Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 08 18, 20:33)
Taip neturetu buti. g.gif
Korekcijoje buvote? Gal spalva kokia labai svelnia pasirinkote?

buvome... tikrai ne svelnia, as sakiau, kad man kuo ryskiau darytu doh.gif nejaugi cia tokia musu abieju oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 08 20, 00:19)
buvome... tikrai ne svelnia, as sakiau, kad man kuo ryskiau darytu  doh.gif nejaugi cia tokia musu abieju oda  g.gif

priminkite, pas ka daret?
as liepos 15 padare antakiu permanenta, kaip ir rasiau anksciau, kad mano oda kaip tik tokia yra, kad pakankamai greitai tas pigmentas isejo, bet dabar ziuriu, kad padaryta labai geru intensyvumu ir jau is 1 karto, ir net mastau, ar isvis i korekcija eiti, nes ryskumas/forma mane dabar labai tenkina g.gif
Atsakyti
as manau,korekcijos visgi reiketu,tada ilgiau laikytu mirksiukas.gif maniskiam antakiam jau 3 menesiai,turejau ir korekcija,bet mano oda riebi,o ir ant saules neisvengiamai turiu pabut,tai man jau noretusi korekcijos,nes is arti ziurint matau pora vieteliu,kur vos vos sviesiau...
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 08 20, 02:19)
buvome... tikrai ne svelnia, as sakiau, kad man kuo ryskiau darytu  doh.gif nejaugi cia tokia musu abieju oda  g.gif

Buna dazas eina tikrai sunkiai ir prireikia 2 korekciju, be jeigu jau padaryta tai po 3 men isnykti tikrai neturi unsure.gif

Nukritus saiukasm ir sugijus Jum vaizdas buvo patenkinamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 20 rugpjūčio 2013 - 07:55
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 20, 07:47)
bet mano oda riebi,o ir ant saules neisvengiamai turiu pabut,

mano riebi, bunu ant saules + nuolat darausi proceduras su rugstim smile.gif
Atsakyti
as taip pat naudoju kaukes bei sveitikliusk,tik stengiuosi saugoto antakius ir salia ju netepu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 08 19, 17:23)
Po menesio, tas kas dare nepasake???

Man sakė, kai po metų grįšiu į lt, tada ir ateiti g.gif o jūs dazote antakių plaukelius cheminiu būdu? Nes man sakė dazyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 20, 19:41)
Man sakė, kai po metų grįšiu į lt, tada ir ateiti g.gif o jūs dazote antakių plaukelius cheminiu būdu? Nes man sakė dazyti g.gif

Jei plaukeliai labai šviesūs, tai galit padažyti, kad gražiau atrodytų.
Atsakyti
O man idomu ar antakiu dazymas pacio permanento neslopina ar turi isvis kokia itaka tai kad dazai chemiskai? as noreciau pasidazyti siek tiek ryskiau, bet bijau kad nebutu kokios reakcijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 08 21, 18:13)
O man idomu ar antakiu dazymas pacio permanento neslopina ar turi isvis kokia itaka tai kad dazai chemiskai? as noreciau pasidazyti siek tiek ryskiau, bet bijau kad nebutu kokios reakcijos  biggrin.gif

Drasiai galit dazyti, nebus jokios reakcijos. Tik ilgai nlaikykite dazu, siek tiek trumpiau nei anksiau, nes isigeria i permanenta ir gali buti perrisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 20, 07:42)
priminkite, pas ka daret?

nelabai noriu minėt, čia forumietė mūsų 4u.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 08 20, 07:51)
Buna dazas eina tikrai sunkiai ir prireikia 2 korekciju, be jeigu jau padaryta tai po 3 men isnykti tikrai neturi  unsure.gif

Nukritus saiukasm ir sugijus Jum vaizdas buvo patenkinamas?

na aš irgi likau labai nustebinta, nemaloniai, tiesą sakant. taip ir nesupratau, kodėl čia mum abiem su mama taip unsure.gif

taip, viskas buvo puikiai, bet kažkaip bluko bluko vis ir dabar išvis permatomi tokie likę, tik rėmai matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 08 21, 23:19)
nelabai noriu minėt, čia forumietė mūsų  4u.gif
na aš irgi likau labai nustebinta, nemaloniai, tiesą sakant. taip ir nesupratau, kodėl čia mum abiem su mama taip  unsure.gif

taip, viskas buvo puikiai, bet kažkaip bluko bluko vis ir dabar išvis permatomi tokie likę, tik rėmai matosi  biggrin.gif

Kodel Jus nesikreipete i mestre kuri dare ?
Atsakyti