Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(June24 @ 2013 10 10, 01:46)
Sveikos, prisijungiu ir as prie kaunieciu prasymo patarti smile.gif Du sykius dariausi pas Ruta is Grozio galerijos, viskas ok,  bet i nevilti varo eile.  Gal galite patarti, kuri dar meistre Kaune gera  4u.gif

Jeigu gera meistre-patinka, bet eile-tikrai laukciau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Laba, Radau Kaune va sita, man labai patiko. Ar kas turit kokiu atsiliepimu apie ja? 4u.gif
Ir dar gal turit atsiliepimu ar patirciu is Andros salono? 4u.gif

https://www.facebook...4440768?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 10 10, 00:25)
Jeigu gera meistre-patinka, bet eile-tikrai laukciau.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif sutinku 100% rolleyes.gif Nes paskui gali tekti labai pasigailėti unsure.gif Kokiems dviems metams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 10 10, 11:13)
drinks_cheers.gif sutinku 100% rolleyes.gif Nes paskui gali tekti labai pasigailėti  unsure.gif Kokiems dviems metams unsure.gif

Turbut, kad teisios esate smile.gif tik, zinoma, pati kalta, kad neskambinau uzsirasyti anksciau, nes kaip ir reiktu dabar, o laukt teks tikrai ne menesi doh.gif
Norejau paklausti dar, o kas kiek laiko mazdaug atnaujinat? Mano atveju, vaizdas geras buna mazdaug metus, paskui pradeda blukti, o po 1,5 metu jau visai nieko gero.
Atsakyti
Galiu rekomenduoti tik tą pas kurią dariausi, Inga iš bukgrazesne.lt (Kaunas) smile.gif Pas kitą dabar jau bijočiau eiti.
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2013 10 10, 13:14)
Turbut, kad teisios esate  smile.gif tik, zinoma, pati kalta, kad neskambinau uzsirasyti anksciau, nes kaip ir reiktu dabar, o laukt teks tikrai ne menesi  doh.gif
Norejau paklausti dar, o kas kiek laiko mazdaug atnaujinat? Mano atveju, vaizdas geras buna mazdaug metus, paskui pradeda blukti, o po 1,5 metu jau visai nieko gero.

Jeigu antakiai naturaliai atrodantis, tai normalu , kad spalvos atnaujinima reikia daryti po 1-1,5. Jeigu tatuiruotiniai lipdukai, kaip as vadinu uzbresta kaip su storu markeriu, tai korekcija manau prireiks daryti po 2-2,5 metu.
Kliente pasirenka kas jai labiau patinka pas tokia meistre ir kreipiasi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra merginų, turėjusių voko pigmentaciją ir nedariusių pakartotinos? Sugalvojau daryti viršutinio voko liniją, guliu, plepam su meistre, o jin man užsiminė, jog pvz lūpoms daryt neverta, mat lieka vis tiek kantelis randuotas unsure.gif O tai ir vokas lieka randuotas???Jei nebenorėsiu pakartot???Antakiai tai neranduoti pas mane liko, o kaip su voku??Ačiū atsakysiančioms..
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2013 10 14, 12:06)
Sveikos, ar yra merginų, turėjusių voko pigmentaciją ir nedariusių pakartotinos? Sugalvojau daryti viršutinio voko liniją, guliu, plepam su meistre, o jin man užsiminė, jog pvz lūpoms daryt neverta, mat lieka vis tiek kantelis randuotas unsure.gif  O tai ir vokas lieka randuotas???Jei nebenorėsiu pakartot???Antakiai tai neranduoti pas mane liko, o kaip su voku??Ačiū atsakysiančioms..

O tai pačios meistrės nepaklausėt apie tai? Ką ji sako?
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2013 10 14, 13:06)
Sveikos, ar yra merginų, turėjusių voko pigmentaciją ir nedariusių pakartotinos? Sugalvojau daryti viršutinio voko liniją, guliu, plepam su meistre, o jin man užsiminė, jog pvz lūpoms daryt neverta, mat lieka vis tiek kantelis randuotas unsure.gif  O tai ir vokas lieka randuotas???Jei nebenorėsiu pakartot???Antakiai tai neranduoti pas mane liko, o kaip su voku??Ačiū atsakysiančioms..

smile.gif Jeigu daryti normaliai , tai tikrai viskas isnyks ir nieko neliks. Pvz del lupu, tai apie randus kalbos net negali buti. doh.gif Neturi buti jokiu randu ir odos pakitimu. Jeigu spalva svelni tai tikrai nieko neliks ir viskas isbluks. Jeigu spalva riskesne, kur ieina daugiau baltos spalvos (del to ir yra riskums), tada lupos bluks, bet spalva gali svelnei keistis, pvz is lasisiniu lupu su laiku gali buti labiau persikines, karamelines, bet tai vyks labai palaipsniui ir kliente net nemato labai pakitimu, tiesiog ateina atnaujinti spalva.
Del antakiu ir voku irgi-neturi buti jokiu randu ir odos pakitimu. Jeigu svelniai seselinis tusavimas-ne markerinis, tai viskas isnik iki galo ir neliks net pedsako. Akys laikisis ilgiausia. Gali ir 5 metus ir tik tada isnikti galutinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 14 spalio 2013 - 20:20
as jau praradau vilti.. doh.gif po korekcoijos antakiai uzgijo- sasiukai nukrito, o rezultatas tik vos vos iziurimas doh.gif nejaugi teks recia karta daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2013 09 24, 07:07)
Sveikos merginos, gal kas buvote cia http://www.ilgalaikismakiazas.lt/ gal kokiu atsiliepimu turite? 4u.gif  Kaunas.

Labiausiai nustebino uzrasas, kad neskausminga procedura ir galima uzmigti...
3 kartus dariausi pas Ruta is Grozio galerijos akiu virsutini voka ir galiu pasakyti, kad bent man skausmas nerealus verysad.gif. Nemanau, kad pas ja sena technika...
Sesuo irgi skundesi skausmu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 16 spalio 2013 - 16:43
Man antakiai daug labiau skaudėjo negu vokai rolleyes.gif
Tik dariaus ne ten, o Pas Lisą thumbup.gif
Atsakyti