o sasiukas yra? man jau po 7 dienu viskas nueja buvo
QUOTE(dakota24 @ 2013 09 26, 21:53)
o sasiukas yra? man jau po 7 dienu viskas nueja buvo
visiskai nieko pirmadieni reikes pasirodyti meistrei...
kaip keista neisivaizduoju,kaip taip butu geriausia pasirodyt meistrei,gal tavo organizmas labai greitai sutvarke viska,kad sasiukas nesusidare...o kaip splava?ryski?tepi kuo?
atsinaujinau akiu permanenta po 5 metu,jau norejosi ryskesnio,viskas sugijo per keleta dienu, jokios korekcijos nereikes,kaip ir pirma karta,is to dziugesio dar ir lupu permanentui uzsirasiau
labai patenkinta meistres Elos darbu
labai patenkinta meistres Elos darbu
QUOTE(Gintare2009 @ 2013 09 27, 20:30)
visiskai nieko pirmadieni reikes pasirodyti meistrei...
Buna sasiukas labai nematomas ir visai plonas. Dazniau jeigu daryta plaukeliniu budu. Antakiai Jums patinka?
Papildyta:
QUOTE(dad @ 2013 09 24, 09:07)
Sveikos merginos, gal kas buvote cia http://www.ilgalaikismakiazas.lt/ gal kokiu atsiliepimu turite? Kaunas.
Istikruju darbai grazus.
Nors kiek matau yra tik ka po proceduros. Kaip jau rasiau savo nuomone noreciau matyti tokiusu grazius- naturalius plaukelius butent jau po sugijimo.
Realybeje nebuvo to maciusi.
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 09 29, 22:35)
Buna sasiukas labai nematomas ir visai plonas. Dazniau jeigu daryta plaukeliniu budu. Antakiai Jums patinka?
Pasirodo butent taip ir buvo (be reikalo supanikavau ), plonas nematomas sasiukas, praktiskai per viena diena viskas graziai nuejo, esu labai patenkinta, bet i korekcija vistiek nueisiu, gal sugalvosiu siek tiek pasitamsinti
QUOTE(letta_n @ 2013 09 29, 21:51)
deja, sunku pamatyti antakių formą. Ir kaip ilgalaikis makiažas padaryta
as tai labai patenkinta, padaryta gerai, viskas lygiai yra , nera jokiu demiu, o mano sese ten pat daresi savaite pries mane, tai jai mirtinai korekcijos is karto reikia, nes demti gavosi, nelygiai dazai isigre i oda
pagaliau grizau, jau seniai buvau cia uzsukus pries kelias dienas pasidariau antakiu korekcija. laukiu kol sugis. kaip jus ir pataret- truputi pastorinau. dabar platesni antakiai madingi vel mano kolege pasidarius permanetnini antaku tai pas ja is vis stori, bet jai labai tinka
Laba, gal galetumet rekomenduoti Gera meistre kaune voku mikropigmentacijai? As zinau tik Andros salona, kur ir tatoo daro. Bet ar tikrai ji gerai daro ilgalaiki? Aciu labai
Sveikos, merginos, daug skaiciau, bet vis neapsiprendziu- virsutini voka ir antakius darytis kur .. man Vilnius ir Kaunas tinka, prasau labai pagalbos-'rekomendaciju. aug gero girdejau apie Rutanis Grozio Galerijos ir Inga is BukGrazesne.lt - abi kaunietes. Gal kas kokiu stipriu pasiulymu turit, arba ka kitka rekomenduotumet, nes reikalas tikrai labai labai skubus
Sveikos, prisijungiu ir as prie kaunieciu prasymo patarti Du sykius dariausi pas Ruta is Grozio galerijos, viskas ok, bet i nevilti varo eile. Gal galite patarti, kuri dar meistre Kaune gera