Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Gintare2009 @ 2013 09 05, 10:18)
Dar klausimas - ar visoms nuskausmina? Net nezinojau, kad tai reikalinga, matyt nekutena  rolleyes.gif

Na, man kai antakius darė, tai pradžioj apvedė formą, skauda kažkiek, ašaros kelios nubyrėjo biggrin.gif ir tik poto patepė nuskausminamuoju tepaliuku kai plaukelius piešė.
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2013 09 05, 09:18)
Dar klausimas - ar visoms nuskausmina?

man - ne
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 08 21, 19:10)
Drasiai galit dazyti, nebus jokios reakcijos. Tik ilgai nlaikykite dazu, siek tiek trumpiau nei anksiau, nes isigeria i permanenta ir gali buti perrisku  biggrin.gif

Mano permanentas jau labai išblukęs, tai pusdienį būnu su dažais ir tada thumbup.gif
Laukiu nesulaukiu ryškinimo, bet dar pusantro mėnesio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CoCo-D: 11 rugsėjo 2013 - 15:17
QUOTE(CoCo-D @ 2013 09 11, 16:12)
Mano permanentas jau labai išblukęs, tai pusdienį būnu su dažais ir tada  thumbup.gif
Laukiu nesulaukiu ryškinimo, bet dar pusantro mėnesio  doh.gif

Prieš kiek laiko darėtės permanentą? Man jau norėtųsi pasiryškinti, nors ne per seniausiai dariausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 09 11, 16:29)
Prieš kiek laiko darėtės permanentą? Man jau norėtųsi pasiryškinti, nors ne per seniausiai dariausi g.gif

Dariausi prieš 3 m. Po metų ryškinau, o dabar jau praėjo 2 m. Bet negrįšiu pas tą pačią meistrę schmoll.gif Kažkaip nenoriu cool.gif
Atsakyti
Gal zinot kur gerai Kaune daro? Ir nebrangiai... man reikia tik atnaujinimo, forma turiu gera.
Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2013 09 13, 14:07)
Gal zinot kur gerai Kaune daro? Ir nebrangiai... man reikia tik atnaujinimo, forma turiu gera.

Bandykite kreiptis pas Rita is RP Grozio Kerai.

https://www.facebook...k=photos_stream
Atsakyti
Sveikos! Sakykite ar yra kuri pasidariusi antakiuku permanenta PAanevezyje pas Virginija????? as va tokio rezultato panasiai noreciau, man patinka kai nera tu ryskiu konturu, o kai antakiai paryskinti, vidus kazkaip uzpildytas
http://imageshack.us...0611114612.jpg/
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 06 15, 09:57)
kaip jau minejau,nepadazytu antakiu foto neturiu..kas ryta piesdavau biggrin.gif cia dar viena foto radau,kur matosi geriau antakiai seni
user posted image
o cia siandien bandziau nufotkint kad geriau matytusi,bet niekaip neina pagaut is priekio,kad abudu antakiai butu gerai yziurimi
user posted image

labas 4u.gif tongue.gif na nera net ko lyginti kokie pries ir po antakiukai, linksmesne dabar ir grazesne daug atrodai mirksiukas.gif
Papildyta:
Lisa, jusu avatare labai grazus antakiukai- mano skonio wub.gif
Atsakyti
perkaiciau temute, tai supratau kad Daiva Gyle klaipediete? ir dar Tatjana Klaipediete?

kokios Ju kainos?

gal foto galerijas turite? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2013 09 14, 12:42)
Sveikos! Sakykite ar yra kuri pasidariusi antakiuku permanenta PAanevezyje  pas Virginija????? as va tokio rezultato panasiai noreciau, man patinka kai nera tu ryskiu konturu, o kai antakiai paryskinti, vidus kazkaip uzpildytas
http://imageshack.us...0611114612.jpg/
Papildyta:

labas 4u.gif  tongue.gif  na nera net ko lyginti kokie pries ir po antakiukai, linksmesne dabar ir grazesne daug atrodai mirksiukas.gif
Papildyta:
Lisa, jusu avatare labai grazus antakiukai- mano skonio wub.gif

O man pas Lisą viršutinis pravedimas wub.gif thumbup.gif
Prašysiu tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
visgi beda man su antakiais...prieky ju nebuvo,tai padarius permanenta as skutau juos kokius tris menesius,kad storesni plaukeliai augtu,bet jie neauga toj vietoj,andziau atsiauginti,tai tragedija,puse antakiu auga,puse nera...kas galit patarti kaip paskatinti plauku augima?nejau visa laik turesiu skurti juos?
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 09 17, 14:41)
visgi beda man su antakiais...prieky ju nebuvo,tai padarius permanenta as skutau juos kokius tris menesius,kad storesni plaukeliai augtu,bet jie neauga toj vietoj,andziau atsiauginti,tai tragedija,puse antakiu auga,puse nera...kas galit patarti kaip paskatinti plauku augima?nejau visa laik turesiu skurti juos?

Nemanau kad kazkaip imanoma paskatinti ju augima, pati vargau ne vienus metus bandydama atsiauginti, kol pagaliau nuleidau rankas. verysad.gif Tiesa, skutimo niekada nebandziau rolleyes.gif
Atsakyti