Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Performance @ 2013 09 18, 16:08)
Nemanau kad kazkaip imanoma paskatinti ju augima, pati vargau ne vienus metus bandydama atsiauginti, kol pagaliau nuleidau rankas.  verysad.gif Tiesa, skutimo niekada nebandziau  rolleyes.gif

merginos, mitas, kad skutant plaukai geresni atauga ax.gif bobuciu pasakos ax.gif
Atsakyti
Pries 2 dienas pasidariau antakiu permanenta ir iskilo toks klausimas... Nera man nei patine, nei paraude, nesidaro jokie sasai ar pleiskanojimai - ar tai normalu? blink.gif Nes dabar antakiukai kur kas ryskesni nei ju norejau, kaip supratau po savaites turi nukristi kazkoks sluoksnis ir likti toks vaizdas, kokio tikejausi, bet kad nieko nesidaro,ar as kazka ne taip supratau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2013 09 21, 23:33)
Pries 2 dienas pasidariau antakiu permanenta ir iskilo toks klausimas... Nera man nei patine, nei paraude, nesidaro jokie sasai ar pleiskanojimai - ar tai normalu?  blink.gif Nes dabar antakiukai kur kas ryskesni nei ju norejau, kaip supratau po savaites turi nukristi kazkoks sluoksnis ir likti toks vaizdas, kokio tikejausi, bet kad nieko nesidaro,ar as kazka ne taip supratau...  ax.gif

Ir man nebuvo nei patinę, nei paraudę, bet po kokių 5 dienų pradėjo atsilupinėti po gabaliuką tokia kaip plėvelė, jų negalima krapštyti, bet aš neiškenčiau ir dar po kelių dienų padėjau jiems nukristi, nes vaizdas buvo nekoks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 09 21, 23:41)
Ir man nebuvo nei patinę, nei paraudę, bet po kokių 5 dienų pradėjo atsilupinėti po gabaliuką tokia kaip plėvelė, jų negalima krapštyti, bet aš neiškenčiau ir dar po kelių dienų padėjau jiems nukristi, nes vaizdas buvo nekoks blush2.gif

Man dave kremuka, bet netepu juo, nes kol kas nieko nesidaro. O gal reiketu? Atsiprasau uzkvailus klausimus, bet kai buvau pas meistre apie tai nepagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2013 09 22, 08:16)
Man dave kremuka, bet netepu juo, nes kol kas nieko nesidaro. O gal reiketu? Atsiprasau uzkvailus klausimus, bet kai buvau pas meistre apie tai nepagalvojau  ax.gif

Ir aš turėjau kremuką, jis tam, kad greičiau gytų ir per daug neišsausėtų, nereikia laukti, kad kažkas pradėtų darytis smile.gif jo reikia tepti vos vos, ne per riebiai.
Atsakyti
QUOTE(Myliu ♥ @ 2013 09 14, 17:55)
perkaiciau temute, tai supratau kad Daiva Gyle klaipediete? ir dar Tatjana Klaipediete?

kokios Ju kainos?

gal foto galerijas turite?  4u.gif  4u.gif

Jei cia ta pati, tai as pas Daiva dariausi, mokejau 270, likau super patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2013 09 22, 07:16)
Man dave kremuka, bet netepu juo, nes kol kas nieko nesidaro. O gal reiketu? Atsiprasau uzkvailus klausimus, bet kai buvau pas meistre apie tai nepagalvojau  ax.gif

Man patarė tepti tik tuo atveju, jei trauktų odą, nes mano pačios oda riebi. Taip kad nepersistenkite, tegu šašiukai kuo ilgiau laikosi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O jei antakius pasidaryti, planuojant nestuke.gif ? Kaip tokiu atveju? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas buvote cia http://www.ilgalaikismakiazas.lt/ gal kokiu atsiliepimu turite? 4u.gif Kaunas.
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 23, 14:51)
Jei cia ta pati, tai as pas Daiva dariausi, mokejau 270, likau super patenkinta rolleyes.gif

Pas Daiva (Kofi salone) antakiai 440 Lt, dariausi pries keleta dienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2013 09 24, 07:07)
Sveikos merginos, gal kas buvote cia http://www.ilgalaikismakiazas.lt/ gal kokiu atsiliepimu turite? 4u.gif  Kaunas.

Mano mama čia darėsi antakius. Sakė, kad labai patenkinta. Man tai asmeniška irgi atrodo gražiai ant jos. Tiek forma, tiek spalva..
Atsakyti
Man jau darosi neramu... Ar normalu, kad po 7 dienu, dar antakiai net nepradejo pleiskanoti, luptis? g.gif
Atsakyti