoriu ir tada daryti su ruda, aceit tas korektorius panaikina spalva, Lisa ar taip istikruju yra?
Jeigu dabar yra tamsiai pilka, tai jau rudos nepadarysi. Del korektoriaus. Siandien ji uzdejus ir padarius veliau ruda kuri laika bus viskas gerai, metus ir daugiau, bet veliau siektiek pablukus naujai rudai prades blukti ir po ja korektorius, kuris turi sudetije baltos spalvos ir prades risketi (priklausomai koks korektorius ir kaip tankiai uzdetas). Labai sunku nuspeti kaip bus butent Jums. Vienosm visai neblogai viskas susileja ir visai neblogai blunka, kitoms isriskeja korektorius. Manau priklauso ir nuo korektoriu- kurios naudoja meistres ir kaip juos naudoja.
Tiesa sakant niekad nenaudojau korektoriaus, todel visa tai rasau tik is praktikos ka esu maciusi pas klientes ir ju pasakojimo kokia buvo eiga pries tai.
Ko tikrai negalima, tai deti korektoriu, kad visai numti kokiu pvz antakio gala, ar pradzia ir toj vietoj nieko nepiesti. Ta prasme pvz. padare antakius ir pasirode, kad per arti vienas kito link noses, arba per ilgi galai. Tada su korektoriumi uzmaskavo. Kuri laika atrodo neblogai, maskuoklis pritapo prie kuno spalvos, bet po metu (kaip tik vakar maciau toki varianta) ta spalva maskuoklio pradejo blukti ir vis risketi . Ir kuo toliau, tuo labiau bus baltesnes spalvos.
Gerai kas nedaug, galima krem pudra pamaskuoti. Kliente bande su Rejuvi isimti 1 karta truputi pagerejo. Lazeris jau nebepanaikins, nes nenaikina balta spava.