Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(dakota24 @ 2013 08 05, 15:47)
as cia su klausimu,kodel blunka greit permanentas?pries tris menesius padarytas,po menesio korekcija o po dvieju jau matosi sviesesni ruozeliai?ir tokie sviesesni apvalus maziukai taskiukai? g.gif

saule, rugstys, prasti dazai, riebi poreta oda
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti, kas sostinėje gražiai viršutinį voką pravestų?
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 08 05, 19:24)
Gal galit parekomenduoti, kas sostinėje gražiai viršutinį voką pravestų?

/ Lisa / smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 08 05, 22:57)

o gal dar ką žinot? Kad nereiktų laukti poros mėn., nes aš ne LT gyvenu, sunku iš anksto susidėlioti keliones doh.gif
Atsakyti

i 
Žinutės darbo klausimais perkeltos čia.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Gal galetumet meistre Siauliuose rekomenduoti antakiams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2013 08 11, 23:53)
Sveikos merginos,

Gal galetumet meistre Siauliuose rekomenduoti antakiams?  4u.gif

Ingrida , kirpykla "Valandėlė sau"
Atsakyti
Gal kuri Kaune virsutinius vokus daretes ir kokia meistre parekomenduoti galit?
o gal dar ir nuotrauku turit?
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 05, 15:47)
as cia su klausimu,kodel blunka greit permanentas?pries tris menesius padarytas,po menesio korekcija o po dvieju jau matosi sviesesni ruozeliai?ir tokie sviesesni apvalus maziukai taskiukai? g.gif

drinks_cheers.gif tiek man, tiek mamai po 3 menesiu jau beveik nieko nebelike, na dar forma matosi, bet kasdien turiu ryskinti seseliais arba piestuku vel doh.gif ziauriai liudna, tikejausi, kad bent metus ar du laikysis, pinigai kaip i bala, o tikejausi, kad sutaupysiu ir pinigu, ir laiko tokiu budu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2013 08 18, 22:22)
drinks_cheers.gif tiek man, tiek mamai po 3 menesiu jau beveik nieko nebelike, na dar forma matosi, bet kasdien turiu ryskinti seseliais arba piestuku vel  doh.gif ziauriai liudna, tikejausi, kad bent metus ar du laikysis, pinigai kaip i bala, o tikejausi, kad sutaupysiu ir pinigu, ir laiko tokiu budu  verysad.gif

Taip neturetu buti. g.gif
Korekcijoje buvote? Gal spalva kokia labai svelnia pasirinkote?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 08 18, 21:33)
Taip neturetu buti. g.gif
Korekcijoje buvote? Gal spalva kokia labai svelnia pasirinkote?

Aš irgi jau pasidariau, jau apie 3 savaites, tai po kiek laiko anksčiausiai reikia korekcijos?
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 08 19, 17:14)
Aš irgi jau pasidariau, jau apie 3 savaites, tai po kiek laiko anksčiausiai reikia korekcijos?

Po menesio, tas kas dare nepasake???
Atsakyti